"Poznala sem ga šele 15 minut, a to je bil najboljši seks v mojem življenju" (vroča izpoved)

"S privzdignjeno obrvjo je pogledal proti meni. 'A bi?' Močno sem se ugriznila v ustnico. 'Itak,' sem se nasmehnila."

"Poznala sem ga šele 15 minut, a to je bil najboljši seks v mojem življenju" (vroča izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2023

"Hej," mi je zaklicala najboljša prijateljica z druge strani parka. "Odhajamo!"

Pogledala sem proti avtu, ki ga nisem poznala. A skozi sovoznikovo okno je visela Karla in se na glas smejala.

"Pridi, no!" je zavpila še enkrat in mi pomahala, naj pohitim. "Našla sem nama prevoz."

Pograbila sem torbico in stekla čez zelenico. Ko sem prispela do avta, so se odprla zadnja vrata in splezala sem noter. Na drugi strani sedeža je sedel tip s peščeno blond kodri in lepo zagorelo poltjo.

"Hej," se mi je nasmehnil.

Prikupen. Zelo, zelo prikupen, sem si mislila.

S sprednjega sedeža se je s širokim nasmeškom nazaj proti meni obrnila Karla: "Tisto je Luka in to je Dani," je rekla in pri tem pokazala na voznika, ki ji je pomežiknil.

"Spoznala sem ju v klubu. Povabila sta naju k sebi na pijačo."

Zasmejala sem se. To je bilo čisto nama podobno. Zmeraj sva se spravljali v godlje. Zatem je Dani zavil s parkirišča in proti obali. Medtem ko je Karla iskala glasbo na radiu, sem odprla okno na svoji strani. Svež veter je zapihal skozi moje lase in v meni prebudil vznemirjenje.

Nisem si mogla pomagati, da se ne bi vprašala, kako neki se bo ta noč končala.

Že kmalu smo se ustavili pred hišo v bližini plaže. Med hojo do vhodnih vrat sem poslušala valove, ki so udarjali ob skale. S Karlo sva sledili fantoma v hišo ter se usedli na kavč, si sezuli petke in se spogledali v pričakovanju.

Na drugi strani sobe se je Luka vrgel v naslonjač, Dani pa je prikorakal naravnost proti Karli. Postavil se je pred njo, ji pomolil roko in jo povlekel gor. Nato sta izginila dol po hodniku.

Ostala sva samo jaz in Luka. Prej omenjene pijače so bile pozabljene. Naslonil se je nazaj. Njegov čvrst, velik biceps mu je kukal iz bele majice.

S privzdignjeno obrvjo je pogledal proti meni. "A bi?"

Močno sem se ugriznila v ustnico.

"Itak," sem se nasmehnila. Zakaj hudiča ne bi?

Vstal je in mi pokazal proti vratom na njegovi desni. Vstopila sem v sobo, v kateri je bila le manjša postelja.

Kar naenkrat se je od zadaj pojavil Luka, me z rokami objel okoli pasu in začel poljubljati po vratu. Med poljubljanjem mi je počasi odpel obleko in jo pustil, da je padla na tla. Stopila sem iz nje in se ulegla na njegovo posteljo.

Z eno roko si je v hipu čez glavo povlekel majico. Ulegel se je poleg mene in me povlekel na svoja gola prsa. Začela sva se divje poljubljati.

Brez ene same besedice je slekel svoje spodnjice in mi odpel nedrček. Z dlanmi je objel moji dojki in mi začel grizljati bradavičke, pri čemer so moje telo preplavili valovi užitka.

To je bila najbolj neobičajna, čutna izkušnja. Dobesedno sva se prvič poljubila, ko sva naga skupaj ležala na postelji. S prsti sem spolzela skozi njegove kodre, med tem pa razmišljala, kako popolnoma drugačen je od mojega občajnega tipa moškega.

A navdušenje nad tem nepoznanim telesom popolnega neznanca me je vznemirjalo kot še nič doslej.

S prsti je začel krožiti po mojem ščegetavčku in vsakič, ko jih je potisnil noter, je dodal enega več. Nato si je nataknil kondom in prodrl močno vame. Na tej točki sem izgubila nadzor, zato je tišino presekalo moje glasno stokanje. Pograbil je moje noge in jih naslonil na svoja ramena ter začel še močneje in hitreje pritiskati vame. Njegovo vzdihovanje je postajalo vse bolj glasno in lahko sem čutila, da je tik pred koncem.

Izmuznila sem se izpod njega in se obrnila na vse štiri. Ko sem ritko potisnila nazaj, sem začutila, kako je ponovno prodrl vame. Spet je začel porivati, tokrat še hitreje in vedno globje.

Zgrabil me je za ramena, medtem ko sem se opirala ob vzglavje postelje. Še zadnjič je pritisnil globoko vame in v mojo notranjost izlil vso svojo tekočino. Do zadnje kapljice.

Vsa zadihana in potna sva se zrušila na posteljo ter zadovolj(e)na obležala.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: Ekstra vroče: 6 noro seksi idej za IGRO VLOG za začetnike

Priporočamo tudi: 4 stvari, ki jih nezavedno počneš, pa norooooo vzburjajo moške (nujno glej št. 3)