"Punci sem rekel, da se lahko videvava z drugimi, ona pa zdaj počne TO"

"Ko sem ji rekel, da lahko imava odprto zvezo, si nisem mislil, da bo ..."

"Punci sem rekel, da se lahko videvava z drugimi, ona pa zdaj počne TO" (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2021

Ko sem punci, s katero se videvava, povedal, da me ne moti, če se dobivava z drugimi, si nisem niti v sanjah predstavljal, da bo šla ven z vsakim tipom, ki se ji dopade.

Spoznala sva se pred štirimi meseci, in sicer prek spleta. Vse je bilo super. Ona je stara 27, jaz pa 32. Z njo mi je resnično zabavno, ima odličen smisel za humor.

Že od začetka sva drug drugemu povedala, da ne iščeva nič resnega, ampak le nekoga, s komer bi se redno dobivala na zmenkih in občasno seksala.

No, po dveh mesecih najinega razmerja me je vprašala, če se še zmeraj dobivam z drugimi. Povedal sem ji, da se z enim dekletom še vedno občasno videvam, in da me ne moti, če se tudi ona dobiva z drugimi moškimi.

Junija me je namreč punca, s katero sva bila skupaj tri leta, zapustila, zato se mi ni mudilo v resno zvezo.

A vendar si nisem mislil, da mi bo treba skrbeti, da bo preizkusila vsakega tipa v mestu.

Nekaj prijateljem sem povedal za njo in jim pokazal njeno fotografijo. Ko smo se pretekli teden dobili v baru na pijači, sta mi dva rekla, da sta od nje dobila sporočilo s povabilom na pijačo.

Nato sem v fitnesu srečal tipa, s katerim sva skupaj hodila v šolo. Začel mi je govoriti o "svetlolasi bombi", s katero se videva. Po nekaj dodatnih vprašanjih mi je bilo jasno, da gre za isto dekle.

Ko je naslednji večer prišla k meni, sem ji povedal, da poznam nekaj moških, s katerimi je bila na zmenkih. Zasmejala se je in zamahnila z roko ter rekla: "Hja, v tem mestu preprosto ni toliko vročih samskih tipčkov."

Ampak očitno jih je dovolj, saj mi je nato povedala, da je bila na zmenku čisto vsak večer, odkar sva se pred več kot enim tednom nazadnje videla.

Vem, da sem rekel, da imava odprto razmerje, ampak to se mi zdi nekoliko pretirano. Poleg tega pa, če seksa z vsemi temi tipi, je gotovo zelo verjetno, da bom nekaj staknil.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Med tem, ko me je oralno zadovoljeval, sem dobila menstruacijo" (malce nerodna izpoved Primorke)

Priporočamo tudi: "Prijateljica mi je priznala, da jo privlači moj OČE - kaj storiti?" (klic na pomoč Slovenke)