Rada seksata 'po pasje'? Izvoli 3 trike, s katerimi boš VEDNO doživela orgazem (ko si v tem položaju)

Če misliš, da je medtem ko seksata kot dva poskočna psička težko doživeti orgazem, se krepko motiš. Tole 👇 te bo "odrešilo muk". 😉

Rada seksata 'po pasje'? Izvoli 3 trike, s katerimi boš VEDNO doživela orgazem (ko si v tem položaju) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2022

Moški ga obožujejo, ker je dobesedno ... hja, živalski! A to ni ravno položaj, ki ga sicer povezujemo z ženskim orgazmom. Pa bi ga morali, saj obstaja kar nekaj načinov, kako z nekaj spremembami prideš do vrtoglavega vrhunca.

Preizkusi katero od teh treh različic položaja "po pasje", ki so narejene prav za tvoj užitek:

1. "Doggy" dominacija

Tvoj partner naj se uleže na hrbet, ti pa pojdi na vse štiri in se obrni tako, da gledaš proti njegovim stopalom. Nasloni se na dlani in spusti zadnjico tako, da lahko vstopi vate.

7 trikov za noro vroč SEKS NA MIZI (grrrr, št. 4!! 🔥)

Ta kot je odličen iz več razlogov: kot prvo zato, ker si ti zgoraj ter lahko nadzoruješ tempo in globino penetracije, kot drugo pa zato, ker si tako v popolnem položaju za stimuliranje točke G.

2. Magična vožnja po preprogi

Potrebujeta manjšo mehko preprogo – recimo tisto za kopalnico, pod katero namestiš vibrator (na tak način občutek ne bo preveč intenziven). Ulezi se na preprogo, obrnjena navzdol in se pozicioniraj tako, da ti bo med seksom vibrator dražil klitoris.

Če se boš striktno držala TEGA, bo tebi 100% prej prišlo kot njemu!

Tvoj partner vstopi vate odzadaj. Verjetno se bo moral nagniti nekoliko naprej, proti tebi, a ravno to je tisto, kar ti bo pričaralo neverjeten užitek.

3. Igra s koleni

Pri položaju "po pasje" si navadno ti na vseh štirih in nekoliko razširiš noge, da lahko on poklekne vmes. No, tokrat poskusita tako, da daš noge tesno skupaj. Občutek bo veliko bolj intenziven, saj bo vhod v vagino veliko ožji, zaradi česar se bo vse skupaj zdelo bolj tesno.

V tem položaju lahko tudi bolje nadzoruješ globino penetracije; bolj ko je tvoja zadnjica v zraku, globja bo penetracija.

Preberi še: 10 razlogov, zakaj tipi naravnost obožujejo TA seks položaj 🔥

Priporočamo tudi: 'Moj partner ima TA strašljiv fetiš - bi me moralo skrbeti?' (ODGOVOR strokovnjakinje)