VROČI seksualni TRIKI, od katerih bo tvoj dragi kar kričal od zadovoljstva!

Želiš postati dobra (ali še boljša) ljubimka? Potem moraš osvojiti TEH nekaj lekcij, ki ti bodo pomagale izboljšati tehniko.

VROČI seksualni TRIKI, od katerih bo tvoj dragi kar kričal od zadovoljstva! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2017

Pri eksperimentira­nju z dotiki in spremembo temperature boš odkrila, da je telo tvojega fanta polno fizičnih reakcij, ki jih sploh ne pozna.

Ti različni čutni dražljaji dramatično povečajo vzburjenost in naredijo prostor živahnim seksualnim hormonom. Preberi si naslednje nasvete, da boš znala svojemu fantu vzbuditi ‘z elektriko nabite’ občutke, ki jih še ni doživel!

1. Ogrej ga, vzburi ga!

Zakaj deluje?

Dodajanje toplote vzbuja tvojemu fantu čudovite občutke vzburjenosti. Njegova kri začne krožiti hitreje, koža pa postane bolj dojemljiva za dotike. Opazila boš, da toplota dela čudeže!

Kako se ga lotiti?

Vroča sapa

Ko poljubljaš njegovega korenjaka, mu med njegovo bogastvo spusti tudi nekaj vroče sape. Tvoji vroči vdihi in izdihi naj bodo čisto blizu fantovega telesa, dihaj mu tudi okoli vratu, po prsih, obrni ga in mu spusti val toplega zraka po vsej hrbtenici. Možnosti je nešteto!

Vzemi si čas in se prepusti domišljiji. Julijana, 23 let, prisega, da pri celotni stvari ne gre le za vroč zrak: “Moj fant kar cvili od zadovoljstva, ko mu spustim nekaj tople sape v ušesa ali na bradavičke. Pravi, da se mu skoraj zvrti od užitka!”

Vroča voda

Poleg postelje postavi skodelico vroče (pazi: ne vrele!) vode in naredi požirek. Tvoj fant bo mislil, da si žejna, ti pa že naslednji požirek zadrži v ustih in med poljubljanjem njegovega telesa vodo počasi spuščaj iz ust. Topla voda bo tekla po njegovem razgretem telesu kot majhni potočki in fant bo užival kot še nikoli.

Na koncu mu priredi presenečenje. Njegovega junaka vzemi v usta, ki so seveda napolnjena z vročo vodo, in se igraj z njim toliko časa, dokler ne ostaneš brez vode. Prepričani smo, da bo tvoj fant stokal od užitka!

Vazelin

Vsaj enkrat uporabi trik z vazelinom. Vazelin se pri stiku s toploto pretvori v nežno, lepljivo kremo, zato je idealen pripomoček za ogrevanje. Vazelin si razmaži po dlaneh in ga nato nežno masiraj po penisu in jajčkih. Več časa kot traja masaža, topleje postaja, tvoj partner pa bo kmalu gorel od užitka.

2. Zaigraj na grobe strune

Zakaj deluje?

Fantje kar znorijo, če je njihova ženska v postelji malo bolj agresivna in divja. To povečuje njihovo željo po užitku in vzbuja seksualno nagajivost. Vsakemu fantu se takrat zdi, da je njegova ženska seksi in neverjetno nora nanj. Zato si občasno daj duška in sprosti svojo živalsko energijo, fantu pa ponudi občutek prvinske strasti.

Kako se ga lotiti?

Ti si šefinja

Vzemi stvari v svoje roke in daj fantu jasno vedeti, da si tokrat ti glavna! Zgrabi ga za lase in ga strastno poljubi, v smislu ‘takoj zdaj, brez ugovarjanja!’ Igra z jezikom naj bo takšna in tako dolga, kakor želiš sama. Malce grobosti ne ustvarja bolečine, ampak čisti užitek, saj ravno takrat seksualni hormoni norijo od sreče!

Nato ga porini nazaj na posteljo in si ga počasi jemlji, delček za delčkom. Uporabi moč svojih rok in ne bodi prizanesljiva z nohti. Praskaj ga, kjer koli želiš, nohte mu lahko zakoplješ kar precej globoko. Moška koža je debelejša od ženske, zato lahko moški prenesejo več grobega pritiskanja in ga celo zahtevajo.

Pokaži svojo moč

Tudi ko partnerjevega junaka zadovoljuješ z rokami, ne bodi prenežna. Zavedaj se, da se njegovi občutki razlikujejo od tvojih. Moški ljubijo močan prijem in še močnejše stiskanje. Tako se jim zdi, da njihov pikov kralj že prodira tja, kamor si dejansko želi.

Da boš prepričana, da delaš prav, ga mirno vprašaj o intenzivnosti stiskanja in potiskanja. Rade volje ti bo dal prava navodila, ti pa jih kar pogumno upoštevaj! Prepričana si lahko, da tvoje stiskanje povzroča vse kaj drugega kot bolečino. Po grobi strastni predigri naj si te vzame od zadaj. Vendar se mu intenzivno izmikaj, dokler ne začutiš, da je pravi čas. Lahko poskusiš biti malce bolj groba in hkrati izvirna tudi v misijonarskem položaju.

Matej, 32 let, ima podobno izkušnjo: “Vedno sem mislil, da je misijonarski položaj tako staromoden, vedno eno in isto, vedno pač samo seks. Potem sem spoznal Saro in ona mi je odprla oči. Bil sem na njej, nenadoma pa je močno stisnila moji ritnici in me tako močno sunila vase, da sem skoraj omedlel od užitka.

Bilo je, kot da me hoče celega spraviti vase. Nato me je začela močno tepsti po hrbtu in zadnjici. Malo je bolelo, a bilo je nepozabno! Čeprav so se mi zdeli tisti, ki prisegajo na malo bolj grob seks, vedno čudni, danes vem, zakaj jim je tako všeč.”

