Poletni ljubimec na vidiku?

Se pač zgodi – nekega dne te ujame pogled seksi neznanca. Nato vanj trčiš na plaži. V kopalno torbo ti spusti vizitko in tvoji hormoni podivjajo.

Poletni ljubimec na vidiku? (foto: shutterstock) shutterstock
12. 8. 2010

V resnici samo pogrešaš pozornost

Seveda ti godi, da se je zate ogrel drug moški. Svojega poznaš do obisti, poleg tega pa od njega ne dobiš več pozornosti, ki bi si je želela. Vedi, da tudi ljubimčeva ne bi večno trajala. Moški so lovci in vse bi storili (in rekli), da bi te spravili v posteljo. Če se odločaš za skok čez plot, moraš vedeti, da morda ne boš dobila vsega tistega, kar pričakuješ.

Te še kar drži?

Dobro, potem pa sprejmi njegovo vabilo na kavo in ga pošteno zasliši: zelo lahko se boš dokopala do njegovih šibkih točk. Ko se s telesom ogreješ za nekoga, po navadi preslišiš, kaj ti hoče povedati razum. Odkrij, kakšen je njegov način življenja, kako razmišlja in predvsem, zakaj si mu všeč. Mogoče te bodo njegovi odgovori celo razočarali in si boš (še pravočasno) premislila.

Vseeno bi rada nekaj novega

Torej vzemi v zakup naslednje: tvoj fant bo verjetno začutil, da si v mislih daleč stran, novica o tvojem flirtu bi lahko na najbolj neverjeten način vseeno priplavala do njega, umazala bi vajino zgodbo, ki mogoče potrebuje samo nekaj popravkov, in ne nazadnje: kljub vsem obetom se lahko tvoj novi zapeljivec izkaže za obsedenca, ki ti bo še dolgo po vajinem skrivnem srečanju zapletal življenje s svojo prisotnostjo – ljudi pač ne moreš izklopiti kot stikalo.

Anja Osojnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri