Psihologi razkrivajo: Kaj v resnici pomeni, ko bivši všečka tvoje fotografije?

Ne veš, kaj bi si mislila o njegovih všečkih? Hm ... 🤔

Psihologi razkrivajo: Kaj v resnici pomeni, ko bivši všečka tvoje fotografije? (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
22. 9. 2020

Vajina zgodba je končana. Zaključena. Finito. In s tem si se sprijaznila ... vsake toliko te na vajino zgodbo spomnijo le njegovi všečki, ki se - vedno ob nepravem trenutku - pojavijo na tvojih družabnih omrežjih.

Koliko pozornosti bi morala v resnici posvečati njegovemu (malce drugačnemu) izkazovanju pozornosti? Psihologi razkrivajo, kakšen je njegov motiv ...

Če sta se v preteklosti prepustila ljubezenski zgodbi, ki je bila na trenutke noro strastna, potem bolj hladna od srca Cruelle de Vil , potem spet totalno iskriva, ... je stvar, po mnenju psihologov, nekoliko bolj zapletena.

Takšna povezava s preteklostjo (in z ljubezensko zvezo, ki bi jo morala zaključiti že veliko prej, kot si jo) v tvoje življenje ne prinaša nič drugega, kot le opomin na neprijetno obdobje. Konec koncev je tvoj bivši, bivši z razlogom.

Če ti bivši torej piše sporočila, komentira tvoje objave na Instagramu in Facebooku, ali všečka tvojo sleherno objavo pomeni, da stvari, ki sta jih imela, še ni čisto predelal. S svojimi všečki (ali sporočili) hoče pridobiti tvojo pozornost, čeprav še sam točno ne ve, kaj želi od tebe.

Kot pojasnjujejo strokovnjaki, se za takšnim početjem velikokrat skriva neizražena naklonjenost. In kaj lahko storiš?

Če si popolnoma prepričana, da je iz tvoje strani vajina zgodba zaključena, je najboljši način, da njegova sporočila preprosto ignoriraš. Razen, če si ponovno želiš odpreti Pandorino skrinjico ... ;).

Vir: Cosmopolitan.it

Fotografije: Shutterstock, GIPHY

Preberi še: TAKO dolgo morata biti skupaj, preden se poročita!

Priporočamo tudi: TAKO otroka spodbudiš, da se ti zaupa in se pogovarja s tabo (preprosto je!)