"Rekel mi je, naj bom tiho, da naju otroci ne bodo slišali" (Celjanka o drznem seksu z ločencem)

"Ko sem ga prvič spoznala, se mi še sanjalo ni, da ima poleg težavne bivše žene še tri otroke. To je že v začetku zaznamovalo najino zvezo"

"Rekel mi je, naj bom tiho, da naju otroci ne bodo slišali" (Celjanka o drznem seksu z ločencem) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2022

Bralka je v upanju na potencialno zvezo naletela na zapletene družinske razmere. A je kdo rekel čustvena prtljaga?

"Iskanje popolnega partnerja je po tridesetem čisti nesmisel. Dobri fantje so takrat namreč ali oddani ali geji ali pa najhuje, čustveno izpraznjeni.

Na pripadnika tretje skupine sem naletela na Tinderju. V kratkem času, ko sva minglala preko spleta, mi je povedal vse o svoji bivši ženi, ki ga je zapustila, ker se je naveličala dolgočasnega življenja. Poleg tega, da ga je zapustila, je s seboj odnesla tudi kopico denarja, pustila pa čustveno prtljago, zaradi katere je bil tip s Tinderja v totalnem razsulu.

Moje potrebe so sicer spregledale vse te pomanjkljivosti in se osredotočile na njegov izgled: čudovite lase, močne roke in po izboklini v kavbojkah sodeč, velik penis. Ni me sram priznati, da sem predvsem zaradi slednjega pristala na srečanje v živo. Hej, če ne drugega, sem upala vsaj na dober seks.

In vse je kazalo na to, da ga bom tudi dobila. Po večerji me je namreč povabil k sebi v stanovanje. Ko sva tja prispela, mi je po igračah, ki so ležale na hodniku, in majhnih čeveljcih hitro postalo jasno, da nisva sama. "Ej, a ti imaš otroke," sem ga vprašala in kasneje izvedela, da ima v resnici kar tri, ki so ob pozni uri pridno spali v svojih sobah. Nanje je po njegovih besedah pazila njegova najstarejša hčerka, ki je imela okoli 15 let.

V tistem trenutku sem spoznala, da tisto noč ne bom seksala. Ko sem mu to dejala in ga pri tem razočarano pogledala, mi je on rekel, da sva lahko tiha, da naju otroci ne bodo slišali. Kljub temu, da mi je občutek nevarnosti v trebuhu zbudil metuljčke, sem ponudbo zavrnila. Res se mi ni zdelo prav, da seksam s praktično neznanim moškim, medtem ko le nekaj metrov stran spijo njegovi otroci.

Ko sem mu dala jasno vedeti, da odhajam domov, mi je dejal, da me razume in pospremil v dvigalo, kjer mi je namenil dolg in strasten poljub. Obljubil mi je, da me bo poklical, ko bo za varstvo otrok na vrsti njegova bivša žena, a se to do tega trenutka še ni zgodilo."

Preberi še: "Poslal mi je fotko svojega penisa, in to sploh ni najhuje, na fotki je bilo tudi to!"

Priporočamo tudi: "Ta nenavadna seks hiba mi onemogoča, da bi bil v resni zvezi" (zelo nazorna izpoved Gorenjca)