3. Z domišljijo do užitka

Zakaj deluje?

Fantje imajo radi hiter, neposreden seks. A če si vzameta čas in drug drugega presenečata z novimi prijemi, je užitek veliko večji. Čeprav mu sprva počasno mečkanje morda ne bo dišalo, mu bo kmalu postalo jasno, da hrepeni prav po tem. Nežni, počasni dotiki, ki počasi vodijo k erogenim conam, omogočajo naraščanje vzburjenosti in neustavljivo željo po seksu. Ta se potem izlije v zares intenziven orgazem!

Kako se ga lotiti?

Prstki na nogah

Posveti se njegovemu telesu. Vendar za spremembo ne začni s poljubljanjem, objemanjem in dotikanjem njegovega mednožja. Spravi se nižje in se začni igrati z njegovimi prstki na nogah. Čeprav si morda presenečena, lahko prsti na nogah predstavljajo pomembno erogeno cono, ki bi jo bilo med seksom škoda izpustiti.

Prepredeni so z živčnimi končiči, ki ustvarjajo nepričakovani užitek. Nežno masiraj dele med vsakim prstom in ko opraviš z vsemi desetimi, ponovi vajo z jezikom. Prstke sesaj, kot bi sesala njegov penis. Erotična energija bo preplavila vse njegovo telo in ga dobro pripravila na končno dejanje.

Uporabi bradavičke in lase

Dotikaj se ga s svojimi bradavičkami. On naj leži na hrbtu, ti pa ga zajahaj od zgoraj. Z malo gibčnosti mu lahko z bradavičko oplaziš kateri koli del njegovega telesa. Dotikaj se njegovih ušes, oči, obraza, telesa, daj mu jo v usta in potem spet drugam.

Po cesti užitka lahko voziš tudi z lasmi. Začneta lahko tako, da on leži na trebuhu in se obrne šele, ko ga obdelaš po vsej dolžini. Ko ga boš z lasmi oplazila po mednožju, bo zagotovo stokal od užitka! Če si kratkolaska, si lahko priskrbiš šal iz perja in ga uporabiš namesto las.

2 v 1

Največjo vzburjenost pa fantu podariš, če se posvetiš dvema erogenima točkama hkrati. Stimulacija dveh con je za moškega neverjetno vznemirljiva, saj se užitek podvoji, poleg tega pa se fant počuti, kot da je v postelji z dvema ženskama, kar je tako ali tako najbolj priljubljena fantazija večine moških.

Menjaj erogene točke in vedno znova presenečaj svojega fanta!

4. Ohladi ga

Zakaj deluje?

Mogoče zveni nelogično, ampak ko svojega razgretega fanta ohladiš, ga narediš še bolj pohotnega. Živci reagirajo že na najmanjše temperaturne spremembe. S hladno stimulacijo enega dela telesa povzročiš, da se sproži cela vrsta reakcij, ki vzburjajo.

Kako se ga lotiti?

Led

Najlažji način se seveda imenuje led! Rebeka, 27 let, je to odkrila v kinu. S fantom sta gledala film, v katerem je igra­lka svojega soigralca obdelovala s kocko ledu. Bilo je tako erotično, da je svojega fanta takoj po filmu zvlekla domov v posteljo. Z ledom, seveda!

Zadeva je preprosta. Kocko ledu nežno premikaj po njegovem hrbtu, začni pri vratu, spusti jo po hrbtenici, naredi zavoj okrog zadnjice in nadaljuj po nogah. Najprej se izogibaj njegovih erogenih con, da bo njegova vzburjenost naraščala. Potem se loti njegovih bradavičk.

Dekleta pogosto pozabljajo na moške bradavice, ki so, prav tako kakor ženske, zelo občutljive. Z ledom kroži okrog njegovih bradavičk in se jim vedno bolj približuj. Ko bo na in okoli njih že dovolj hladne vode, jo nežno posesaj z jezikom.

Obstaja še en dober razlog za uporabo ledu. Z ledom lahko podaljšaš čas užitka in poskrbiš, da fant ne konča prehitro. Ko začutiš, da se približuje orgazmu, ti pa potrebuješ še nekaj časa, mu na hrbet (čim bližje zadnjici) pritisni led ali kaj hladnega.

Njegova intenzivnost bo popustila in spet se bo lahko kontroliral. Čeprav mu na ta način prestaviš orgazem, mu malce kasneje ne bo prišlo nič manj. Še toliko bolje bo, ker bosta končala skupaj!

Nikar ne delaj TEGA!

5 potez, zaradi katerih bo takoj zbežal iz tvoje spalnice. Čeprav si morda že pomislila na njih, vklopi svoje možgančke in naredi kaj, zaradi česar mu bo v tvojem objemu res vroče.

1 S čevlji z visokimi in špičastimi petami nikar ne hodi po njegovem hrbtu.

2 Ne polivaj ga z voskom! Samo predstavljaj si, kakšen bo videti ves povoskan.

3 Ne masiraj ga z olji, ki dišijo po vanilji, rožah, jasminu ali katerem koli ženskem vonju.

4 Ne dotikaj se ga s krpo, ki jo sicer uporabljaš za brisanje prahu ali pomivanje tal.

5 Ne šeškaj ga po ritki, dokler ne začne klicati mame! Odnehati je treba malo prej!

Preberi še: Laži, ki jih govorimo sami sebi, ko smo v zvezi brez prihodnosti in Obstaja 5 stopenj ljubezni, a mnogi pari obtičijo na stopnji št. 3

Priporočamo tudi: "Bil je maj in prav poseben dan zame ..." (piše Barbara Sekirnik)