Noro strastne resnične zgodbe s službenih zabav

Druženje zunaj delovnih prostorov ne mine brez spogledovanj ali vsaj divjanja domišljije in nemalokokrat se konča z intimnimi objemi.

Noro strastne resnične zgodbe s službenih zabav (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2016

Spomin na katerokoli zabavo s sodelavci vam bo priklical sproščeno okolje, nabito z glasbo, ter seveda veliko pijače in prigrizka.

Zraven sodijo še telesa, ki utripajo v ritmu taktov iz zvočnika, pogovori o potovanjih, premlevanja o dogodkih iz službe, s podobami pa se zlijejo še naključni dotiki, bežni pogledi in ne nazadnje tudi nov obraz kolega iz sosednjega oddelka.

Če se boste še bolj poglobili v spomin, boste ugotovili, da je začetno zapetost na službenih zabavah vselej počasi ublažil alkohol in da so zavore popustile.

Nekateri so postali prisrčno zmedeni, drugi so se spremenili v agresivne prostake – in nastale so različne zgodbe.

“Čeprav sem ga na videz poznala, me je njegova navzočnost na zabavi udarila kot strela z jasnega. Njegovi dolgi, črni, neukročeni lasje in živalsko prodoren pogled, ki mi je šibil kolena, nekako niso sodili k temni poslovni obleki, v kakršni sem ga bila vajena. Zaradi nedostopnosti, ki jo je izžareval v službi, sva si doslej izmenjala samo ’dober dan’ pri aparatu za kavo,” se je ene od zabav spominjala 29- letna Sara.

“Na zabavi pa me je pritegnil s sproščenostjo, s katero je pristopal zdaj k tej zdaj k oni skupini. Med pogovorom se je pozibaval v ritmu glasbe in ujel moj pogled. Nasmehnila sem se in se zamislila nad svojim zgovornim šefom, ki je očitno poleg nekaj kozarcev vina izpraznil tudi kakšno steklenico piva.

Tekoča kombinacija je v njem obudila neslutene ’nakladaške’ in pomanjkanje motoričnih sposobnosti, saj je z roko, kadar se z njo ni krčevito oklepal kozarca, nekajkrat zašel okrog mojega pasu.

Simpatični sodelavec na drugi strani je opazil mojo zadrego in mi namenil sočuten pogled. Pristopil je in se zapletel v pogovor z mojim šefom. Na moje presenečenje ga je odpeljal do mize s prigrizki. Izkoristila sem priložnost in se izgubila na plesišču. Od sodelavke sem izvedela, da je simpatičnemu sodelavcu ime Marko. Čez nekaj trenutkov se mi je pridružil.”

Tolikšne uglajenosti Sara od moških ni bila vajena.

Marko ni bil samo prijazen, ampak se je izkazal tudi za odličnega plesalca in sogovornika. Kmalu je postalo očitno, da je močna privlačnost obojestranska.

Po naravi sta bila oba dinamična in strastna, vroči latinski ritmi pa so še dodatno prilili olja na ogenj njune strasti. Kmalu sta, ne meneč se za druge, zapustila zabavo.

Medsebojna privlačnost je bila prevelika in taksistu je bilo kar malce nerodno, ko sta plačevala za prevoz in se spotikajoč skoraj v teku odpravila proti vhodu.

V naglici sta komajda zaprla za seboj vhodna vrata. Oba sta bila že tako razgreta, da sta drug z drugega obleko dobesedno strgala.

“Pritisnil me je ob steno in me pohotno poljubljal. Njegov jezik je obljubljal silovit tempo. Privzdignil mi je nogo na bližnjo omarico in se zasadil vame.

Od dolgo pričakovanega užitka se mi je kar zvrtelo v glavi in zarila sem mu nohte v napete ramenske mišice. Kakor da bi mi želel odgovoriti, se je še bolj zaganjal vame. V meni je aktiviral vulkan. Po kratkem silovitem tempu sva izžeta omagala v ekstazi in se zgrudila na preprogo.

Nekoliko sva si opomogla in se skupaj odpravila pod prho, kjer se je strast znova prebudila. Ves konec tedna sva preživela v stanovanju in se nisva mogla nasititi drug drugega, v premorih pa sva izpraznila vse zaloge hrane iz hladilnika. Bil je neverjetno vzdržljiv, a tudi pozoren in domiseln ljubimec. Česa takšnega še nisem izkusila.”

Po dveh mesecih je strast popustila in ugotovila sta, da je samo seks premalo za resno zvezo. Vendar se Sari ob misli na Marka na obrazu še vedno zariše sladak nasmeh.

Bojanu je Saša padla v oči že v službi.

“Bila je najlepša ženska na tem svetu. Zavedala se je, da je poželjiva. Vsak del njenega telesa je izžareval erotičnost. Nemalokrat, ko je imela težave z računalnikom, se je zgodilo, da mi je pogled namesto na zaslon odtaval na njeno bujno oprsje.

Vonj njenih dolgih pšeničnih las mi je vedno pognal kri po žilah. Oblačila se je po zadnji modi. Kljub strogim službenim pravilom ji je vedno uspelo poudariti svojo ženskost,” je povedal 24-letni Bojan.

Odzivala se je njegovim vabilom na pijačo. Ob skodelici kave ali na malici sta se pogovarjala o različnih stvareh, tudi o bolj vročih temah. Ker je oboževala sadje, jo je občasno presenetil z grozdjem ali jagodami. Te je imela najraje. Vedno se mu je prijazno in z nasmeškom zahvalila.

Bojan si je vse razlagal kot obojestransko simpatijo.

“Očitno sem njeno prijaznost jemal narobe, saj mi je na eni od skupnih malic povedala, da je ne zanima resno razmerje in me ima za prijatelja. To je bila zadnja stvar, ki sem jo želel slišati od nje. Vedel sem, da misli resno, toda kljub temu sem upal, da bova kdaj skupaj.”

“Na dopustu sem nanjo nekoliko pozabil. Brazilija je velika in pestra dežela. Navdušili sta me odprtost ljudi in pozornost, ki so mi jo kot svetlolasemu Evropejcu namenjale vroče domače deklice. S prijateljem sva tam prebila tri nepozabne tedne. Nazaj sva prišla zagorela in polna energije, s kolegi iz službe pa sem se prvič srečal na petkovi zabavi.”

Bojan je prispel med prvimi.

“Sodelavci so me takoj pobarali, kako je bilo na dopustu. Seveda jih je najbolj zanimalo, kakšne so Brazilke. Z opisovanjem komičnih dogodkov s poti se je krog mojih poslušalcev še povečal in vsi so se izredno zabavali. Popolnoma sem se vživel v pripovedovanje in opazil, da se je približala tudi Saša.

Z nasmeškom me je pozdravila in v trenutku mi je postalo jasno, da je še zdaleč nisem pozabil.

Med pripovedjo se je v gnečo pred točilnim pultom prerinil nekoliko neroden sodelavec, ki je po nesreči odrinil Sašo, tako da se je opotekla.

Dogodek sem opazil in jo objel okoli pasu, preden bi se zvrnila po tleh. In potem se ni odmaknila. Nadaljeval sem z zgodbami, kakor da se ni zgodilo nič posebnega.

Pripovedi so v Saši izzivale salve smeha, prvič mi je namenjala daljše, nagajive nasmehe. Po zabavi sem jo povabil k sebi na ogled slik s potovanja in na brazilsko žganje iz sladkornega trsa. Srce mi je kar zaigralo, ko je privolila.”

Odpeljala sta se domov, pripravil je prigrizek, odprl steklenico. V ozadju je zvenela čutna brazilska glasba in zleknila sta se na udoben kavč v dnevni sobi.

“Medtem ko sva si ogledovala slike, se me je nekajkrat dotaknila, kar mi je pognalo elektriko po hrbtenici. Verjetno je to opazila, kajti zdi se mi, da so dotiki postali še pogostejši. Ko sva se spogledala, se je moj razum izgubljal v njenih očeh.

Nisem se prav dobro zavedal, kdaj so se najine ustnice zbližale. Razganjalo me je in komaj sem čakal na trenutek, da bom lahko prodrl vanjo. Zadrževal sem se, kolikor je bilo mogoče.

Počasi sem se lotil njene bluze, gumba za gumbom. Za vsakim odpetim gumbom sem ji podaril poljub na dišečo kožo. Minico sem skupaj z nogavicami potegnil prek njenih bokov in jima sledil z jezikom vsak centimeter.

Medtem je že sama odpela nedrček. Njene opojne prsi so me še bolj razvnele. Prizor je bil hipnotičen, tako da ne vem, kam natančno je odletel nedrček, ki sem ga zabrisal nekam čez glavo.

Pred menoj je ležala boginja, o kateri sem sanjaril, odkar sem jo prvič videl – samo v hlačkah! Vzel sem si nekaj sekund in s pogledom oplazil prekrasno telo.

V naslednjih dolgih, naslade polnih trenutkih so se tudi hlačke pridružile odvrženemu na preprogi. Njeno telo je klicalo po združitvi. Z globokimi vzdihljaji me je sprejela vase. V glavi se mi je zavrtelo in po nekaj sunkih mi je prišlo.

Mislil sem, da se bom vdrl v zemljo. Zmedeno sem ji poskušal razložiti, da je tako privlačna, da se nisem mogel zadržati. Razumela je, me objela in mi podarila dolg in vroč poljub.

To me je v nekaj sekundah zopet razgrelo in tokrat sva se v počasnem ritmu, ki se je sčasoma stopnjeval, do popolnosti naužila drug drugega. Prenočila je v mojem objemu.

Jutro je prineslo nov dan in streznitev. Obzirno mi je povedala, da ji je bilo zelo všeč, toda da se to ne bo več ponovilo. Upala je, da bova še naprej ostala prijatelja. Čisto me je sesulo.

V službi se ji nisem več približal. Dolgo sem imel občutek, da je izigrala moja čustva.

Šele čez nekaj mesecev sem dojel, da sem si narobe razlagal, zakaj sva tisto noč preživela skupaj. Prepričan sem bil, da se mi je končno odprla, njej pa je bilo samo do seksa. Ne morem reči, da sva si zopet tako blizu, kakor sva si bila nekoč, čutim pa, da sva si podarila nekaj čudovitega. Na Sašo nisem več jezen.”

Napisal: Dominik Verdenik

Preberi še: Seksualni vodnik za prvi skok v posteljo z novim fantom