"Profesor etike mi je na Grindr poslal svoje GOLE fotografije" (iskrena izpoved bralca)

Opozorilo: Te fotografije so zelo nazorne. 🚨

"Profesor etike mi je na Grindr poslal svoje GOLE fotografije" (iskrena izpoved bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2021

Na aplikaciji za zmenke srečaš lahko vse vrste ljudi, a nikoli ne pričakuješ, da ti bo zasebno sporočilo poslal nekdo, ki te v šoli poučuje o etiki.

»Dan se je začel tako, kot vsak prejšnji. Zjutraj sem vstal, hitro pojedel zajtrk, se oblekel in odhitel v šolo. Po dveh urah slovenščine, uri športne vzgoje in uri matematike (ugh, matematika) me je čakala še ura etike, kjer nas je poučeval nov profesor, ki je bil precej mlajši od svojih sodelavcev.

Po šoli sem se odpravil domov, kjer sem se hitro ulegel na posteljo in začel pregledovati sporočila, ki sem jih dobil čez dan. Med drugim sem preveril tudi aplikacijo Grindr, kjer si dopisujem s potencialnimi kandidati za zmenke in ostalo zabavo.

Na Grinderju nimam razkrite svoje identitete, saj prijateljem še nisem povedal, da sem gej. Ima pa to tudi svojo pozitivno stran, saj mi tako pišejo tudi tisti ljudje, ki mi morda drugače ne bi.

Med odpiranjem sporočil sem opazil sporočilo neznanega pošiljatelja in ko sem nanj kliknil, se mi je v glavi kar zavrtelo. Pred očmi so se mi prikazale gole fotografije mojega profesorja etike. In to fotografije, ki jih je očitno posnel z nekom med seksom, saj je bilo na njih zelo razvidno, kakšen seks mu je všeč.

Še posebej me je pretresla fotografija, na kateri ga je nekdo očitno posnel v zadnjico, kjer se je videlo vse, ampak zares vse.

Slika je bila tako nazorna, da bi jo lahko poslal zdravniku, ki bi ga kar na daljavo lahko pregledal.

Totalno šokiran sem svojega profesorja na aplikaciji hitro blokiral in izbrisal sporočila, ter o tem z nikomer nikoli več govoril. Tudi njegovih ur sem se bolj redko udeleževal. Noro, koga vse lahko srečaš na preprosti aplikaciji za zmenke.«

Preberi še: "Pozabila sem, da imam TAMPON, in seksala. Ugotovila sem, ko ... "

Priporočamo tudi:  'Med enim SEKSOM sem doživela 7 orgazmov, in TO je razlog, zakaj' (resnična zgodba Celjanke)