Posteljne radosti v športnem duhu

Tokrat si bomo za razmišljanje o posteljnih zadovoljstvih sposodili športni žargon. Za izhodišče smo izbrali ambiciozno vprašanje: “Mar ni lepo vsakokrat osvojiti zlato kolajno in pri tem zadržati tlečo strast, ki nepretrgano plamti kot olimpijski ogenj?” Poglejmo, ali je to mogoče doseči in seveda kako.

28. 2. 2002

Priznajte, da vam pogled na lepo razvita mišičasta telesa zlahka spelje misli z dogajanj na športnih prizoriščih in vas zapelje k “pregrešnim” predstavam, kaj so z bicepsi in tricepsi nabite postave zmožne med rjuhami. Čeprav je pomembno sodelovati, ne zmagati, v vsaki cosmo- športnici tli želja po vrhunski izvedbi, ki jo bo popeljala više, dlje, hitreje (no, ja, zadnje postavke ravno ne cenimo). Tekmovalnost je pač nekaj, kar pri športnikih in gledalcih vzbuja svojevrsten motiv in zakaj je ne bi izkoristile za intimne igre na domačih žimnicah?

Cosmovaje za vrhunske predstave

Vsak vrhunski športnik mora trenirati in krepiti mišice več mesecev in jih potem tudi redno vzdrževati. Cosmopolitankam, ki redno skrbijo za telesno pripravljenost, pa je dovolj, da “nabrusijo” le pelvično muskulaturo. Poenostavljeno povedano, gre za del telesa med genitalijami in križem. Močne pelvične mišice namreč omogočajo več orgazmov, ki so poleg tega pri obeh partnerjih silovitejši.

Prihodnjič, ko boste obiskale izbranca (razumljivo, velja tudi nasprotno), bodite pozornejše in med ljubljenjem s počasnejš im gibanjem odkrijte svojo “ljubezensko” mišico. Ko jo boste odkrile, jo okrepite. Za vaje s krčenjem in sproščanjem mišice lahko izkoristite vsak prost trenutek. Tukaj je nekaj predlogov: mišici se lahko posvetite med čakanjem na avtobus, pod prho, na dolgočasnem poslovnem sestanku, med nezanimivim besedičenjem vsevedne sosede, v vrsti pred blagajno v trgovini ...

Skratka, kadarkoli in kjerkoli vam pride na misel. Če boste naredile najmanj deset krčenj na dan, kakor priporočajo seksologi, se boste že po dobrem tednu dni lahkopohvalile s sveže tonirano ljubezensko mišico. Že prvi test na novo okrepljenega pelvičnega dela telesa vas bo prepričal, da trud ni bil zaman. In kakšen preizkus morate narediti?

Še preden bo izbranec doživel popolno erekcijo, mu z roko pomagajte v svojo notranjost, potem pa roke umaknite daleč stran, podobno kot takrat, ko ste se naučile voziti kolo brez rok in ste to hotele vsem pokazati. V našem primeru pa po umiku rok vaginalne mišice izmenoma stiskajte in sproščajte.

Tovrstna “vaginalna” masaža mu bo zavrtela glavo in ga dvignila pod strop, vas pa bo “znorel” občutek, ko bo njegov penis do konca otrdel v objemu vašega vaginalnega mišičja. Ko bosta združena, sprostite notranjo napetost in mu pripravite naslednje presenečenje, ki ga gotovo ne bo pozabil.

Razširite noge, kolikor morete, s čimer mu boste omogočile globoko penetracijo, pri vas pa bo maksimalna širitev nog do konca napela kožo vulve in površino okoli klitorisa, kar bo povečalo občutljivost in čutnost. Za nameček vas bo lahko dodatno stimuliral z roko in hkrati natančno spremljal vaše reakcije.

Za večji in trajnejši užitek lahko “potrenirate” tudi s stegenskimi mišicami. Predstavljajte si, da ste Olga Korbut ali Nadia Comaneci, in začnite vaditi špago. Noge širite vse bolj narazen in jih razprte zadržite čedalje več časa, od deset sekund do pole minute, kolikor pač zmorete. Potem se sprostite in vajo ponovite. Sčasoma boste postajale vse bolj vzdržljive in boste lahko brez večjega napora ali krčev zdržale vedno več.

Vašo predanost bo ljubimec znal ceniti. “Kar zmeša se mi, ko je moja prijateljica videti, kakor da se bo vsak trenutek prepolovila,” je svojo izkušnjo opisal 33-letni poštni uslužbenec Tone. “Počutim se zaželenega, kajti močno razprte noge me vabijo in mi izražajo toplo dobrodošlico.

