Nocoj si lahko dovolita prav vse, tudi čaranje v postelji! (10 seks predlogov)

Noč čarovnic je tu in ob tej priložnosti si lahko dovoliš prav vse, tudi čaranje v postelji!

Nocoj si lahko dovolita prav vse, tudi čaranje v postelji! (10 seks predlogov) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2020

Spusti na dan svojega seksi duha, uporabi svoje čarovniške moči in vajin seks spremeni v pravo poslastico. Namesto kotla, metle in narezanih mišjih brk uporabi seksi perilo, biček in kapljico medu ...

seks1 Srhljivo seksi

Na Tv prižgita kakšno grozljivko. Za to priložnost obleci svojo najbolj seksi oblekico (najbolje rdečo, ki ga bo spominjala na kri), spodaj pa ničesar!

Da se ne boš resno prehladila, svojo zapeljivo podobo dopolni s samostoječkami. Med najbolj napetim prizorom njegovo roko položi na svoje golo mednožje, in ko bo dvorana kričala od groze, lahko ti brez zadržkov kričiš od užitka.

seks2 Vroče pereščkanje

To je vroča različica stare igrice. Drug drugega božajta s peresom – pereščkanje je močno žgečkljivo, še posebno ko se pero približa pazduham, notranjosti stegen in drugim občutljivim delom telesa.

Ko ne zdržiš več in se zasmejiš, izgubiš igro, on naj ti naloži kazen, nato pa se zamenjajta.

Izpoved 17-letnice: "Spala sem že z več kot 20 moškimi, in TO je razlog."

seks3 Poredne fotke

To je noč, ko je dovoljeno preoblačenje in malo več predrznosti kot običajno!

Naberi skupaj svoja seksi oblačila in druge pripomočke (klobuk, boa, naramnice, steznik, nogavice s pasom, velika lizika, grozdje ...) in ga zadolži za fotkanje s TVOJIM (!) telefonom.

Poziraj – ne pozabi, da si videti predvsem seksi, in ne ceneno, vseeno pa pojdi čez sebe in ga s svojimi položaji preseneti. Imela boš zalogo norih fotk, s katerimi ga boš lahko dražila še vse leto!

seks4 Sladka ljubezen

Če je tvoj dragi sladkosneden, mu sladico večkrat ponudi na sebi, zagotovo in brez nadaljnjega pa vsaj za noč čarovnic! Izbiraj med sladko smetano, nutelo in medom, a ne pretiravaj, da ne bo dobil sladkorne.

Dovolj bodo nekaj kapljic medu po tvojem skrivnem vrtičku, kupčka sladke smetane na tvojih bradavičkah in nekaj nutele na tvojih prstih.

seks5 Vampirka in njena žrtev

Zlezi v nekaj gotskega in si dobro umij zobke, da bodo beli in bleščeči.

Približaj se mu izza hrbta in se zagrizi v njegov vrat, nadaljuj z grizljanjem vse do prstov na nogah, se nato vrni nazaj po drugi strani, nadaljuj do prsnih bradavičk in šele nato v usta vzemi njegovo glavico – pazi le, da boš tu bolj nežna kot drugje ...

Ta seks ne bo zastonj, a si ga boš zapomnila za vse življenje!

seks6 Seks na slepo

To ni zmenek, ampak seks na slepo! Prevežita si oči, oba, in to brez goljufanja, nato pa poskusita najbolj zapletene položaje, kot so 69, seks stoje, ti zgoraj z ritko proti njemu in podobno.

Zdelo se ti bo, da seksaš s pohotnim duhcem, nerodno prevračanje po postelji pa vaju bo nasmejalo do solz.

seks7 Igrajva se zdravnike

To je erotična igrica brez primere: seksi in še zabavna hkrati! Če se tvoj dragi piše Novak, boš začela takole:

"Dr. Novak, prišla sem na pregled. Že nekaj časa sem precej osamljena in čutim čuden pritisk v spodnjem delu trebuha ... Se slečem do spodnjega perila? Obdržim modrček na sebi?"

In potem naj kar dr. Novak pove, kako bo videti pregled ...

seks8 Seksi scrabble

Da igrica ne bo dolgočasna, bosta malo spremenila pravila; še vedno sestavljata besede, le da zdaj ni več nepomembno, kaj pomenijo.

Da pa vseeno ne bo pretežko, naj se vsak opremi z malo več črkami (sama določita število).

Vse besede, ki jih sestavita, morajo imeti zvezo z vama – vajinim seksom, prostim časom, čustvi, spomini ... S čimerkoli, kar vaju bo malo požgečkalo.

seks9 Zadnji tango na veceju

Nadeni si spogledljivo lasuljo in čez spodnje perilo obleci samo trenčkot.

Povabi ga na drink in se pretvarjaj, da ga ne poznaš. Predstavi se mu in ga sprašuj najbolj osnovne stvari ...

Ne boj se, da ne bi dojel igre! Izmenjajta si nekaj besed, ne preveč, da si ne postaneta preveč domača, potem pa mu namigni, naj ti sledi v toaletne prostore, eno nogo postavi na školjko in se nasloni na steno.

Ne boj se, da ne bi razumel, kaj hočeš!

seks10 Edward Škarjeroki

Tvoj ljubimec bo igral Johnnyja Deppa, ti pa Winono Ryder (končno!!).

A da ti ne bi pomotoma v navalu strasti odstrigel pramena las ali te ranil, mu zveži roke nad njegovo glavo.

Njegovo telo prekrij s poljubi, nato pa ga v stilu starih dobrih devetdesetih osreči kar z roko. Malo bo presenečen, ti pa boš uživala v moči, ki jo imaš nad njim. Za nekaj dodatne drame poskrbi s temno vijoličastimi nohtki.

Prevedla in priredila: Alja Maček

Fotografije: profimedia, arhiv AM