"Pozabil je, da mu sledim na IG, in objavil ultrazvok otroka, ki ga je pričakoval z DRUGO" (+ 7 bizarnih zgodb o varanju)

Ammm, tole je še en dodaten razlog (ali pa kar 8 njih), zakaj je bolje biti samski. 😅

"Pozabil je, da mu sledim na IG, in objavil ultrazvok otroka, ki ga je pričakoval z DRUGO" (+ 7 bizarnih zgodb o varanju) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 9. 2022

Priljubljena spletna stran BuzzFeed je objavila najbolj bizarne zgodbe njihovih bralcev, ki so izvedeli, da jih partnerji varajo. Tole te bo zagotovo pustilo odprtih ust - nas je!

#1 Razkrinkal ga je pes

"Približno eno leto sem hodila s svojim fantom, s katerim sva tudi živela skupaj. Neke noči, ko sem se sprehajala z najinim psom, je pes pokakal kondom. Jemala sem kontracepcijo in že približno šest mesecev nisva uporabljala kondoma, zato sem vedela, da ni mogel biti najin. Ko sem fanta s tem soočila, je rekel le: 'Ali si lahko vzameš trenutek, in ceniš dejstvo, da sem vsaj uporabljal zaščito?'«

#2 Valentinovo presenečenje

"Na valentinovo je odpovedal najin zmenek, saj naj bi bil bolan. Ker sem imela rezervacijo, sem na večerjo peljala svojega očeta. Ugani, kdo je sedel za sosednjo mizo z dekletom iz mojega pouk kemije? Oče mu je povedal svoje pred vsemi v restavraciji - in bilo je veličastno."

To je EDINA stvar, ki moškega odvrne od PREVARE

#3 Toksičen zakon

»Zbolela sem za rakom in bila v postopku zdravljenja. Nekega dne sem šla zgodaj domov, da bi presenetila svojega moža, in v najini postelji našla moža in najino zakonsko svetovalko - medtem ko je ona nosila moj najljubši par škornjev. Izkazalo se je, da je moj rak povzročil HPV. Varal me je vseh 10 let, kar sva bila skupaj."

#4 Dojenček

"Moj nekdanji fant je očitno pozabil, da mu sledim na Instagramu, ko je nekega dne javno objavil ultrazvočni posnetek svojega dojenčka. Pričakoval ga je z drugo."

#5 Obletnica

"Nekega poletja sem se z dekletom dobival nekaj mesecev. Kmalu po tem, ko sva se razšla, pa je imela že novega fanta. Manj kot leto kasneje je na Instagramu objavila njuno sliko za prvo obletnico. Od najinega razhoda takrat še ni minilo leto dni."

"Svojega fanta sem prevarala med študijem v tujini" (resnične zgodbe o varanju deklet)

#6 Glasna soseda

"Nekega dne sem slišala reees veliko hrupa v bloku. Šla sem v zgornje nadstropje, da bi jih prosila, naj se umirijo - in odkrila, da je v stanovanju tudi moj fant. Varal me je s sosedo v zgornjem nadstropju."

#7 Pokvarjene počitnice

"Bila sva na poti na enotedenske počitnice. Ura je bila 1 zjutraj in jaz sem vozila, medtem ko je on spal. Dal mi je svoj telefon za uporabo navigacije, medtem pa je njegovo drugo dekle neprestano pošiljalo sporočila. Seveda sem pogledala v telefon in našla sporočila, slike, videe in telefonske klice. Ko sva prispela v hotel, sem se soočila z njim, a ni hotel priznati varanja. Pograbila sem svoje torbe in odšla. Blokirala sem ga in nikoli več nisem govorila z njim."

#8 Glasovna pošta

"Medtem ko je bil v službi, me je klical po pomoti poklical s telefonom v žepu in namesto običajnega hrupa in momljanja sem ga slišala govoriti o vseh ženskah, s katerimi me je varal. Ko sem se soočila z njim, se je jezil name, ker sem poslušala lastno glasovno pošto in nato vztrajal, da ni res, kar sem slišala."

Preberi še: Dekle presenečeno ugotovilo, da jo je fant PREVARAL, ko se je med spolnim odnosom zgodilo TO 

Priporočamo tudi: Le zakaj predolgo vztrajamo v odnosih, za katere vemo, da so za nas slabi? (Odgovor te bo presenetil!)