Vselej imam občutek, da se moje telo popolnoma potopi v njeno, vsak del njenega telesa pa čutim, kakor da bi bil podaljšek vagine. Čeprav se zdi, da to ni kaj posebnega, da je malenkost, je občutek neverjetno poln in stimulativen. Noro.”

Možna stopnja užitka ona 4 on 4

Potrebna fizična pripravljenost ona 4 on 2

Mokri in divji vodni grehi

Voda in norčije v njej vas verjetno spremljajo že od rane mladosti, kot prave cosmošportnice pa jim morate dodati še nekaj začimb. Tehniko torej obvladate, toda vaši strasti v bazenu vendarle nekaj manjka. Kaj in zakaj? Voda vas namreč izsuši in izpere naravna telesna vlažila. Zato vam ostanejo na voljo le igračkanje v objemu in tesni dotiki kože. Brez združitve. Ker je to največ, kar lahko dosežete, se izognite bazenu in ga zamenjajte z udobno intimnostjo kopalnice.

Vodo izkoristite v svoj prid. “Igra pod prho je pomemben del mojega intimnega življenja, zlasti kadar sem z novim partnerjem,” se je izpovedala študentka Romana. “Voda ima namreč najmanj tri prednosti: z njo lahko neopazno izničim začetno napetost, po prhanju se oba počutiva sveža in seksi, če pa mi uspe, da ga pod prho pripeljem do orgazma, svojega pa prihranim za pozneje, bo ljubljenje, ki bo sledilo zunaj kopalnice, trajalo veliko dlje.”

Uporabljajte nevtralna in kolikor je mogoče naravna mila za prhanje ter neodišavljene gele, da ne bodo vplivali na bakterije, ki skrbijo za nemoteno pretakanje vaših telesnih sokov užitka. Potem stopita pod prho in ustvarjalno izkoristita moč vodnega curka. Če nastavite “slušalko” prhe na kožo, ima moč vodnega izliva podoben učinek kot masaža v džakuziju.

Vrtinčenje, mehurjenje in brbotanje vode vpliva blagodejno in sproščujoče. Ko boste vir vodne moči s kože prestavile na intimnej- še dele telesa, boste učinke občutile še močneje, skorajda čudežno. Vašemu klitorisu se bo skorajda zmešalo od ugodja. Toda pazite! Pri njem ne bo tako. Vodni curek bo sicer močno otrdil njegovo mednožno premoženje, vendar nekoliko drugače – penis se ne bo odzval tako, kakor sta vajena.

Gre za neke vrste neelastično trdoto, zato bo bolje, da se njegovemu metuljčku z vodo izognete. Curek raje usmerite na del med anusno odprtino in korenom penisa. Večini moških je to veliko bolj všeč, učinek pa je naravnejši. Za začetek se poigrajte s šibkejš im curkom in preverite učinek ter počutje. Šele potem, če vama bo seveda ugodno, odprite pipo močneje.

Za igro v kopalni kadi vam tokrat priporočamo eno od kitajskih vodnih variant.Skupaj lezita v banjo, nato se namestite v njegovo naročje. S hrbtom se naslonite na njegove prsi in mu dovolite, da se poigra z vašimi prsmi in bradavičkami. Mimogrede, če nadaljujemo v športnem slogu, mu lahko namignete, da boste preverile njegovo znanje prsnega plavanja.

Potem se namestite pod pipo. Noge dvignite čez rob banje. Če imate prosto stoječo banjo, vam bodo noge bingljale čez rob, če pa je vzidana, se lahko oprete z eno nogo ob steno. Pod vodnim curkom iz pipe se namestite tako, da bo voda lila direktno na klitoris. Njegova obdelava va- ših prsi in vodni učinek na klitoris vas bosta pripeljala do lepega orgazma.

Možna stopnja užitka ona 5 on 4

Potrebna fizična pripravljenost ona 2 on 2

Trojni program za vrhunski finale

Pri triatlonu gre, kakor veste, za tridelno tekmovanje, sestavljeno iz plavanja, teka in kolesarjenja. Od tekmovalcev zahteva vrhunsko telesno pripravljenost in voljo, Zato je disciplina primerna le za najbolj trmaste in vztrajne. Podobno velja za cosmotriatlonke. Pred startom si ob postelji nastavite štoparico, da boste lahko preverile, koliko časa boste potrebovale do orgazma. Začnite izjemno počasi, kajti triatlon je dolga disciplina.

