"Pri seksu je tiho ali pa sprašuje neumnosti" (klic na pomoč Slovenca)

"Po vseh teh letih, ko se poznava, še vedno ni odprta za kaj novega ..."

"Pri seksu je tiho ali pa sprašuje neumnosti" (klic na pomoč Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2021

"Z mojo sva skupaj že kar lep čas. Lepo se ujameva, vse lepo in prav, samo pri seksu se zatika. Nikakor je ne morem spraviti do orgazma, med seksom je tiho kot miška ali pa me sprašuje kar neke nevmesne zadeve. Po vseh teh letih, ko se poznava, še vedno ni odprta za kaj novega (vibrator … in podobno), kaj šele, da bi ji omenil analnega. Počasi izgubljam voljo," se je na ta forum po pomoč obrnil nek moški.

Preberi, kaj mu je svetoval eden izmed uporabnikov:

"Sprosti jo. /.../ Mogoče se ne zna sprostiti in jo skrbijo razne banalnosti, ki ženskam rade hodijo po glavi. Božaj jo, dotikaj se je, poljubljaj jo povsod, raziskuj njeno telo, opazuj odzive. Kjer je dober odziv, ponovi, raziskuj še bolj.

Z dejanji ji daj vedeti, da je ona tvoja boginja, da je pomembna ona, njen užitek. Ne bodi nestrpen cucek, ki čaka samo, kako jo bo naskočil.

Tvoja dejanja ne smejo izražati nestrpnosti. Ko se ti zdi, da je predigre že dovolj, se ji posveti še vsaj enkrat toliko časa. Ne bodi razočaran, če ti je ne bo uspelo pripraviti do orgazma. Za marsikatero žensko je oralni seks ali ročna stimulacija klitorisa edina pot do orgazma, ampak to ne pomeni, da se osredotočaš samo na to točko. Žensko telo ima veliko erogenih con. Zapomni si, da je penetracija njena nagrada zate, in ne tvoj prvi cilj.

Marsikateri ženski je misel na analni seks odvratna, zato ne pričakuj, da bo kar vsaka od veselja skočila ob takem predlogu. Če je vajin seks ne zadovolji, ne pričakuj, da jo vibrator bo, ker ji očitno gola penetracija ne zadošča. Ko bosta dosegla njen orgazem, je mogoče pametno investirati v kakšen pripomoček za stimulacijo klitorisa. Verjetnost, da je aseksualna, je minorna.

Ali se vidva o seksu kdaj pogovarjata? Ali nasploh, tudi sama, ne more doseči orgazma? Če ga sama lahko, naj ti pokaže, kako.

Po tvojem pisanju sodeč (in to so ugotovili tudi ostali pred mano) se zdi, da si se učil spolnosti iz filmov za odrasle. Če dobro pomisliš, koliko časa tam namenijo predigri? Mogoče kako minuto, največ dve ukvarjanja z ženskim telesom, nakar sledi vsaj trikrat toliko časa za felacijo, sledi penetracija, kjer ženska že po pol minute kriči od 'užitka', kot bi jo dajali iz kože. Po hitrem postopku, brez predpriprave, ki je potrebna v realnem življenju, pa se grejo tudi analnega seksa, brez uporabe kondoma.

No, očitno si že ugotovil, da žensko telo tako ne funkcionira. Predigra se pač ne prodaja, medtem ko je za uspešno spolnost nujna."

Moški, prosimo vas, da tega med seksom več NE POČNETE (resnične izjave žensk)

To pa mu je svetovala ena izmed uporabnic:

"Kot ženska se popolnoma strinjam – seks ni telovadba, sploh ne, če hočeš, da ženski pride. Žensko se najprej zrajca v glavi. Sem bila v zvezi s fantom, ki je mislil, da je to samo nekaj fizičnega – tam primeš, tam pritisneš ipd. Ne, ljudje nismo roboti, in ne poznam nobene ženske, ki bi strašno uživala v porno nabijanju ali bila navdušena nad aktom brez predhodnega zapeljevanja.

Sama moram priznati, da se surovi brezčuten seks ne more v kvaliteti in užitku primerjati s čutnim seksom z nekom, ki ti je izjemno privlačen in si z njim globlje čustveno povezan.

To je kot dan in noč. Bivši me nikakor ni mogel spravit do orgazma, a je bil moj prvi in sem se spraševala, če je z mano kaj narobe (pa v postelji nisem bila 'mrtva riba'), ampak me preprosto ni toliko privlačil ali pa me ni znal na čuten način razvneti.

Šele z drugim sem dojela, česa v prvi zvezi ni bilo in da iz te moke ni moglo biti kruha. Seks ne more biti na silo, ŠE NAJMANJ PRI ŽENSKI, če želi uživati. Moški to lažje izvajajo z užitkom, tudi če niso ful zagreti za žensko, pri večini žensk pa ni tako. Lahko, da jo privlačiš, ampak ima kake zavore, lahko, da nisi dovolj čuten in si preveč mehanski in brziš navali narode, preden jo dovolj razvnameš (če preden se je lotiš, spodaj ni tam ornk mokra, nimaš tam kaj iskat). Ne vem, v glavnem, PROSIM, ne se zgledovat po porničih, ker so čisti fake in bulšit – to niti približno ni najboljši seks, ne za žensko, ne za moškega, verjemi! Good luck!"

"Moja nova punca ne uživa v seksu - pravi, da je moj penis ..." (klic na pomoč moškega)