Poglej, kaj si moški v resnici mislijo, ko jim pošlješ svoje gole fotke

Pošiljanje golih fotografij prek sms sporočil ('sexting') začini vsako zvezo in poskrbi za vzburjenje. Pa je temu res tako?

Poglej, kaj si moški v resnici mislijo, ko jim pošlješ svoje gole fotke (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2018

Prvo pravilo, ki ga moraš upoštevati, če boš komurkoli pošiljala gole fotografije:

v to moraš biti 100% prepričana.

Če osebi, ki ji želiš fotografije poslati, ne zaupaš popolnoma ali pa ti ni prijetno posneti take fotografije, potem tega ne stori. In če si slučajno mislila, da boš izgubila zanimaje fanta, če mu ne pošlješ golih fotografij, si se močno zmotila. 

Preverili smo namreč, kaj si moški dejansko mislijo o tem, da jim pošiljaš gole fotografije. 

1.

"Pravzaprav mi je popolnoma vseeno. Danes se preveč osredotočamo na 'sexting' in odkrito povedano mi je to rahlo odbijajoče. Če želiva drug drugega videti gola, se dogovoriva za zmenek in bova videla, kaj se bo zgodilo."

2.

"Meni osebno se zdi bolj privlačno, če ženska ne deli takih fotografij. Mogoče, ko bi bila že poročena ali pa vsaj v dolgoletni zvezi, da bi malo popestrila najino seks življenje. Dodati moram še, da moj pogled nima nobene povezave z religijo ali konzervativnostjo, gre se bolj za osebne preference."

3.

"Nisem zagovornik golih fotografij. Če jih pošlje, prav, ampak jih takoj izbrišem. Sam ne bom prosil za njih in v tem tudi ne bom sodeloval."

4.

"Če fant vztraja, da hoče videti tvoje gole fotografije, bi to vzel kot slab znak. Ne razumite me narobe, seveda rad vidim, da mi punce pošlje nagajive fotografije in tudi sam jih rad pošiljam. Vendar, če punca tega ne bi hotela storiti, bi mi bilo vseeno, saj lahko vse vidim na štiri oči."

5.

"Če mi pošlješ gole fotografije, prav! Drugače pa mislim, da to res ni potrebno. S tem seveda pokažeš samozavest in strast, ampak oboje lahko mnogo bolje pokažeš osebno."

6.

"Pravzaprav ne vidim nobene potrebe po takih fotografijah. Morda, če si v razmerju na daljavo, ampak meni osebno bi se to zdelo privlačno samo, če bi s punco bil v dolgoletnem razmerju."

7.

"Meni se zdi, da je s tem potem čisto preveč dela. Shraniti jih moram pod geslo, preveriti, da jih nimam v fotogaleriji na telefonu ... Potem pa jih mogoče enkrat na leto pogledam, pa še to ponavadi takrat, ko mi je dolgčas in brskam po telefonu."

Prirejeno po: Cosmopolitan.com

Foto: Profimedia

Preberi še: Veš, kako izvedeš seksi nočno srečanje?

Priporočamo tudi: Natalija Gros (Zvezde plešejo): "Najina ljubezenska zgodba se je začela na premieri"