"Obrnil me je na trebuh in vzel svečo. Zaprla sem oči, vedela sem, kaj me čaka" (resnične vroče seks zgodbe)

Za nekatere pare je ‘navaden’ seks dolgčas. Ti pari uporabljajo najrazličnejše pripomočke in bujno domišljijo. Preberi, kako si znajo fetišisti popestriti posteljno življenje.

"Obrnil me je na trebuh in vzel svečo. Zaprla sem oči, vedela sem, kaj me čaka" (resnične vroče seks zgodbe) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2022

V razmerju se rado zgodi, da začne partnerjema običajen, vsakodnevni seks presedati.

Zaželita si ne le novih položajev, temveč tudi uresničenje najbolj skritih želja.

In ker smo v Cosmu radovedni, kaj počnejo tisti, ki jih zanima kaj več kot menjavanje položajev in krajev, smo preverili, kaj se dogaja za nekaterimi zaprtimi vrati.

Mogoče bo zamikalo tudi tebe ...

“Hoče biti moj suženj”

Simona, 28, je bila zelo začudena, ko je ugotovila, da njen fant, v katerega je na smrt zaljubljena, želi biti njen suženj:

“Ko mi je prvič povedal, da so mu sadomazo igrice zanimive in da ga to močno vzburja, sem si rekla: ‘Okej, bomo pa poizkusili.’

Čez nekaj dni sem ga zvezala na posteljo in mu nagajala, ga vzburjala s kocko ledu, ga obdelala oralno, še enkrat dvignila korenjaka in si ga na koncu vzela.

Bil je več kot navdušen, pa sem mislila, da bo to zadostovalo, a ni.

Čez nekaj časa je namreč predlagal, da bi bila njegova gospodarica, da bi mu ukazovala, on pa bi bil moj suženj in bi storil vse, kar bi si zaželela.

Sprva je bil zame to velik šok, ker si niti v sanjah nisem predstavljala, da bi se mi kaj takega lahko zgodilo.

Prijateljice mi niso uspele svetovati nič konkretnega, zato sem se odločila, da rešitev najdem preko svetovnega spleta. In res ... nasvetov na forumu je kar mrgolelo.

Svetovali so mi, naj premislim, ali sploh sem za take igrice. Ugotovila sem, da med seksom rada dam pobudo in vzamem stvari v svoje roke in ker je to obenem všeč tudi njemu, sem si rekla: Mogoče bo pa to še zabavno.

‘V nadaljevalnem tečaju’ sem izvajala dominantnost v vsakda njem življenju - moral mi je kuhati kavo, opravljati gospodinjska opravila, vendar do seksa ni prišlo.

Ko je bil po nekaj dneh abstinence še vedno ponižen, jaz pa že močno vzburjena, sem ga še enkrat priklenila na posteljo, mu dala prevezo čez oči in se začela igrati z njim.

Vendar ne tako, da bi potešila njega. Tokrat sem mislila le nase. In tisti bič, ki ga je kupil pred nekaj dnevi, mi je prišel pošteno prav.

Po nekaj dneh sva od tovrstne aktivne dominance poizkusila še pasivno.

Govorila sem mu, kaj mora početi z menoj: me masirati, lakirati nohte, me kopati, militi pod tušem, lahko mi je pomerjal čevlje na nogah, me oblačil v najlonske nogavice, lahko je uporabil svoj jezik in kasneje še vibrator, vendar se me ni smel vzeti.

Če ni hotel ubogati (kar je bilo redko), sem uporabila bič. Tokrat sem bila jaz tista, ki je imela dva orgazma prednosti, preden je sploh prodrl vame ...

Ko pa je, sva oba doživela orgazem najinega življenja. Od tega je že eno leto in še vedno je moj suženj. Tako je hotel in tako nama je všeč.”

“Rdeča za strast”

Tanja, 24, ima precej krvav fetiš, ki ga je odkrila po nesreči: “Gre za delček nekakšne živalskosti, ki jo občasno doživljam. Čeprav zveni malce čudaško, niti ni. Tudi dogaja se ne ravno vedno.

Odvisno je od tipa moškega, ki ga imam v postelji.

Med precej grobim seksom sem ga po nesreči poškodovala. Sploh nisva opazila, dokler nisva menjala položaja, potem pa sva se le za trenutek ustavila, da sva ugotovila, od kod krvavi ...

Ko sva našla ranico in ugotovila, da ni nič hudega, sva se preselila v kopalnico pod tuš.

Zdelo se mi je neskončno seksi, ko je po njegovem mokrem telesu polzela vsa ta razredčena kri. In vsakič ko sem odprla oči, je bilo vse vedno bolj rdeče, vedno bolj živo. Mislila sem, da bom eksplodirala v trenutku.

Že sam pogled me je popolnoma obnorel, da sem medtem čutila še njega, pa je bilo pika na i. Včasih ko vidim koga, ki se ugrizne v ustnico, mi postane v hipu vroče ... Tipu pa se niti sanja ne, o čem fantaziram.”

“Brez lubrikanta ne gre”

Aleš, 23, je bil presenečen nad fetišem, ki mu ga je razkrila njegova punca.

“S Katjo sva se preprosto ujela, kemija je bila nevzdržna in že na tretjem zmenku sva pristala v njeni sobi v študentskem domu. Še preden se je akcija začela, me je posadila na posteljo in rekla, naj počakam.

Izginila je v kopalnico in mi rekla, naj se slečem, čez nekaj trenutkov pa je prišla iz kopalnice samo z neko embalažo v roki.

Prišla je do mene in mi rekla: ‘Veš, rada imam zelo vlažno.’ Podala mi je kondom in prosila, naj si ga nataknem. Odprla je embalažo in si medtem navlažila mednožje, ko pa je bil kondom na korenjaku, je z občutkom navlažila še njega.

Vendar se je vlaženje še nadaljevalo, z lubrikantom se je namazala po prsih in trebuhu in prosila, da namaže še mene.

Zmeden zaradi nenavadne predigre sem rekel: ‘Ja,’ in namazala me je po prsih, trebuhu, nato pa se ulegla in prosila, da prodrem vanjo. Hotela je čutiti mojo bližino, čutiti, kako se najini podmazani telesi drgneta drugo ob drugo.”

“Na visokih petah”

Mojca, 26, nikoli ni nosila čevljev z visoko peto:

“Po nekaj mesecih najinega razmerja sem ugotovila, da so Martinu visoke pete zelo seksi. Ob izložbah se je ustavljal, pogledoval in debatiral o čudovitih salonarjih, o tistih škornjih, onih sandalih - vsi pa so imeli precej visoke pete.

Ko sem nekega poletnega dne razmišljala, da bi ga presenetila z nakupom seksi poletnih sandalov, ki sva si jih ogledovala pred nedavnim, je prišel k meni z vrečko in v njih so bili točno tisti sandali.

Vedel je mojo številko in jih preprosto kupil. Sprva mi je bilo malce nenavadno, ko pa sem jih obula in videla odziv njegovega najboljšega prijatelja, sem vedela, v katerem grmu tiči čevelj.

Tip je bil mahnjen na visoke pete.

Vzburjal ga je že pogled nanje, počasi me je zvabil v posteljo, božal prstke na nogah, jih lizal, božal peto in čevelj. Vse naenkrat.

Nisem se zavedala, kdaj sem padla v vrtinec vzburjenosti, ko mi je božal noge in sezul čeveljce ter si moje prstke vzel v usta, jih oblizal, vmes mi je masiral stopala in meča, nato pa me je pogledal in osvobodil svojega prijatelja ter moja stopala prislonil nanj.

Pomagal mi je z gibi gor/dol ... gor/dol in neznansko užival. Močno me je vzburjala njegova vzburjenost, ta seksi občutek, da ga tako ‘rajcam’. Božansko, res.

Tako sva združila njegova fetiša - čevlje in noge. Jaz sem večkrat obula čevlje z visoko peto (sedaj imam v omari že celo kolekcijo), on pa mi je za nagrado zmasiral noge od stegen do stopal. In večkrat sem mu masažo vrnila.”

“Vosek, ki me je za vedno označil”

Andreja, 31, je po dolgoletni zvezi končno začela puščati fantaziji pot v realni svet in tako v spalnico spustila veliko več vročega poželenja kot prej:

“Že kot majhna sem bila nora na sveče. Ko sem prekinila dolgoletno zvezo, sem začela spreminjati navade tudi v spolnem življenju.

Tako sva z novim dečkom v spalnici imela dolgo predigro, ko sem se - ne da bi ga kar koli vprašala - stegnila po sveči, se naslonila nadenj in mu odločno pokazala, da bom kanila vroč vosek na njegovo telo.

