Prepoznaj znake, ki sporočajo, da si njegova največja naložba - TI!

Misliš, da ljubezen in ekonomija nimata nič skupnega? Cosmo strokovnjak za zmenke, odnose in splošna ljubezenska vprašanja Matthew Hussey prepričuje v nasprotno. Za trenutek pozabi, kako zelo ti je všeč, in ugotovi, ali se ti vanj sploh splača vlagati energijo, čas in sebe. V teh štirih pri­merih je to ja, in to velik JA.

Prepoznaj znake, ki sporočajo, da si njegova največja naložba - TI! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2018

1# Njegova darila kažejo, da te zares pozna?

Si predstavljaš tipa s polno denarnico, ki vstopi v prvo trgovino in ti kupi najdražji parfum, ki neznosno smrdi po nečem, kar nisi ti?

Najprej si darila vesela, po premisleku pa ugotoviš, da si mu dala dovolj namigov za to, da bi do tebe prišlo pravo darilo. Toda ne, njega žal ne zanimaš dovolj, da bi se vate poglobil!

In potem pride fant, ki ti že na drugem zmenku pod nos moli vodnik po Provansi in šopek sivke, pa mu nisi rekla nič drugega kot to, da so ti všeč dela Vincenta Van Gogha.

Hočeš ogabno drago torbico ali pozornega fanta?

2# Hoče, da spoznaš vse njemu najbližje ljudi

Če vajino preživljanje časa strogo ločuje od preživljanja časa z družino ali prijatelji, ni vreden tvoje pozornosti.

Fant, ki te ima zares rad, ti bo predstavil svojo družino (pa čeprav se je na trenutke sramuje), svoje prijatelje (pa čeprav se boji, da boš kateremu od njih preveč všeč) in svoje prijateljice (pa čeprav ve, da si bo s tem zaprl kakšna vrata).

Tipček, ki te hoče ob sebi za nedoločen čas, si resnično želi, da bi te njegovi najljubši ljudje imeli tako radi, kot te ima sam.

3# Dela načrte za prihodnost

Kako ločiš tipa, ki bi ti samo rad zlezel v hlačke, od tipčka, ki bi se v mestu rad s tabo sprehajal z roko v roki?

Prvi ne bo s tabo načrtoval niti naslednjega vikenda, kaj šele smučanje letošnjega decembra, potovanje na Madagaskar prihodnjo pomlad, poročno potovanje na Bali ... Kje so šele hiška, vrt, pes in otroci!

Brez pretiravanja, a njegova ne-volja načrtovanja skupnih aktivnosti pomeni, da vate ni pripravljen vložiti kaj več od ... saj veš!

Punca, pot pod noge!

4# Na družabnih omrežjih objavlja tvoje fotografije

Ti kanali niso nič drugega kot oglasni prostor nove dobe. Če se dobivaš s fantom, ki na Instagramu objavlja le svoje mišice in tuje ženske riti, imaš vso pravico, da podvomiš o resnosti njegovih namenov.

Fant, ki si ne želi vesoljne ženske pozornosti, ker je popolnoma zadovoljen s tvojo, bo na svojih profilih objavil vajine skupne fotografije ali tebe v vsem sijaju.

Fant, ki te ima dovolj rad, bo vsemu svetu povedal, da ni več na voljo, in to brez velikega poslovilca in pošmrkanih robčkov.

Po predlogi Matthew Hussey, Helen Zook, Julian Stern, Matt Goulet priredila Alja Maček
Fotografije: Getty images, shutterstock

Preberi še: HOROSKOP: Kako te (glede na astro znamenje) vidi tvoj fant? in Mesečni horoskop APRIL 2018 (ljubezen, kariera, počutje)

Priporočamo tudi: Marko Potrč objavil fotografijo svoje Lili brez ličil s čudovitim pripisom

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri