Poglej, katera seksualna živalska osebnost si! (+ katera je tvoj moški)

Vsak od nas v sebi skriva nekaj živalskega. Prepoznanje svoje seksualne živalske osebnosti lahko sproži zver v vas in vašem partnerju – in seksala bosta ‘kot to delajo na kanalu Animal Planet’.

Poglej, katera seksualna živalska osebnost si! (+ katera je tvoj moški) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2021

Obstaja 5 glavnih seksualnih živalskih osebnosti: močan tiger, čutna mačka, sramežljiva srna, eleganten labod in igriv delfin.

Izbrana žival te najbolj povezuje z izvorom tvoje seksualne osebnosti. Podrobno si oglej spodnje slike živali in si vzemite nekaj časa, da se odločiš, katera te najbolj privlači. Ne razmišljaj preveč in nato preberite lastnosti, ki veljajo za vsako od živali.

Če se lahko prepoznaš vsaj v dveh lastnostih, si našla svojo seksualno živalsko osebnost. Ko se prepoznaš, zadrži rezultat zase in prosi partnerja, da poišče svojo najljubšo žival.

Beri naprej in spoznaj, kako lahko vajino seksualno življenje postane vse kaj drugega kot sramežljivo!

Delfin

Tvoje lastnosti:

 • Igrivost

Spalnica je tvoje zabavišče. V predigri uživaš skoraj bolj kot v seksu.

 • Spontanost

Ne razmišljaš o jutrišnjem jutru, uživati znaš vsak trenutek.

 • Nežnost

Uživaš v nežnem seksu z veliko dotikanja in pogovorov na blazini.

Čudovita predigra

Radoživost v spalnici v vseh oblikah: izmenjujta vloge v vajini erotični zgodbi - zavezanih oči naj ugotovi, kateri del telesa mu boš poljubila, ali pa se gola igrajta skrivalnice. (Če imata vrt, toliko bolje.)

Najboljša položaja:

‘Ravnotežnostni položaj’ in ‘žlička’

Ljubiš položaje, pri katerih se lahko gledata in božata drug drugega. Ravnotežnostni položaj: zdrsni na njegovo moškost, medtem ko sedi razkrečenih nog, in ovij svoje noge okoli njegovega telesa. Ko njegove noge objamejo tvoje telo, se primita za roke in se nagnita vsak na svojo stran. Teža vajinih teles bo pomagala vzdrževati ravnotežje. Alternativno poskusita žličko: bočno ležanje v njegovem objemu je idealno za nežno dotikanje in draženje tvojih erogenih con.

Tiger

Tvoje lastnosti

 • Dominantnost

V postelji si ti tista, ki imaš kontrolo nad dogajanjem.

 • Odločnost

Veš, kaj hočeš, in zato ne maraš igric, pri katerih ne veš, kaj te čaka.

 • Strastnost

Ko si enkrat vzburjena, ni več poti nazaj.

Čudovita predigra

Tigrice vzburja direktna stimulacija, zato ne ugašaj luči, vodi njegovo roko in mu natančno povej, kako se počutiš ob njegovih dotikih. Medtem ko se z vibratorjem sprehaja po tvojih prsnih bradavicah in ščegetavčku, ga predrzno glej v oči.

Najboljša položaja:

‘Ženska na vrhu’ in ‘Samokolnica nazaj’

Tigrov seks je strasten, penetracija je globoka in intenzivna. Rada kontroliraš, zato je ‘ženska na vrhu’ zate najljubši položaj, prav zaradi tvoje kontrole hitrosti, globine in intenzivnosti. Če res želiš doživeti divji seks, poskusi ‘samokolnico nazaj’. Lezi na hrbet in partner naj zdrsne vate. Ovij noge okoli njegovega telesa in dovoli, da te dvigne, medtem pa se ga oprijemaš s svojimi stegni. Nato se nagni nazaj toliko, da se z rokami dotikaš tal. Čutenje njegove penetracije bo še intenzivnejše zaradi koncentracije krvi v tvoji glavi.

Labod

Tvoje lastnosti

 • Ljubečnost

Akt ljubezni se lahko zgodi samo z osebo, ki si ji popolnoma predana.

 • Samopodoba

Eleganten fizičen videz je zate zelo pomemben. Rada si videti dobro v vseh okoliščinah, še posebej pa v spodnjem perilu.

 • Občutljivost

Rada se počutiš varno, zato te lahko napačna beseda hitro odvrne.

Čudovita predigra

Počasno in vznemirljivo vzpostavljanje intimnosti, ki vodi v čudovit seks. Gre za srečanje dveh duš in teles, zato je pogovor zelo pomemben. Nežno šepetanje o tem, kaj počneta drug drugemu in kaj bi rada počela drug drugemu, vodi laboda v posebno seksualno vznemirjenje, ki zagotavlja seks, v katerem duša in telo postaneta eno.

Najboljša položaja:

‘Od zadaj’ in ‘Nožni objem’

Labodom sta pri seksu pomembna predvsem lepota in bližina, zato imaš rada položaje, pri katerih se lahko gledata, medtem ko doživljata popolno intimnost. Ljubljenje ‘od zadaj’ pred ogledalom je idealen položaj, saj te to, da vidiš moškega, ki te ima rad in ki je močno vzburjen, še dodatno podžge. Za popolno bližino poskusita ‘nožni objem’, ki je idealen za ljubeče labode. Leže na hrbtu, z nogami okoli njegovega telesa in njegovo moškostjo v popolni bližini boš čutila, kako predana sta drug drugemu.