Za trenutek je zadržal dih, nežni nasmešek pa mi je dal vedeti, da je brez besed odobril moje dejanje.

Ko se je tekoča vročina dotaknila njegove kože, je cel zadrhtel. Od vzburjenosti se je tudi meni naježila koža, vzburjala me je misel, da ga imam pod kontrolo ... Niti premakniti se ni mogel.

In padla je druga kapljica, pa tretja ... Z voskom sem mu narisala pot skoraj do ‘dna’.

Potem pa je eksplodiral, se dvignil, me agresivno obrnil na trebuh in vzel svečo. Zaprla sem oči, ker sem vedela, kaj me čaka. Drhtela sem od vzburjenja.

Komaj sem čakala na prvo kapljico voska. Ta je na moji hladni koži izzvala kratkotrajno skelečo bolečino, sama pa sem postajala še bolj vzburjena kot prej.

Sledila je druga, tretja kapljica in prepustila sem se nadaljevanju najine igrice ... Prvi orgazem je sledil, še preden je postavil svečo nazaj na poličko.” 

“Hotel je, da si ga vzamem (od zadaj)”

Polona, 26, ima s svojim partnerjem zelo pestro in zanimivo spolno življenje, saj sta, kot pravi: “... poizkusila že vse, kar pišete pri Cosmopolitanu, in še več.”

Toda pozimi ji je njen Marko še razširil obzorja.

“Da mu ugaja, da kdaj pa kdaj moja roka zaide pod jajčka, tja do anusa, je povedal že zdavnaj, in ko sem se ga lotevala oralno, sem se večkrat s prstkom ali z jezikom sprehodila do tja in nazaj, tu pa tam rahlo poizkusila penetrirati, vendar ni bil za.

Večkrat sem ga izzivala, da uživam, če mi prodre v ritko, in da ni razloga, da ne bi tudi on užival v tem, še posebej, ker pravijo, da tudi moški uživajo v analnem seksu, vendar si tega ne priznajo, ker mislijo, da jih bomo obsojale/obsojali kot homoseksualce.

Mačo je pač mačo.

Nato pa je nekega večera priznal, da si je, ko sem bila zunaj s prijateljicami, sposodil mojega delfinčka (analno-vaginalni vibrator op. a.) in raziskal teren.

Občutki, kot je povedal, so bili neverjetni. In kar naenkrat mu je bila stvar všeč. Meni pa tudi, saj me je močno podžgalo, ko sem se igrala z njegovim korenjakom, ob tem pa masirala kraj, kjer hrbet izgubi svoje pošteno ime.

In se je zgodilo: predlagal je, da bi kupila t. i. ‘strap-on’ ali dildo na pasu, ki bi ga jaz privezala okoli bokov in bi ga zadovoljila od zadaj.

Kljub rahlemu šoku (vedno sem se bolj zafrkavala kot ne) in kratkem premisleku sem odgovorila pritrdilno in z malo lubrikanta je steklo.

Na začetku sem bila nežna, potem pa, ko se je sprostil, sem si ga vzela tako, kot on včasih mene. Grobo in divje. Da se bo naučil, da ne sme biti pregrob. Pa mu je bilo vseeno všeč.

Od takrat je minilo že nekaj časa in vsake toliko, ko si zaželiva, si opašem umetni penis in greva v akcijo. Že nekaj mesecev imava dvojnega, ki mene ne vzburja le duševno, ampak tudi ... vaginalno.”

Za konec ...

Kar koli te vzburja, pa čeprav nič od zgoraj naštetega, nikoli ne pozabi, da seks ni enoličen ritual, ampak ritual, ki je lahko zanimiv, pester in poln novih občutij.

Treba je biti iskren do svojega partnerja in odprt za nove dogodivščine. Le tako se lahko fantazije, ki jih gojimo, nekega dne tudi uresničijo. Zgornje izpovedi naših bralk so odličen dokaz, da je za zaprtimi vrati lahko precej zabavno.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: 5 filmov, v katerih je Jamie Dornan BOŽANSKI (vsaj tako, kot v 50 odtenkov sive)

Priporočamo tudi: Misliš, da se tvoj moški ne samozadovoljuje? Presenečena boš, kolikokrat na dan to delajo ...