"Oba z ženo spiva z drugimi, a vendar me je nedavno začelo skrbeti, ker ..." (izpoved moškega)

Odprt zakon me osrečuje, ampak zdaj me je začelo skrbeti, da se je moja žena z enim svojih ljubimcev preveč zbližala ...

"Oba z ženo spiva z drugimi, a vendar me je nedavno začelo skrbeti, ker ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2021

Star sem 38 let, moja žena pa 35. Poročena sva že osem let.

Najin dogovor je precej enostranski – večinoma je ona tista, ki spi z drugimi ljudmi. A vendar nama to zelo odgovarja in se za naju obnese.

Moja žena ima namreč ogromno spolno slo, zato je lahko z drugimi moškimi, kadarkoli si zaželi. To jo ohranja srečno in ji preprečuje, da bi me varala.

Mene pa misel na to, da je z drugim, noro vzburja.

Nikoli ne gre za zmenke oziroma zvezo, zgolj seks, čeprav ima svoje redne ljubimce, s katerimi se dobiva nekajkrat mesečno. Včasih jih pripelje k nama domov, kjer se jima sam pridružim, a večno časa se z njimi videva sama v hotelih in mi nato o tem pripoveduje. Zelo rad slišim vse podrobnosti in najino skupno seksualno življenje je božansko.

A vendar zdaj eden izmed njenih ljubimcev pravi, da si želi, da bi z njim ostala čez podaljšan vikend v nekem hotelu – enkrat, ko bo vsega tega s koronavirusom konec.

Povedal ji je, da noče, da sem z njima, želi jo imeti samo zase.

Ona pravi, da bi z veseljem šla. Že prej je z njim preživela noč, ampak le v okolici in le za eno noč. Resnično sem žalosten glede tega in me skrbi, da se zaljublja v njo ter mi jo bo skušal speljati.

Star je 29 in je zelo fit, jaz pa imam bolj "očetovsko postavo". To je prvič, da se počutim negotovega glede najinega seksualnega dogovora.

Ali naj se strinjam in jo pustim, da gre, ali pa naj ji odločno dam vedeti, da se tako nisva zmenila?

Ne želim ustvarjati nesoglasij v najinem zakonu ali pa svoji ženi dati občutka, da mi ne more zaupati.

Hmmm ... Kaj pa bi mu ti svetovala? Bi se sploh strinjala s takšnim dogovorom ali nikakor ne?

Vir: thesun.co.uk

Gif: Giphy.com

Preberi še: Izpoved ženske: "Rada seksam le z debelimi ljudmi, in TO je razlog"

Priporočamo tudi: Bralka sprašuje: Kako seksajo lezbijke? TO je odgovor (+ VSE, kar si se kdajkoli spraševala)