Njegova točka G, ki jo MORAŠ poznati!

Že, horizontalni džoging in felacija sta krasna tretmaja – kaj pa draženje njegovih skritih erogenih con? Mnogo žensk nanje niti pomisli ne, in te na titulo dobre ljubimke lahko mirno pozabijo ...

Njegova točka G, ki jo MORAŠ poznati! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 3. 2017

Res je, ni ti treba biti genij, da uganeš, kateri del telesa bodo naši "kosmatinčki" obvezno predlagali kot svojo najbolj občutljivo točko. Ampak, si pomislila, da je to le način, s katerim pokažejo, da je z njihovim testosteronom vse v najlepšem redu?

Kajti me še predobro vemo, da obstajajo tudi druge cone – tudi takšne, ko le z njihovim draženjem fantu malodane odpihne možgane. In ja, brez skrbi, izvedela boš, kako mu pomagati doživeti pravo transcendenco, a zavedaj se, da bo po tem nate za vselej gledal drugače.

Občutenj lastnega telesa, kakršnih se morda sploh ni zavedal – takšnih dosežkov fantje ne pozabijo kar tako. Oh, nikar ne bodimo preskromne, tega ne pozabijo ni-ko-li!

Dve vrsti njegovega orgazma, ognjemet in petardo že poznaš. Staviš lahko, da tokrat ne bo šlo za petardo, če pa že, bo to tista, ki bo pri velikem poku zraven bliskala rožnate iskrice in z njimi po zraku risala: “Hvaaaala!” s tvojim imenom na koncu. Ne, to ni šala. Pred tabo je zemljevid po njegovih najbolj pomembnih erogenih točkah, po conah, o katerih sploh ne razmišlja in sanja se mu ne, kakšno razsvetljenje ga čaka ... a le če je priden, seveda.

Točka G

Če kaj ni novica dneva, potem je to novica, da nimamo samo ženske znamenite točke G. Pač, moška prostata je področje, ki je dobilo ime po izvoru ženskega vaginalnega orgazma, morda tudi iz razlogov, ker je cona približno tako skrivnostna, kot je bila včasih tista, ob kateri se marsikateri ženski še dandanes obračajo oči.

Če si moraš iz tega članka zapomniti kaj in tudi če potem ne bereš naprej, naj bo to nauk o točki G. Če smo zelo neposredne, se marsikomu ne bo razbil mit o najmočnejšem orgazmu v življenju takrat, ko njegovo prostato s pritiski prstov stimuliraš od zunaj – marsikomu pa bo to zelo všeč.

Kje je že to?

Področje med jajčki in anusom, kjer je skrita moška točka G – draženje lahko izvajaš med oralcem ali klasičnim seksualnim aktom, a boš veliko učinkovitejša, če boš – če je seveda on za to – pogledala, kaj se dogaja v njegovi notranjosti.

Če še prej vseeno ostanemo pri zunanji masaži, bo tvoj kavboj na konju, ko boš ritmično pritiskala na točko takrat, ko boš po njegovih vse hitrejših ooo-jih in aaa-jih uganila, da se približuje orgazmu. Ihhhaaaaa!

Bolj intenzivna in roko na srce – veliko bolj nevsakdanja – stimulacija njegove točke G pa vsebuje malce več poguma tako pri tebi kot seveda pri njem. Nedvom­no ni za tiste, ki imajo uporabo svojih telesnih odprtin rezervirano le za določene funkcije, vsekakor pa je za vse tiste, ki svoje telesne odprtine radi izrabljajo za užitek.

Ti sta pomembni dve stvari: če se ženska odloči za tovrstno stimulacijo, naj k stvari za božjo voljo ne pristopi z načinom ‘no-pa-zavihajmo-rokave’, temveč naj se tega loti nežno, čuteče in ljubkujoče.

Zavedati se moramo najmanj treh stvari: moška analna odprtina je mesto, kamor iz različnih razlogov nekateri nikoli ne bodo pustili drezati nikomur.

Drugič: anus je občutljiv predel, v katerega absolutno ne moremo, če ni moški za to pripravljen in (popolnoma sproščen, vzburjen ...), kar pomeni, da imaš okoli njegove luknjice jezik, zelooo mokre prstke in lubrikant.

In tretjič: nekateri moški so bolj, drugi pa manj dovzetni in občutljivi za draženje s prstom, zato bodo nekateri želeli oziroma zahtevali tudi kaj večjega, kot sta tvoja kazalec in sredinec. Oh, še četrtič: analnega seksa s prsti nikakor ne izvajajo ženske z dolgimi nohti.

