"Želim odpovedati poroko, saj sem izvedela, da MOJA družina skrivaj počne TO" (izpoved ogorčenega dekleta)

Zdaj ji ta ista družina pravi, da si bo s tem, ko odpove poroko, naredila sramoto ... 🤯

"Želim odpovedati poroko, saj sem izvedela, da MOJA družina skrivaj počne TO" (izpoved ogorčenega dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2022

"Konec meseca bi se morala poročiti, ampak zdaj razmišljam, da vse skupaj odpovem in se poročim le na matičnem uradu.

Sestrična mi je namreč povedala, da so moji družinski člani med seboj stavili, kako dolgo bo trajalo, preden bo moj zaročenec spoznal, da ni dobil 'pridne uglajene žene', kot jo je pričakoval, in obžaloval poroko z mano.

Ko sem jim za to povedala, so mi rekli, da je šlo le za neškodljivo šalo in da zaradi svoje osebnosti gotovo ne bom pokorna žena, ki bi jo moški, kot je moj zaročenec, očitno želel. Moja bodoča svakinja se je celo pošalila, da je poskrbela, da moj zaročenec tega ne bo ugotovil, dokler se ne poročiva.

Bila sem resnično užaljena in njena šala je vse skupaj še 10x poslabšala, zato sem vsem povedala, da bom poroko odpovedala. Moja družina mi je rekla, da tega ne morem narediti – češ, kaj bodo rekli drugi ljudje, in da družina mojega bodočega moža ne bo vesela, jaz pa sem jim odgovorila, da mi je vseeno in da lahko vsem povedo razlog, zakaj v resnici nisem imela poročne ceremonije.

Zdaj mi moji starši pravijo, naj poroke ne odpovem, saj mi bo nekoč žal, poleg tega bo pa sramotno tako za našo družino kot zame, ampak jaz sem odločena, da bom to storila.

Sem res jaz ta slaba?" je na spletnem portalu Reddit zapisalo ogorčeno dekle.

Ostali uporabniki so ji svetovali, naj poroko vseeno ima, in sicer po svojih željah, ter iz nje izvzame družinske člane, ki so bili do nje tako nespoštljivi.

Kaj pa meniš ti? Bi res to morala storiti?

Preberi še: "Pri 16. letih sem izvedela, da imam DVE vagini, in takšna je moja spolnost" (resnična zgodba ženske)

Priporočamo tudi: Pari brutalno iskreno o tem, kako se je njihov odnos spremenil po prihodu dojenčka