"Prevaral sem svojo nosečo partnerko" (brutalno iskrene izpovedi moških)

22. 5. 2023
"Prevaral sem svojo nosečo partnerko" (brutalno iskrene izpovedi moških) (foto: Profimedia)
Profimedia

Tole je pa kar težko brati ... 😢 In ne, razlogi nikakor niso opravičljivi! 🙄

Varanje je ena najhujših stvari, kar jih lahko storiš osebi, ki jo imaš rad/-a. A še huje je, če je ta oseba s teboj noseča. Ja, noseča!

11 moških je za Whisper odkrito priznalo, da so prevarali svojo nosečo partnerko (in ne, razlogi nikakor niso opravičljivi):

1. "Varanje se zgodi. Svojo ženo sem ves čas varal, tudi takrat, ko je bila noseča. Tega ji nisem povedal, da bi ji prihranil bolečino, ampak te stvari se preprosto zgodijo. Še posebej nam, moškim. Radi seksamo. 🤷‍♂️"

2. "Svojo nosečo ženo sem prevaral z 22-letno reševalko iz vode. Ni me zalotila. Nekako sem to moral storiti, saj je moja žena trenutno res težka in se veliko pritožuje."

3. "Nisem slaba oseba, sem pa storil slabo stvar. Varal sem svojo ženo. Ki je noseča. Varal sem večkrat, z isto osebo. Svoje žene več ne ljubim."

4. "Svojo nosečo ženo sem prevaral s svojo najboljšo prijateljico, medtem ko smo bili vsi v isti hiši ..."

5. "Svojo nosečo punco sem prevaral teden pred porodom ... z njeno mamo!"

"Imela sem čuden občutek glede fanta, s katerim se videvam, nato pa sem ugotovila ..." (resnična zgodba)

6. "Svojo nosečo punco, s katero sva bila skupaj 4 leta, sem prevaral tako, da sem imel trojčka z dvema dekletoma. Ena izmed njiju je zdaj moja žena."

7. "Zatem, ko sem povedal svoji noseči zaročenki, da sem jo prevaral, me je začela blatiti po Facebooku. Zdaj me moja celotna družina sovraži."

8. "Svojo nosečo punco varam z dekletom iz službe. Ne počutim se krivo, saj je moje razmerje s punco začelo stagnirati. Tako zelo si želim oditi."

9. "Svojo nosečo punco varam vsakič, ko se mi ponudi priložnost. Zasvojen sem s tem občutkom vznemirjenja."

10. "Moja žena sumi, da jo varam. Ves čas ji govorim, da so za to krivi njeni nosečniški hormoni, ampak v resnici jo res varam ..."

11. "Počutim se obupno. Svojo nosečo punco sem prevaral s svojo bivšo, ki je hkrati mama mojega otroka, in zdaj je ponovno noseča. Svoji punci še nisem povedala. Sanja se mi ne, kaj naj naredim!"

Klic na pomoč Slovenke: "Ne vem, s kom sem noseča!"

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave