"Prazno gnezdo je prineslo na plan njegov FETIŠ" (izpoved Slovenke)

"Od dne, ko sva ostala sama, je kot bi bil drug človek. Sploh ne vem, kaj naj si mislim ..."

"Prazno gnezdo je prineslo na plan njegov FETIŠ" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2022

"Zdaj, ko sva ostala s praznim gnezdom, najini otroci so se končno vsi odselili, je na plano prišel možev fetiš, ki mi res ni všeč, v meni celo vzbuja malo gnusa.

Mož je namreč začel nositi ženske spodnje hlačke tudi za po hiši. Za ta njegov fetiš vem že dolgo, vendar je bil vedno zelo diskreten. Zadnjič pa  je celo namignil, da bi jih vključila v najino spolno življenje.

To mi povzroča nelagodje in ne vem kako naj se sploh vedem. Vedno sva bila pri teh zadevah bolj konservativne sorte.

Kot sem rekla, vem, da jih nosi vsak dan, kar me niti ne moti, saj ga ne vidim, a da bi se šla neke sprevržene spolne igrice v postelji in da se je tak začel sprehajati po hiši ... mislim, da tega ne zmorem.

Mož je dober, uglajen in precej resen človek, uspešen in cenjen v službi, čustveno pa precej zavrt, zato ne vem, kako se lotiti tega zalogaja.

Od dne, ko sva ostala sama, je kot bi bil drug človek. Sploh ne vem, kaj naj si mislim," se je po pomoč na tem forumu obrnila uporabnica.

"Bojim se, da sem ženi dal klamidijo!"
(klic na pomoč Slovenca)

Cosmo svetuje:

Očitno je, da ga zanimajo oblačila nasprotnega spola, kar lahko v partnerju povzroči zmedo. Oblačenje v oblačila nasprotnega spola (t. i. crossdressing) je med heteroseksualnimi moškimi precej pogosto, a vendar le ti lahko določiš, če ti njegova izbira povzroča preveč nelagodja.

V kolikor te sicer ni motilo, da si vedela za njegov način oblačenja, morda skupaj najdita kakšen kompromis. Poskusita najti ravnovesje v svojih spolnih aktivnostih. Konec koncev tudi na drugih področjih med vama zagotovo obstajajo kakšne razlike, ki zahtevajo pogajanje – to pa je bistvo vsakega uspešnega razmerja.

V kolikor ga ljubiš in se sicer na vseh ostalih področjih še zmeraj odlično ujameta, poskusita najti skupno rešitev, ki vama bo obema prinesla zadovoljstvo, tako sicer kot v seksu.

"Moja punca se mi gabi, saj sem odkril, da pod oblačili nosi ..." (izpoved Slovenca)