Odpravita se v orgazmična nebesa

Če sta med novoletnimi zapovedmi med drugim sklenila, da se bosta pogosteje posvečala drug drugemu, potem je čas, da zaobljube tudi izpolnita – lahko že danes zvečer preizkusita nekaj trikov za dvigovanje temperature.

10. 1. 2008

Pod tušem

Najprej se skupaj odpravita pod tuš, kjer si lahko v vodni pari izmenjujeta vroče poljube. Ko bo na vrsti miljenje, se javi, da boš delo opravila prva. Stopi za njegov hrbet in nanesi gel za tuširanje nanj, nato pa ga razmaži po celem telesu. Ko bo tvoj izbranec namiljen, se stisni ob njega tako, da bo tvoje prsi občutil na svojem hrbtu, z rokama pa ga božaj po telesu od zgoraj navzdol …

Ne pozabi na jajčka

Po končanem tuširanju si izberita mehak kotiček. On naj leže in se sprosti, ti pa se loti obdelave njegovega korenjaka. Med tem ko tvoje ustnice in jezik dražijo glavico njegovega penisa, z eno roko draži koren, z drugo pa se posveti jajčkom.

Razdražene bradavičke

Ker si pri oralnem delu zelo spretna, ti predlagamo, da za nekaj trenutkov roki popelješ po njegovem telesu do bradavičk in nazaj proti penisu, v tem času pa naj usta spretno opravljajo svoje delo.

Poželjiv pogled

Med oralno obdelavo preveri, kakšno je stanje njegovega ugodja. Verjetno se bosta v trenutku, ko boš pogledala proti njemu, tudi spogledala. Ne umakni pogleda, ampak ga zadrži nekaj sekund, nato pa se spet popolnoma posveti njegovemu trdemu prijatelju.

Intenzivnost

Če nisi prepričana, da mu nudiš stoodstotni užitek, ga vprašaj, kakšna moč in hitrost mu najbolj ugajata. Lahko ga celo prosiš za demonstracijo.

Položaj 69

Zakaj ne bi v predigri uživala kar oba. Postavita se v položaj 69 – vseeno, kdo je spodaj in kdo zgoraj – in uživajta ob vzajemnem zadovoljevanju.

Živi vibrator

Preden mu boš dovolila, da prodre vate, se po stegnih draži s penisom tako kot bi imela v roki vibrator. Zanj in zate bo to izjemen občutek pred veliko eksplozijo.