Tako. Zdaj, ko je tvoj kavbolj v malce manj možatem položaju, lahko milostno orgazmiraš v tem, kako mu ponujaš užitke ti. Ali boš to počela tako, da bo on na hrbtu z razkrečenimi nogami, ali pa boš to počela tako, da bo on na vseh štirih ... ?

Hej, prepusti to intimno odločitev njemu. Že to, da ti toliko zaupa, je pohvale vredno in nobene potrebe ni, da ga obračaš kot igračko, na kateri preizkušaš vse svoje fantazije.

Mnogo moških nikoli v življenju ne bi šlo na vse štiri, medtem ko ženska za njimi veselo poriva vanje dva prsta ali pa celo umeten penis oziroma dildo. Če tvoj ni eden izmed njih, imaš veliko srečo. Tvoj moški nedvomno ve, kaj je užitek, in ga očitno z veseljem deli s tabo.

Spoštuj to, kajti niso vsi tako seksualno odprti, še manj pa neobremenjeni s stereotipi o tem, da so takšni položaji primerni zgolj za ženske.

No, tega zapisa vseeno ne bi bilo, če ne bi v moški spol dodobra povrtala – in to z vprašanjem, kako je z orgazmom, ki je sprožen z draženjem prostate oziroma magične točke G. Na tisti moj radovedni: “Ali moškemu lahko pride, če se mu med draženjem točke G sploh ne draži penisa? In če ja, ali mu pride ... z ejakulacijo iz lulčka?”

Prijatelj Matjaž mi s pomirjujočim gibom poboža ramo in pravi takole: “Gre za popolnoma enako stvar, kot je pri ženski točki G. Nekatere jo imajo in se z draženjem odzivajo z orgazmi, nekatere pa je sploh ne občutijo. Enako je pri moških in njihovo točko ‘deluxe’. Nekateri imajo bolj, drugi manj občutljivo.

In ja, ko tistim, ki jim dražiš samo ritko, ne da se dotikaš penisa, pride, pride do ejakulacije. Seveda. Te zanima še kaj?” “Ahaaa, zdaj pa razumem!” Priznaj, do trenutka tudi ti nisi vedela, ka­ko je s temi rečmi.

Točka C

Najbrž si že vsaj tisočkrat slišala, da so njegova ušeska obču­tljivo področje, nisi pa morda vedela, kako močni spodbujevalnik užitka ti mali dve štrleči stvarci v resnici sta.

Kadar se ga lotiš v položaju ti zgoraj, si s svojimi usti prav gotovo daješ opravka z njegovimi ušeski. Bravo! In kateri del je že najbolj občutljiv?

Uganila si – tisti del v obliki črke C, torej zunanji. Bolj ko je tvoj ljubček vzburjen, bolj ga bo spravilo v ekstazo, ko boš z jezikom in zobmi (rahlo lahko kdaj zagrizeš, ja) potovala po njegovima C-jema.

Ko ga ljubkuješ po vratu, mu medtem vsakič po malem približaj ustnice k ušesku. Tvoja topla sapa med ljubljen­jem ga bo spravila v blaznost, čakal bo na tvoj ustni oprijem.

S spodnjo in zgornjo ustnico ga na vrhu zgrabi in potem potuj s tem mokrim oprijemom niže. Bolj ko med ustnicami začutiš ušesni hrustanec, bolj bo trdo tudi med njegovimi nogami ... in tehnično gledano, tudi med tvojimi, ne?

Točka F

Saj veš, tisti obroček okoli glavice na sredini njegovega korenjaka, ja, tam, kjer je tisti ‘šivček’ – to področje se imenuje frenulum. Kadar so v igri ustne veščine, je izjemno in skoraj neizogibno, da dražimo šiv, ko pa ga zraven še gladimo z roko, bo stičišče palca na tisti točki izjemno pripomoglo k njegovemu lovljenju sape.

Priporočljivo je dovolj močno glajenje čez del frenuluma, saj verjemi, da je njegov prijatelj tega še kako navajen.

Priporočljivo je, da je kožica vedno mokra, zato imaš na voljo dve možnosti: ali ga dodobra osliniš s svojimi usti ali pa boš uporabila lubrikant. Dobro mu dene oboje, samo da je vlažno. Njegova raztegljiva in pomična kožica je vesela mokrih gladenj v vseh oblikah.

Če ponovimo vajo: Pri oralnem seksu gladi njegovega nabreklega srečneža, medtem ko z dlanjo spiralasto skukaš gor in dol po njem – enako počneš tudi z glavo, to pa seveda delaš, ne da si pri tem opravilu poškoduješ vrat.

Točka X

Če bo tvoj nagec legel na posteljo na trebuh, bo njegova ri­tka v lepem hleb­čku čakala nate. Pustimo zdaj njegov izraz mačkona, ki misli, da bo dobil na pladnju serviranega kanarčka.

Torej, predlagam, da v stičišče njegovih ritnic in nog, tam, kjer se naredi križec (ja, res je plus, ampak vseeno mu bomo zaradi boljše konotacije rekli kar X), nežno s prstnimi blazinicami preizkušaš teren.

Po pravici povem, ne vem, ali zares učinkuje, ker pa sem o tej točki brala v knjigi Touch me There (Dotakni se me tam!), sem nato strokovno preverjala občutljivost te točke – tako z usti kot masažo s prstnimi blazinicami.

Moj testni zajček je na vse skupaj prijavil tole: “Paše, a če hočeš doseči moja jajčka, bom moral dati noge bolj narazen.” Toliko o misteriozni točki X in o tem, kako lahko morda ustrežeš svojemu ljubčku tudi ti.

Točka R

Ne da bi magistrirala iz njegovih testisov, verjetno veš, da so njegovi družinski dragulji že tako in tako ‘ajsipajsi’ točka zase. Iz njih izvirajoči užitki so subtilnejši, in pazi, zadaj, v predelu, kjer so mošnje pričvrščene na dimlje, je tudi najbolj občutljiv delček njegovih jajčk.

Vzburjen moški ima svoja jajčka nekoliko nabrekla, zato boš takrat laže otipavala njegovo občutljivo cono, medtem ko bo on ležal na trebuhu z razkrečenimi nogami (ja, tako kot je bil že prej). Zdaj mu lahko z blazinicami prstov nežno pokažeš, kje točno so blažena polja nebesnih parkov ...

Točka O

Za konec sem ti prihranila še malce spiritualnega navdiha. Tudi če nisi vnet jogi, si gotovo že slišala za besedico kundalini.

Pridevnik pomeni ‘zvit’ in se nanaša na spečo silo ali energijo, ki je prisotna v vsakem od nas in leži kot zvita kača na dnu hrbtenice. Ko je prebujena, se začenja odvijati in izkaže se, da je to električna, ognjena sila! In kako to spečo kačo prebudiš?

Z draženjem njegove trtice, tistega dela, kjer bi imel repek, če ne bi bil moški. Če torej verjamemo strokovnjakom tantričnega seksa, naj bi draženje te točke zbudilo njegovo seksualno energijo. Ko bo ležal na trebuhu in mu boš z majhnimi gibi krožila okoli trtičnega gumba, mu boš s tem prebujala njegov libido ... noro, kajne?

Verjemi, ko mu boš ob tej oživljajoči aktivnosti na točko ‘o’ prislonila tudi svoj jezik in z njim rahlo krožila, boš kmalu opazila, da njegova ‘kundalini’ ni edina trda stvar v bližini tvojih ust ... (Pssst – kača se je zbudila.)

In zdaj, ko si se prebila čez vse njegove očitne in tiste manj razpoznavne točke užitka, bi te spomnila še na eno – morda celo najpomembnejšo od vseh.

Verjetno tudi tebi ni ušlo, da se moški današnjega časa borijo obdržati vsaj še malce tistega položaja, ki so ga zasegli pred – zdi se – stoletji nazaj.

Dajmo jim pobožati tisto točko, ki najbolj trpi, tisto, kjer najbolj potrebujejo pozornost – uganila si, govorimo o njihovem egu. To je magična, s prostim očesom nevidna točka, pa vendarle gre za področje, zaradi katerega se sploh trudijo toliko okoli nas. Recimo ji torej točka E.

Danes morajo naši ljubčki, fantje, možje, seks prijatlji, cimri in podobni patroni biti precej potrpežljivi, da v tekmi z našimi potrebami sploh ohranijo tisti šarm, zaradi katerega so se nam prvič zašibila kolena.

Dajmo jim tu in tam vedeti, da so še vedno oni tisti, zaradi katerih se tako trudimo biti privlačne. Torej, za božjo voljo, povejmo jim, kako občudujemo njihov pogum, vedeti jim dajmo, da je njihova kava najboljša na svetu, da nas njihov parfum naredi mehke v kolenih, da smo ponosne, ker so tako pametni in razgledani, da so tako prekleto seksi in da se še kako dobro zavedamo, kakšno srečo imamo, da so naši srčki.

Napisala: Marta Lamovšek

Preberi še: Horoskop: Katerim znamenjem dolga razmerja niso pisana na kožo?

Priporočamo tudi: Poglej, zakaj 1 ORGAZEM na dan odžene zdravnika stran!