"Rekla sem mu, naj si me vzame od zadaj, on pa je naredil TO!" (Ptujčanka o vroči akciji s tujcem)

Ojoj, tole je moralo biti neprijetno za oba! 😳😅

"Rekla sem mu, naj si me vzame od zadaj, on pa je naredil TO!" (Ptujčanka o vroči akciji s tujcem) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2022

Ja, kljub temu, da gre pri seksu predvsem za fizično dejanje, je pri tem potrebna tudi besedna komunikacija. A žal tudi ta včasih zataji. To je na lastni koži izkusila Ptujska bralka:

"Pri seksu nisem izbirčna. Rada imam skoraj vsako seks pozo in vesela sem vsake pobude, ki jo tekom akcije predlaga partner. A da smo si na jasnem, to ne pomeni, da nimam svojih želja, ki jih vedno jasno in glasno izrazim.

Do tega je prišlo tudi pred tednom dni, ko sem se na Tinderju zapletla z nekom, ki je že po pisanju sodeč prihajal iz tujine in poznal le osnove slovenščine. To pa me še zdaleč ni zmotilo. Zakaj? Oh, ko bi ga le videli. Bil je tako privlačen, da sem na njegovo nepoznavanje slovnice v trenutku pozabila.

Najin prvi zmenek se je iz sramežljivega pogovora hitro prevesil v vroče poljubljanje na zofi v njegovem stanovanju. V trenutku navala čustev sva s kavne mizice prevrnila steklenico vina, a se na to nisva preveč ozirala. Divji pogled v njegovih očeh me je namreč tako vzburil, da sem mu rekla, naj si me vzame od zadaj.

Šum v komunikaciji sem že v naslednjem trenutku izkusila na prvo roko. Seksi Tinder zmenek je namreč mojo prošnjo, da si me vzame od zadaj razumel kot povabilo v analni seks. Avč.

Po prvotnem šoku in rahli bolečini, ki je bila predvsem posledica nepripravljenosti, sem v analnem seksu s privlačnim tujcem pravzaprav uživala. Ob tem sem se sama pri sebi zahvalila svojemu telesu, natančneje anusu, ker me ni pustil na cedilu in presenečenje sprejel z odprtimi rokami." 

Preberi še: Bralka nam je razkrila, kako VROČE so v resnici poletne zabave v Zrčah

Priporočamo tudi: “Zaradi krikov sem skoraj poklicala policijo, nato pa sem ugotovila, OD KOD prihajajo” (izpoved iz ljubljanskega bloka)