Odkrili smo, v kateri starosti se ženske resnično počutimo najbolj seksi!

In ne ... To niso dvajseta! Katera pa je potem tista magična številka, ko smo ženske najsrečnejše in se počutimo najbolje v svoji koži?

Odkrili smo, v kateri starosti se ženske resnično počutimo najbolj seksi! (foto: Unsplash/Petr Ovralov) Unsplash/Petr Ovralov
24. 11. 2020

34!

Ženske se torej počutimo najbolj seksi, ko smo stare nekaj čez trideset, ugotavlja raziskava, ki so jo opravili pri House of Fraser.

V njej je sodelovalo 2000 žensk in kar 64 % njih v svojih tridesetih je označilo odgovor, da se počutijo bolj seksi zato, ker so z leti postale bolj samozavestne.

34 % pa jih je odgovorilo, da zato, ker so v boljšem razmerju.

Raziskava je prav tako pokazala, da je 26 % anketirank odgovorilo, da so zaradi tega, ker se počutijo bolj seksi, postale tudi bolj samozavestne v postelji – prav tako pa imajo večjo spolno slo v primerjavi s takrat, ko so bile mlajše.

Dekleta, mlajša od 34, pozor!

Če še nisi vstopila v ta "magična" leta, nič hudega. Raziskava je prav tako razkrila seznam "seksi sprožilcev", zaradi katerih se ženske katerekoli starosti počutijo (vsaj malo) bolj seksi.

Seznam pravi, da se jih 52 % počuti bolj seksi, če vedo, da nekoga privlačijo; 46 %, ko dobijo kompliment partnerja; 38 %, ko nosijo nova oblačila in 37 %, ko kupijo novo seksi spodnje perilo.

"Odlično je videti, da se toliko žensk počuti tako samozavestno – ne glede na leta," je za Sun povedala njihov predstavnica. "Zanimivo pa je, da so ravno 34 tista leta, ko se ženske počutimo najbolj seksi in samozavestno."

Kot so pokazali rezultati, pa se kar 30 % žensk počuti bolj seksi, ko so zvečer zunaj s prijateljicami (v primerjavi z večerom, ko so zunaj s partnerjem). 18 % jih je priznalo, da se nasplošno počutijo bolj seksi med ženskami.

"Rezultati kažejo, da moderna ženska ne potrebuje moškega, da bi se tako počutila, ter da se počuti bolj samozavestno, ko je obkrožena z ženskami in je lepo oblečena."

Kakorkoli, ko govorimo o komplimentih, je večina žensk (43 %) priznala, da se počutijo veliko bolj privlačne, ko dobijo kompliment s strani partnerja – in ne nekoga drugega. Iiiii! <3

Samozavestna ženska je najlepša ženska, se strinjaš?

Preberi še: 4 skriti znaki, da ga NORO privlačiš ali pa Uau! Moraš videti reklamo, ki jo je posnela Indira Ekić!

Priporočamo tudi: To je 43-letna mama sedmih otrok, ki ima postavo 20-letnice! Poglej, kako ji je uspelo (+ njen nasvet mamicam)