Prikupi se njegovim prijateljem

Pametne punce vedo, da je treba – če želiš uspešno krmariti skozi zvezo – dobro (s)poznati in se ujeti tudi z njegovo družbo. To je lahko 'mala malica', če se želiš vklopiti v krog prijateljev, ki imajo tudi sami punce in je morda katera od njih celo tvoja znanka, trši oreh pa je postati članica izključno moške družbe. A za cosmo bejbe nič ni nemogoče.

5. 9. 2010

Pripravi prigrizek.

S fantom jih skupaj povabita domov na moški večer. Da reveži ne bodo lačni, jim pripravi nekaj za pod zob, a tokrat pozabi na gurmanske specialitete. Najbolj srečni bodo s skledo koruznega čipsa, načo sirom, kolobarčki čebule za povrh in s pekočimi mehiškimi omakicami (ponudiš lahko samo pekoče in ekstremno pekoče ter predlagaš stavo, kdo si upa pojesti največ najbolj pekoče salse).

Pogovarjaj se z vsakim posebej.

Fantje so navajeni, da jih dekleta obravnavajo kot skupino neotesancev in nemarnežev, ki lahko pomenijo tudi grožnjo za njihovo zvezo, zato se potrudi in bodi drugačna. Vsakega vprašaj po njegovih hobijih, izogni pa se zasliševanju o ljubezenskem življenju in faksu ali službi – sicer bo videti, da poizveduješ. Povej tudi kaj presenetljivega o sebi, na primer, da si včeraj sama zamenjala zračnico na svojem kolesu ali da si gledala vse epizode Vojne zvezd.

Odidi čez pol ure.

Z izvirnim in verjetnim izgovorom se poslovi in jim dovoli, da v moški družbi preživijo preostanek večera (ja, kakšen od njih se bo zares sprostil šele po tvojem odhodu) in pokomentirajo, kakšna frajerka si pravzaprav.