"Preizkusila sem novi seks trend brez orgazma in namesto njega doživela TO" (resnična zgodba)

Ima lahko seks brez orgazma vendarle srečen konec? Ooooo, ja!

"Preizkusila sem novi seks trend brez orgazma in namesto njega doživela TO" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 7. 2020

Se sprašuješ, kaj mi je šlo po glavi, medtem ko sem ležala na postelji s prekrižanimi nogami za glavo in čakala, da penetrira vame odzadaj?

Medtem ko sem se nahajala v tej seksi presti, sem se na glas vprašala: "Je to sploh možno? In ali je ... zabavno?", nakar mi je fant odgovoril: "Pa ... mislim, da je?"

No, vrnimo se na začetek.

S fantom sva skupaj že nekaj časa; natančneje polnih osem let in še malo. A vendar nama to ne preprečuje, da svoje spolno življenje vzdržujeva v takšni meri, da je vredno filmov za odrasle. Pravzaprav mi na pamet ne pade niti ena stvar, ki je ne bi preizkusila – na ladji, v napihljivem čolnu, spredaj, zadaj ... Še krofe sem jedla z njegovega penisa, za vraga!

Z drugimi besedami: seksava kot dve porno zvezdi, ki se pripravljata na vlogo svojega življenja, in v tem zelo uživava. Po drugi strani sem pa utrujena. Zelo sem utrujena. Obstaja samo določeno število načinov, kako se lahko človek nastavi, ne da bi si kaj pretegnil.

Nato pa sem naletela na 'karezzo', čutni in čustveni spolni odnos s poudarkom na povezanosti.

Najpomembnejša razlika med običajnim seksom in to staro-novo vrsto umetnosti je, da je pri karezzi orgazem le prijeten bonus, ne pa zvezda predstave. Sam izraz izhaja iz italijanske besede 'carezza', ki pomeni dotik.

Čeprav koncept sega v leto 1844 in je dobro poznan v tantričnem svetu, si šele zdaj ustvarja svojo pot do spalnice 'navadnih ljudi'.

Da bi zadeva bila še boljša, strokovnjaki trdijo, da lahko karezza, v kolikor je dobro izvedena, seks transformira v čarobno fuzijo obojestranskega užitka. Naj razčistimo nekaj stvari: sama definitivno nisem tip dekleta, ki bi partnerja gledala globoko v oči, medtem ko uživa v orgazmu, po licih pa ji polzijo solze radosti.

Ampak, kot sem že rekla, tudi jaz potrebujem pavzo od svojega običajnega, akrobatsko nabitega, seksualnega življenja.

Poleg tega pa, koga ne bi zanimalo nekaj, v čemer bosta s partnerjem v nekem trenutku postala eno in občutila nekaj, kar se lahko opiše edino kot "z nekega drugega planeta"?

Kot pravi dr. Laurel Steinberg, klinična seksologinja i strokovnjakinja za zveze, so gibi v karezzi običajno zelo počasni, glede na to, da ne hitimo proti nobenemu končnemu cilju, kot je orgazem. Namesto tega je poudarek na dotikih in drgnjenju.

Z drugimi besedami: poudarek je na potovanju in ne končni točki. In čeprav je penetracija še zmeraj dovoljena, je pri tej vrsti seksa osrednja stvar predigra.

Veliko predigre. Rezultat? Popolnoma nova raven občutij.

Zahvaljujoč temu, vse bolj priljubljenem, načinu ljubljenja, svojemu in partnerjevemu umu dajemo priložnost, da se ponovno povežeta, prav tako pa tudi samemu sebi, da se ponovno povežemo z lastnim telesom.

Torej; gremo počasi. Zelooo počasi.

Sobotni večer je bil najin prvi test. Zatemnila sva luči, v ozadju je igral The Weeknd in midva sva bila popolnoma pripravljena, da poskusiva odkriti, v čem je skrivnost. Pogledala sva drug drugemu v oči in si obljubila, da se ne bova začela smejati, ne glede na to, kako zelo bo situacija (morda) neprijetna.

Prvo uro sva preživela popolnoma oblečena ter uživala v poljubih in nežnih dotikih.

Na samem začetku se je bilo težko upreti hitenju, nato pa je postalo ... boljše? Čutila sem njegovo erekcijo, a nisem smela nič narediti, kar naju je močno frustriralo.

Masirala sva si stopala – kar se mi je sprva zdela ogabna ideja, ampak sem sčasoma postala tako vzburjena, da me je vsak košček gole kože še dodatno podžgal.

Nato sva se postopoma začela slačiti. Drug od drugega sva pogled odvrnila le, ko sva morala poiskati gumbe in zadrge.

Prvič sva se resnično dobro pogledala, kar me je popolnoma obnorelo, saj je vsak delček mojega telesa želel, da me končno zgrabi in prodre vame.

Popolnoma gola sva posvečala pozornosti prav vsakemu delu najinih teles, jih raziskovala s prsti, nato ustnicami – začenši z 10-minutnimi nebesi njegove glave med mojimi nogami.

Nato sva nadaljevala s poljubljanjem, pri čemer sva delala pavze, med katerimi sva uživala v pogledih in dolgih objemih. Ko sva končno prišla do tistega pravega seksa, in to celo v misionarskem položaju, je celotna stvar trajala nekje eno minuto.

Po seksu sva objeta obležala na postelji, nato pa hkrati zavzdihnila: "Uau, to je bilo odlično." Gledano nazaj, želim o 'karezzi' reči nekaj stvari. Prvo: poljubljanje je najboljši občutek 'ever'! Ponovno sem se počutila kot najstnica, ves tisti očesni stik pa je v meni zbudil zavedanje, kako redko v resnici gledam svojega fanta.

Za tiste, ki ste alergični na takšno sentimentalnost, lahko to preskočite, ampak najin mali eksperiment me je opomnil, kako privlačen mi je v resnici in kako zelo ga ljubim.

Brez pretiravanja: tisti večer je bil čaroben in če bi lahko s tem občutkom polnila steklenice in jih prodajala, bi bila bogatejša od Elona Muska.

Skladno s tem lahko rečem, da 'karezza' verjetno ni nekaj, kar bi prakticirala na nek navaden četrtek. Pravzaprav na to vrsto seksa gledam kot na nekaj, kar bi vsem priporočala vsaj tu in tam – kot opomnik za njihova čustva ali kot nekaj, s čimer se bosta po prepiru ali dolgi ločenosti ponovno povezala.

S tem se strinja tudi moj fant, kljub temu da je oboževal občutek povezanosti, v katerem sva oba uživala. Da se razumemo: nič ni narobe z našimi običajnimi rutinami (obrnjena kavbojka je lahko enako vznemirljiva in orgazem je čisto VSAKIČ super zadeva), ampak včasih se enostavno ne želiš zaplesti kot ena presta. Saj nismo prigrizki, smo vendarle celotni prekleti obrok.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: 5 razlogov, zakaj bi morala REDNO masturbirati, četudi sta že poročena

Priporočamo tudi: Strokovnjaki enotno: TA velikost penisa NAJPOGOSTEJE pripelje žensko do orgazma (bi si mislila? 🤯)