"Po koliko zmenkih je primerno, da fantu povem, da se dobivam tudi z drugimi?"

No, po kolikih zmenkih? Kako naj simpatičnega fanta povabiš ven? Naj bivšega vzameš nazaj? Hoče zgolj prijateljstvo, ti pa nekaj več? Se tudi tebi porajajo takšna vprašanja? Odgovore najdeš spodaj.

"Po koliko zmenkih je primerno, da fantu povem, da se dobivam tudi z drugimi?" (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2021

Vprašanje: Po koliko zmenkih je primerno, da fantu povem, da se dobivam tudi z drugimi?

Razumemo, da se še iščeš oziroma da iščeš gospoda pravega, vseeno pa je dobro, da si poštena do sebe in njega. Ko boš začutila, da stvar postaja resna, v prvi vrsti odženi vse druge potencialneže stran, fantu pa povej, da je prvi na tvojem seznamu. Če nisi prepričana, kam stvari peljejo, pa morda raje še malce počakaj na trenutek, ko bo sam načel temo.

Ni slabo, da tudi pri sebi razčistiš, kaj ta hip čutiš in kaj si želiš. Če sta bila že na kar nekaj zmenkih, spoznala si njegove prijatelje in pri njem zaznaš tisti občudajoči nasmešek, potem sta na pravi poti. Kdaj pa bi želela, da on pove tebi, da se dobiva z drugimi? Ko boš imela odgovor na to vprašanje, ti bo jasno vse.

Vprašanje: Fant me je pustil za moj rojstni dan, kar me je popolnoma sesulo. Zdaj, tedne kasneje, me prosi, da ga vzamem nazaj. Bi mu morala dati še eno priložnost?

Morda bo to najbolj odločen odgovor do zdaj: nikakor ne! Fant, ki pusti punco na njen rojstni dan, je resnično brez srca. Njegov tajming samo potrjuje, da mu je bilo tako rekoč vseeno za tvoj trenutek v letu oziroma da te je želel namerno prizadeti. Očitno mu tvoja sreča ne pomeni kaj dosti, zdaj pa se je, zelo verjetno iz lastnih koristoljubnih nagibov, odločil, da te želi nazaj.

Razmisli, kje in zakaj se je v zvezi zataknilo, izlij bolečino in obrni nov list. Zaslužiš si veliko boljšega fanta, ki ti bo za rojstni dan prinesel rože in te zasul s poljubi!

Vprašanje: Večinoma hodim na kavo v isti lokal, kjer dela res simpatičen natakar, ki mi zelo nazorno nakazuje, da sem mu všeč. In ne, to ni zraslo v moji glavi, saj so to opazili vsi okoli mene. Kako naj ga povabim ven?

Naslednjič, ko te vpraša, kaj ti še lahko prinese, mu reci, da svojo številko. Če nisi tako pogumna, mu pri plačilu pusti listek z imenom in številko. Že v nekaj dneh ti bo jasno, pri čem si.

Vprašanje: Zakaj se zdi fantom tako seksi opazovati dve ženski med poljubljanjem?

Vsi obožujemo stvari, ki nam zagotavljajo užitke, in za nekatere fante je to večna neizpolnjena fantazija. Vzburja jih že sama misel na to.

In da te pomirimo - spletna stran za odrasle PornHub je pred kratkim razkrila, da so med vsemi kategorijami najbolj zaželeni lezbični posnetki, sledijo prizori z gejevsko vsebino in stran ne prikazuje le prizorov poljubljanja, saj so zelo nazorni.

Tako lahko le potrdimo tezo, da so istospolni videoposnetki ne glede na spol in usmerjenost ena najbolj priljubljenih seksualnih vsebin.

Vprašanje: Po prvem zmenku mi je fant, ki mi je bil všeč, iskreno povedal, da si ne želi kaj več od prijateljstva. Kot samska mama sicer razumem njegov zadržek, vseeno pa bi si ga želela spoznati še malce bolje. Je sploh smiselno riniti vanj?

Samo, če ti je všeč ideja, da bosta le prijatelja. Brez lažnega upanja na kaj več, saj boš na koncu ti tista, ki bo razočarana. Kadar se fant takole izpove glede svojih želj, ponavadi misli resno. Kapo dol za njegovo iskrenost na začetku, ti pa se raje ozri za kakšnim drugim, ki te bo imel rad z otrokom ali brez njega.

Pripravila Lola Agnič

Preberi še: "To dela moške najbolj privlačne!" pravijo ženske in Kaj je to LJUBEZENSKI ORGAZEM? Si ga že doživela?

Priporočamo tudi: Daleč najboljši seks položaji, ko si ti zgoraj (grrr...)