"Želela sem izboljšati svoje seks življenje, in samo eno stvar sem naredila, da mi je uspelo" (resnična zgodba s srečnim koncem)

Si tudi ti želiš povečati svoj libido na naravi prijazen način? Razkrivamo skrivnost ženske, ki je poleg norega seksa, dobila tudi to ... 

"Želela sem izboljšati svoje seks življenje, in samo eno stvar sem naredila, da mi je uspelo" (resnična zgodba s srečnim koncem) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2022

"Slišala sem že, da so ostrige naravni afrodiziak, zato sem jih v želji, da si povečam libido, pojedla kar dvanajst. Svojega fanta sem namreč želela presenetiti z vročim seksom. Minevale so ure, jaz pa sem se namesto, da bi se počutila kot seksi mačka, počutila vedno slabše in ni mi bilo do seksa. To je bilo zadnjič, da sem pojedla nekaj živalskega izvora. Že zadnjih šest mesecev sem veganka, kar pa ne vpliva le na mojo linijo, ampak tudi na moj libido.

S fantom zdaj seksava skoraj vsak dan, seks traja dlje, zanimivo dejstvo pa je, da so tudi moji orgazmi daljši in intenzivnejši. Tudi fant je pri sebi opazil spremembo in postal boljši ljubimec. Oba sva izgubila nekaj kilogramov in zdaj imava več energije za posteljne vragolije."

Ko ROKO položi na tvojo NOGO, ti v resnici sporoča TOLE (vroooooče🔥)

Veganska prehrana za daljši orgazem

Številne veganske sestavine povečajo krvno cirkulacijo, kar poveča možnost doživetja orgazma, ker je "tam spodaj" večji pretok krvi.

Listnata zelenjava, fige, bučna semena, kajenski poper, temna čokolada in mandlji so polni vitamina B in cinka, ki dvigneta raven testosterona in spolno željo ter povečata naš apetit po seksu.

Meso, jajca in mlečni izdelki vsebujejo veliko holesterola in nasičenih živalskih maščob, ki pa lahko zamašijo naše arterije in upočasnijo pretok krvi v naše spodnje predele – kar pa vodi v moško impotenco.

Moški, o TEM v resnici razmišljamo čisto vse ženske, medtem ko nam jo ližete

Temu se moški lahko izognejo tako, da združijo vadbo s prehrano, bogato s flavonoidi, ki jih najdemo v sadju, kot so jagode, borovnice in jabolka.

To bi lahko zmanjšalo njihovo tveganje za razvoj erektilne disfunkcije za več kot 20 odstotkov, je pokazala študija, objavljena v American Journal of Clinical Nutrition.

Še več, raziskave kažejo, da lahko opustitev mesa in mlečnih izdelkov poveča našo raven serotonina, hormona sreče, ki nas spravlja v razpoloženje za seks.

In čeprav ni skrivnost, da gresta vonj in spolno vzburjenje z roko v roki, je druga študija pokazala, da so tisti, ki se držijo rastlinske prehrane, dišali bolje kot tisti, ki so jedli meso in mlečne izdelke, kar je povečalo njihovo privlačnost.

Mislim, da smo ti zdaj povedali dovolj razlogov, da lahko tudi ti začneš jesti vegansko in še dodatno začiniš svojo spolno življenje. 

"Najboljši seks sem doživela, ko se mi je neznanec v baru približal in mi zašepetal ..." (vroča izkušnja dekleta)

Vir: TheSun.com

Fotografije: Profimedia