"Imela sem toliko seks partnerjev, da sem potrebovala Excel tabelo" (Slovenka razkriva svoj sistem)

Imela pa je tudi zelo strog kriterij, po katerem je svoje seks partnerje vpisovala. Se ti zdi tole malce bizarno? 🙊

"Imela sem toliko seks partnerjev, da sem potrebovala Excel tabelo" (Slovenka razkriva svoj sistem) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 7. 2021

Ali si kdaj razmišljala o vseh svojih vročih dogodivščinah, pa se ti je zgodilo, da si na kakšno pozabila? Preveri, kako organizirana je bila naša bralka glede svojih seks izkušenj.

»V svojih študentskih letih sem imela precej spolnih partnerjev. Morda to zveni neprimerno ali čudno, ampak bila sem mlada, samska in željna zabave.

Seveda sem vedno poskrbela, da je bil seks varen, ter da sem poslušala svoje telo in želje. K sreči so bile podobnega mnenja tudi moje cimre, zato smo se skupaj zares zabavale.

Nekega večera, ko smo popile že kakšen kozarček ali dva vina, smo začele razmišljati, s kom smo doživele najboljši seks v življenju ter za zabavo tekmovale, katera je imela več partnerjev. No, kmalu se je zataknilo, saj se vseh nismo mogle spomniti, zato smo se odločile, da bomo vse svoje seks izkušnje razvrstile v Excel tabelo ter jih ocenile.

Kriterij ocenjevanja je bil precej obširen: velikost penisa, kakovost seksa, ocena predigre, število orgazmov in kolikokrat smo z osebo spale.

Ocenjevanje je bilo zelo zabavno, zgodbe pa zares nepozabne. Excel tabelo imam še sedaj na svojem telefonu in lahko se pohvalim (no, če je to vredno pohvale) da sem prva dosegla število 20 spolnih partnerjev.

Ah, ta mladost. Seveda se je tudi to obdobje enkrat zaključilo in sedaj sem srečna in v zvezi s fantom že dobri dve leti.«

Preberi še: "Porinil me je ob steno, v sebi sem začutila PENIS" (Ljubljančanka iskreno o SEKSU v garderobi)

Priporočamo tudi: "Ko sva s punco poskusila TO, me je lovila po sobi in kričala: 'Daj mi svoj penis'" (resnična zgodba Slovenca)