Po tem, ko je prevaral svojo ženo, so NJEGOVI starši storili TO (vsaka čast!)

No, tole pa je res plemenito dejanje! 👏

Po tem, ko je prevaral svojo ženo, so NJEGOVI starši storili TO (vsaka čast!) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2022

Moj 24-letni sin je grdo ravnal s svojo (zdaj že bivšo) ženo in jo tri mesece po porodu naposled tudi prevaral. Zdaj zapušča mesto in odhaja k drugi ženski in zdi se, kot da ne obžaluje prav ničesar.

Z možem naju je sram, ko gledava, kako se najina snaha s težavo sooča z vsem, kar se ji dogaja v življenju, hkrati pa skrbi za novorojenčka. Odločila sva se, da ga odstraniva iz oporoke in vse, kar sva mislila dati njemu, nameniva najini snahi in vnuku.

Moj sin je za to slišal od svoje sestre in zdaj naju z možem okoli blati in sramoti, ker sva se tako odločila.

Na žalost se je večina družinskih članov postavila na njegovo stran. Najini snahi zdaj pravijo, da je "outsiderka" in da ni del družine ter nama govorijo, da delava napako, ki naju bo stala najinega sina. Ona se zaveda negativnosti okoli sebe, pa vendar nima oditi kam drugam.

Z možem sva zato njo in njenega dojenčka zaenkrat vzela k sebi. Vsi naju kritizirajo in obrekujejo, kar je resnično naporno in izčrpljujoče, ampak midva stojiva za tem.

Zdi se nama namreč, da je edino pravično, da poskrbiva, da bosta najin vnuk in njegova mama lahko imela stabilno življenje po tem, kar jima je najin sin storil.

Vir: Reddit

Preberi še: "Pravkar sem izvedela, da sem že 6 let v zvezi s svojim BRATOM" (resnična izpoved šokiranega dekleta)

Priporočamo tudi: TAKŠNO je v resnici spolno življenje muslimank (iskrena priznanja treh Cosmo bralk)