Mačka

Tvoje lastnosti

 • Zapeljivost

Lov te skoraj tako vzburja kot seks sam.

 • Občutljivost na dotik

Dotik blaga ali las na tvoji koži v tebi vzbudi podobne občutke kot vizualna stimulacija.

 • Eksperimentiranje

Znova in znova iščeš nova vzburjenja in zelo rada govoriš o svojih fantazijah.

Fantastična predigra

Mačke ljubijo avanturo – zadržuje jih v pozornosti in jim dela seks zanimiv. Nežna privezovanja so idealna predigra. Uporabita tanek kos usnja ali svileno ruto in izmenično zavežita drug drugega. Dotikajta se drug drugega tako dolgo, da skoraj doživita orgazem.

Najboljša položaja:

‘Mastni misijonar’ in ‘Jahalka’

Mačke ljubijo čutni seks, zato je dodatek k ustaljenim in preverjenim položajem prava formula, ki poteši njihovo željo po avanturi. Klasičnemu misijonarskemu položaju dodajta masažno eterično olje. Med vtiranjem olja v kožo naj počasi zdrsne vate. Občutek bosta še izboljšala z vajino najljubšo dišavo, ki jo prav tako vtrita v kožo. Če se počutiš bolj divje, ga zajahaj kot jahalka. Če to še nisi, mu zveži roki nad glavo in si ga privošči.

Srna

Tvoje lastnosti

 • Sramežljivost

Nikoli ne narediš prvega koraka, raje igraš igro čakanja in se pustiš prositi.

 • Ženstvenost

Privlačijo te močni, mišičasti moški. Rada si zapeljana in občudovana.

 • Čutnost

Zvok njegovega glasu in njegov vonj sta zate enako pomembna in te vzburita prav tako kot način, na katerega se te dotika.

Čudovita predigra

Za srne je najpomembnejše zapeljevanje. Predigra je stvar razpoloženja, zato te gledanje erotičnega filma ali branje erotičnih tekstov drug drugemu celo bolj vzburi kot čisti telesni dotik. Ko se enkrat začneta dotikati drug drugega, zadržujta pogled, kar bo pomagalo k vzburjenju.

Najboljša položaja:

‘Misijonar’ in ‘Dvignjeni pelvis’

Srne ljubijo klasične položaje, pri katerih se čutijo ljubljene in varne. Najbolj te vznemiri občutek moške moči, zato začnita s tradicionalnim misijonarskim položajem. Preden se lotita dela, naj te počasi poljublja od nog do glave. ‘Dvignjeni pelvis’ je položaj, pri katerem se vajina Yin in Yang ujameta v čaroben trenutek. Lezi na trebuh, podloži si blazino, da bosta dosegla boljše drgnjenje klitorisa, in dovoli, da si te tvoj mišičnjak vzame od zadaj. Za globljo penetracijo imajo srne rade enak položaj, vendar na vseh štirih.

Odkrij njegovo živalsko stran!

Če je delfin ...

Moškim delfinom je pomembna zabava, smeh in telesni stik. Poskusi divji seksi uvod: drži vibrator ob korenu njegovega penisa, medtem ko mu nudiš oralno zadovoljstvo.

Če je tiger ...

Obožuje spontan seks, nanj je vedno pripravljen. Zagrabi ga, kadar se ti zahoče, in mu povej, kaj boš z njim počela. Uživa ob dejstvu, da si želiš, da si te vzame na hitro in nepričakovano.

Če je labod ...

Ljubeče zapeljevanje pri labodu vedno vžge. Za dodatno fizično vzburjenje poskusi dražiti njegov penis in moda z lahkotnimi gibi jezika.

Če je mačka ...

Tak moški ljubi pozornost. Potrebuje nenehno stimulacijo, zato bo želel, da opraviš delo namesto njega. Odigrajta igro vlog: obleci se v medicinsko sestro ali striptizeto. Vendar pozor, dolgo ne boš ostala oblečena!

Če je srna ...

Ni dovolj pogumen, da bi ti svoje želje povedal jasno, zato ga počasi zapelji. Pripravi erotični piknik in postrezi sadje na vajinih telesih. Povej mu, kje ga želiš poljubljati in lizati, in ko se približaš penisu, ga nežno in z občutkom pripelji do vrhunca.

Kako priti skupaj?

Pari, ki nimajo enakih seksualnih živalskih osebnosti, so lahko enako skladni kot tisti, ki imajo enake.

Osebi z enako živalsko osebnostjo se razumeta instinktivno. Na primer, če sta obe osebi laboda, velja, da sta taka ljubimca zvesta drug drugemu in v popolni harmoniji. Sta lepa, občutljiva, stabilna in oboževana. Na drugi strani pa sta lahko labod in mačka prav tako močan par. Mačka v njej ljubi čutnost in zabave, medtem ko njen vdani moški, tipičen labod, obožuje njeno čutnost in skrbi za njeno varnost, ki jo mačke cenijo in potrebujejo.

Lea Vodušek

Preberi še: Kaj način, kako se držita za roke, pove o vajinem razmerju

Priporočamo tudi: "Skoraj vsak večer slišim tasta in taščo seksati … Kaj naj naredim?"