"S prijatelji sem za 1. maj šel na jadrnico in se strastem predal na krovu" (zgodba s hrvaške obale)

"Spozabila sva se in s svojimi sunkovitimi gibi premikala celo ladjo."

"S prijatelji sem za 1. maj šel na jadrnico in se strastem predal na krovu" (zgodba s hrvaške obale) (foto: profimedia) profimedia
8. 5. 2022

Preveri, kako zabavno in vroče je naš bralec s Primorske preživel prvomajske počitnice!

"Za prvomajske počitnice sem se s punco in petimi drugimi prijatelji odpravil na jadranje po hrvaški obali, ki ga je v veliki meri zaznamovalo druženje, pijača in zabavne prigode.

Poleg vseh zabavnih trenutkov s kolegi in dolgoletnim dekletom pa mi bo v spominu najbrž še nekaj časa ostal prav poseben večer in trenutek, ki sem ga delil z dekletom ob krmilu ladje.

Po tem, ko so se vsi kolegi odpravili spat, sva namreč midva ostala na palubi, kjer so naju obkrožale svetle zvezde in tihi valovi. Romantično vzdušje je seveda hitro preskočilo v vroče in kot da naju sploh ne bi skrbelo, da bi naju preostali potniki na ladji slišali, sva odvrgla oblačila in kar ob krmilu pričela seksati.

Očitno sva v enem trenutku zares pozabila, da na ladji nisva sama, saj sva s svojimi sunkovitimi gibi pričela premikati celo ladjo. Ta se je namreč iz počasnega zibanja spremenila v ladjo iz filma Pirati s Karibov, ki se sunkovito izmika nasprotnikovim topom.

K sreči kolegov premikanje ladje ni preveč motilo, saj so ti mirno spali naprej in nama omogočili, da sva oba doživela srečen konec, preden sva se odpravila spati. In ladja se je zibala še dolgo v noč." 

Preberi še: "Kar naenkrat sem svojo golo fotografijo videla v znani slovenski reviji" (nerodna izpoved Celjanke)

Priporočamo tudi: Naša bralka pravi: Če želita posebno izkušnjo, SEKSAJTA na tem mestu (ker bosta navdušena)