Uf! Preveri, kaj tvoja najljubša BARVA pove o tem, kakšna si MED RJUHAMI 🔥

Če je tvoja najljubša barva zelena 💚, to pomeni, da si v postelji zelo radodarna, ne maraš pa riskirati. 😏 Kaj pa 'pravijo' druge barve?

Uf! Preveri, kaj tvoja najljubša BARVA pove o tem, kakšna si MED RJUHAMI 🔥 (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2023

Barva, ki jo imaš najraje, razkriva ogromno o tvoji osebnosti, pa tudi tem, kakšna si med rjuhami.

Preveri, kaj psihologija barv pove o tvoji intimnosti (glede na tvojo najljubšo barvo):

1. RDEČA

Rdeča je energična in vznemirljiva ter velja kot povabilo k 'akciji' za tiste, ki radi dajejo pobudo in se popolnoma prepustijo. Zato nas spominja na samozavest in strast, spodbuja pa tudi občutek poželenja.

Ljubitelji rdeče sicer znajo biti tudi impulzivni in se ne posvečajo preveč podrobnostim, zato poskrbi, da bo vajin seks varen in s privolitvijo!

2. ČRNA

Najraje nosiš črno? Morda ti je všeč malo bolj 'sprevržen' seks. Črna namreč pomeni skrivnostnost in skrite čare, mnogi ljubitelji črne pa so po naravi tudi mazohisti ali sadisti ter imajo v postelji radi igro nadzora.

3. SIVA

Siva označuje pomanjkanje čustve, ljudje, ki jo imajo najraje, pa niti sami niso čisto prepričani, kaj jih vzburja. To je barva, ki spodbuja logiko in razum, ne pa strasti.

Moški, ki nosijo sivo, na seks gledajo kot na način osvobajanja od napetosti, ženske pa na način za zanositev ali zadovoljitev svojega partnerja.

4. MODRA

Ljudje, ki imajo radi modro, se lahko pohvalijo z nekakšnim notranjim mirom in so čudoviti spolni partnerji, ki so pozorni na potrebe svojega partnerja in se pri seksu potrudijo.

Drugih ne obsojajo prehitro, prav tako pa se ne spreminjajo, a ko se nekomu zaobljubijo, gredo s strastjo do konca. Ta pa takrat postane globja od poželenja.

5. ROZA

S kombiniranjem strasti rdeče in čistosti bele, roza barva označa brezpogojno ljubezen, romantiko in intimnost. Lahko ublaži jezo, agresijo in ogorčenost, a hkrati se povezuje z naivnostjo in neizkušenostjo, zato v kombinaciji z močnejšo barvo, kot je črna, postane dvakrat bolj seksapilna.

Ja, tudi ženske doživimo EREKCIJO (in to je VSE, kar moraš vedeti)

6. ORANŽNA

Oranžna je vesela in entuziastična, tisti, ki jo imajo radi, pa so še posebej pustolovski in ekstrovertirani ter naklonjeni seksualnim fantazijam.

Čeprav je impulzivna in rada tvega, pa oranžna prav tako asociira na odlično komunikacijo in pozitiven duh. Oseba, ki ima rada to barvo, je odkrita in intuitivna ter ceni predigro prav toliko kot seks, rada pa ima tudi bolj 'poredno' igro.

7. RUMENA

Rumena je barva kreativnih in neodvisnih ljudi, ki znajo dobro komunicirati in se radi prepustijo novim, vznemirljivim idejam, kot so novi spolni položaji, fantazije, celo seks v javnosti.

No, rumena pa prinaša tudi komplikacije, bodisi gre za potrebo po dodatnem spolnem partnerju ali 'apetitu', ki zahteva nenehne novosti. Zadovoljevanje rumene osebnosti vključuje ogromno spontanosti in izmišljanje novosti, da odnos ne bi postal dolgočasen.

8. VIJOLIČNA

Ljubitelji vijolične barve imajo energijo rdeče v kombinaciji s samozavestno vzdržljivostjo modre, zaradi česar odražajo močno karizmatično privlačnost. So zelo čustveni in se pogosto telesnim željam prepuščajo zelo intenzivno ter znajo uživati.

Prav tako se pogosto zgubijo v svetu domišljije, hkrati pa so izvrstni kandidati za spolne fantazije in igranje vlog. Čutijo potrebo, da v množici izstopajo in so nagrajeni za svojo individualnost.

9. ZELENA

Zelena uravnoteži mentalno jasnost rumene in čustveno globino modre, zato njeni ljubitelji vedo, kakšnega partnerja iščejo in so pripravljeni na to, da se mu popolnoma posvetijo, ko ga najdejo.

Radi opazujejo, svoje voajeristične fantazije dojemajo kot izjemno erotične, a vendar ne marajo tvegati. No, ko se čutijo ljubljeno in varno, je njihova seksualna velikodušnost neverjetna.

10. RJAVA

Ljubitelji rjave barve so običajno topli in globoki, dovzetni za potrebe in želje svojih partnerjev. So tako predani, da se včasih bojijo izgube 'nadzora' med seksom, kar se lahko kaže kot intenzivna predigra.

Nikoli se ne naveličajo besedic 'ljubim te', varnost in zvestoba pa sta jim, poleg želje za trdnim odnosom in trajnim partnerstvom, najpomembnejši.

11. BELA

Bela je čista in prečiščujoča barva, ki spominja na mladost in nedolžnost. Beli ljubimci hrepenijo po preprostosti, ki se lahko manifestira kot nezapleteno razmerje ali zaupljiva zakonska rutina.

Ljubitelji bele barve najraje skrijejo vse nepopolnosti in pokažejo 'popolno' zunanjost, poseben izziv pa jim predstavlja odprt pogovor o spolnih potrebah in željah.

Vir: YourTango

Moški so povedali: Ženske, ki opravljajo TA POKLIC, so daleč najprivlačnejše