OMG!!! Ne boš verjela, o ČEM kar 75 % moških razmišlja med seksom

V kolikor si se tudi sama že vprašala, o čem neki razmišlja med seksom, te bodo rezultati te študije gotovo zelooo zanimali.

OMG!!! Ne boš verjela, o ČEM kar 75 % moških razmišlja med seksom (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2021

Medtem ko so njihove partnerke prepričane v to, da so središče njihovega sveta ter se ob njih počutijo oboževano in ljubljeno, se v moških glavah zelo pogosto odvija scena, ki vključuje neko drugo žensko.

Kot poroča Cosmopolitan.hr, to velja za kar 75 % moških.

Morda gre za sodelavko, ki je ravno tisti dan nosila kratko obleko, ki je razkrivala njene dolge vitke noge. Ali pa prodajalko v trgovini, ki mu je s slučajnim gibom za trenutek dala slutiti, da se pod enolično in dolgočasno uniformo v resnici skriva bujno oprsje.

Morda pa je njegovo domišljijo preprosto spodbudila lepo urejena ženska, ki je na cesti šla mimo njega in se ga v gneči dotaknila z ramenom. No, lahko tudi, da gre za kakšno priljubljeno igralko ... moška domišljija vsekakor ne pozna meja.

Preberi še:

A vendar ti zaradi zgornjega podatka ni treba prižigati rdečega alarma, zagnati preiskave in zahtevati resnih pogovorov.

Tvoj moški je samo tvoj, in to ne pomeni, da te ima namen oziroma te želi prevarati. Večina jih namreč pravi, da ljubijo svoje partnerke in trdi, da tega nikoli ne bi storili.

Poskusi se tudi sama potopiti v svojo domišljijo, saj se lahko izkaže, da je prav to tisto, kar morda občasno manjka tvojemu seksualnemu življenju.

Gif: Giphy.com

Preberi še: To je skrivnost za super strastni seks, o katerem sanjamo vse ženske!

Priporočamo tudi: Ne boš verjela: TAKŠNI moški so najboljši partnerji!