"Pri 54-ih sem končno pripravljena priznati, da imam rada TAKŠEN seks, a se bojim, da ..."

"Vem, kakšen seks si želim, a se bojim, da bo majhno mestece, v katerem živim, izvedelo ..."

"Pri 54-ih sem končno pripravljena priznati, da imam rada TAKŠEN seks, a se bojim, da ..." (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2021

Sem 54-letna ženska, srečno ločena, in že komaj čakam na to, da se bom lahko po več letih zakona brez seksa podala na raziskovanje. To je zame hkrati vznemirljivo in strašljivo, saj izhajam iz konservativne krščanske družine.

Uspela sem ugotoviti, kako z nekom doživeti seks za eno noč in od nedavnega sem v razmerju, v katerem je seks fantastičen. Slaba stran tega je, da čeprav je pripravljen preizkusiti kaj novega, preprosto še ni tam. Vse skupaj je tako-tako. Zdaj sva le prijatelja za seks.

Sama sem pripravljena raziskati svojo podrejeno plat, ko bo to varno, saj zaenkrat zaradi koronavirusa ni.

Precej časa sem potrebovala, da sem si to sploh priznala. Zanimajo me zadeve, kot so bondage, šeškanje s pripomočki in brez njih, prevezovanje oči in dušenje.

Glede na to, da je zame to novo, še ne vem, kakšna raven intenzivnosti mi odgovarja, zato bi želela začeti počasi in vsakič preizkusiti malo več. 

Kar želim povedati, je da si ne želim prevelike bolečine. A težava je v tem, da ne vem, kako to, kar iščem, opisati v aplikacijah za zmenke.

Ne želim si namreč, da bi ljudje v mojem majhnem mestecu, kaj me zanima v zasebnem življenju.

Poleg tega imam še zmeraj rada nežnejši seks, ampak občasno želim še nekaj več. Trenutno sebe v opisu opisujem kot "čutno". Razmišljam o tem, da bi to spremenila v "čutna, podrejena" ali "čutna, BDSM" ali nekaj takšnega.

Kaj je najboljši način, da jasno povem, kaj iščem, brez da bi morala uporabiti preveč besed? Prav tako ne želim dajati vtisa, da imam izkušnje, ki jih nimam.

Skušam ohranjati ravnotežje med diskretnostjo in jasnimi željami, kaj si želim, brez da bi me kdo narobe razumel. In ali obstajajo poleg Tinderja še kakšne boljše aplikacije, ki bi odgovarjale mojim zanimanjem? Živim na podeželju in zdi se mi, da zelo težko najdem partnerje.

Zapis je bil objavljen na portalu Slate.

Gif: Giphy.com

Preberi še: ŠOK! Ženska med spletnim nakupovanjem izvedela, da jo fant vara (TO moraš videti!)

Priporočamo tudi: Strokovnjaki razkrivajo: To je ODLOČILNO pri tem, ali bo seks dober ali slab (si vedela?!)