Za uvod se z rahlo razprtima nogama ulezite na trebuh in prepustite ljubimčevim nežnostim. Dovolite mu, da vas čutno boža po križu in notranjosti stegen, po vratu in zadnjici. Potem se počasi dvignite na vse štiri, da se bo lahko poigral še z vašimi prsmi in ščegetavčkom. Ponudil se mu bo lep pogled na vaše razgreto telo, kar bo dodatno vzpodbudilo njegovo domišljijo. Medtem se ga ne dotikajte! Ne pozabite, da gre za dolgo, vzdržljivostno disciplino, za sladko in predvsem počasno pot do vrhunca.

Dogajanje lahko začinite tako, da se penisa dotaknete le z zunanjo stranjo stegna, popolni penetraciji pa se izmikate. Vse skupaj bo spominjalo na lov. Ko se vam bo približal in narahlo vstopil v vaše “prostore”, se mu nežno umaknite. In to “vajo” čim večkrat ponovite. Potem počasi zamenjajte položaj in se lotite druge discipline cosmotriatlona. Osredotočite se nanj. Po prsih ga čutno zmasirajte z dišečim oljem, nato ponovite masažo na svojem prednjem delu. Tako mu boste še enkrat ponudile dodaten motiv za veliko vzburjenost, saj ga bo pogled na vaše čutno gibanje rok po vaših prsih in trebuhu znova vzburil.

Nato naj se vaš izbranec uleže na hrbet. Zajašite ga in se “sprehajajte” po njegovem trebuhu. Zanj bo gibanje dodatna paša za oči, vam pa bo nenehen stik z njegovim telesom omogočil stalno draženje klitorisa. Ko bosta začutila, da si že preveč želita združitve, si jo privoščita. Ritem in globino penetracije boste – ker ste na vrhu – določale same. Še enkrat naj vas spomnimo, da je bistvo cosmotriatlona v dolgotrajni “vožnji” do cilja – v našem primeru do orgazma. Ko bosta na robu ekstaze, si zato podaljšajta užitke s prehodom na zadnji del discipline. Vstanita, obrnjena drug proti drugemu.

Če je partner mnogo višji od vas, stopite na nižjo pručko ali na rob postelje. Dvignite nogo in ga z njo objemite okrog pasu. Če se vam bo zdelo, da ste nestabilni, vam lahko partner pomaga tako, da vas prime za gleženj. Ko se bosta namestila, se združita, nato pa uravnavajte želeni ritem gibanja s kroženjem bokov. Končno uporabite tudi poprej “natrenirane” pelvične mišice. Izkoristite jih za notranjo “obdelavo” njegovega penisa. Na trenutke ga odločno stisnite, potem popustite pritisk, kar bo obema omogočilo neslutene rajske užitke.

Medtem se lahko igrate tudi s ščegetavčkom, saj vam bo položaj omogočal dostop do njega. Ne prestrašite se naporov, navsezadnje vam nismo obljubili, da bo disciplina lahka, toda vedite, da je vredno truda. Težko pričakovani orgazem vaju bo stresel kot pri močnem potresnem sunku in še dolgo ne bosta prišla k sebi.

Možna stopnja užitka ona 5 on 5

Potrebna fizična pripravljenost ona 5 on 5

Rekorderji

Malo za šalo in malo zares smo nabrali tudi nekaj rekordnih dosežkov

  • Najdaljši do zdaj izmerjeni penis je bil dolg 33 centimetrov, v obsegu pa je meril 15,8 centimetra. Njegov lastnik je bil Američan Robert Dickinson, ki je živel pred stotimi leti.

  • Biti ženska je v seksualnem življenju velika prednost. Rekorderka v orgazmih jih je v 60 minutah dosegla 134, med moškimi je najboljši rezultat komaj 16.

  • Pri moških je čas do orgazma tako kratek, da ga nima smisla meriti, pri ženskah pa je rekordni čas od penetracije do orgazma pet sekund.

  • Pornozvezda z umetniškim imenom Houston je nedavno “pospravila” kar 620 moških v desetih urah.

  • Med vsemi seksualnimi položaji je najpogostejši misijonarski. Njegovo popularnost je dokazalo kar 75 odstotkov vprašanih po vsem svetu, ki so odločno zatrdili, da jim je najbolj pri srcu.

Andreja Gorišek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri