"Nikoli nisem razumela, zakaj ženske privlačijo starejši, dokler nisem z enim skočila med rjuhe ..." (resnična zgodba)

"Spala sem z moškim, ki je deset let starejši od mojega očeta," začne svojo zgodbo 20-letnica.

"Nikoli nisem razumela, zakaj ženske privlačijo starejši, dokler nisem z enim skočila med rjuhe ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2022

Zagotovo imaš tudi ti kakšno stvar, ki je še nisi storila, ko pogovor nanese na seks. Kot poroča Glamour, se na vrhu seznama nedavne študije nahaja odprto razmerje, takoj za petami mu sledi seks s starejšo osebo.

20-letna Lianne je za omenjeni portal, ki je v članku zajel 8 neverjetnih in resničnih seks zgodb njihovih bralk, delila svojo izkušnjo, ko je nekega večera naletela na (vidno) starejšega moškega, ki jo je popolnoma očaral.

"Spala sem z moškim, ki je deset let starejši od mojega očeta.

Nikoli nisem razumela, zakaj nekatere tako privlačijo starejši moški, ampak vse to se je spremenilo nekega sobotnega večera, ko sem v baru srečala Toma. Bil je prijazen moški ter mi je ves čas ponavljal, da imam lepe lase in da nosim čudovito obleko.

Rekel mi je, da je star 32 let, ampak je izgledal starejši. Ko sem ga vprašala, če je to res, mi je odgovoril: 'Zakaj bi se družil s tipi v njihovih dvajsetih, če bi bil veliko starejši od njih?' To, kar mi je rekel, je imelo smisel.

Ko smo se odpravljali domov, me je zgrabil za roko in začela sva se poljubljati.

Povabil me je k sebi domov in brez, da bi sploh dobro premislila, sem šla. Naslednje jutro, ko sem se zbudila, sem ga pogledala in si mislila: 'O. Moj. Bog!' Kasneje sem izvedela, da je star 52. Bil je 32 let starejši od mene in deset let starejši od mojega očeta. Ne morem verjeti, da sem spala z nekom, ki bi teoretično lahko bil moj dedek."

"Mislila sem si: pa kaj, če izgleda kot moj oče, saj je samo večerja, kajne?" (osebna izpoved)

Ups! Se je tudi tebi kdaj zgodilo, da si podlegla čarom starejšega moškega?

Če postavimo vse stereotipe na stran, mnoge ženske (tako pravijo razne raziskave) izbirajo starejše moške zaradi njihove zrelosti, modrosti in finančne stabilnosti. In sodeč po zgodbi 20-letne Lianne, se je tudi njihovemu šarmu težko upreti. 😉

Preberi še: 12 ljudi delilo trenutek, ko so spoznali, da so se poročili z napačno osebo (srce parajoče izpovedi)

Priporočamo tudi: 7 opozorilnih znakov, da NI sposoben za RESNO zvezo (niti v prihodnosti)