Ni vse v dolžini

O tem, koliko besed je bilo že prelitih na večno temo velikosti in dolžine moškega “premoženja” v spodnjicah, nima smisla razglabljati. Raje preberite, kaj sami pravijo o svojih izkušnjah.

31. 1. 2002

Tokrat smo izbrali ekstrema. Roka, ki bi mu zaradi enormne velikosti pod trebuhom sleherni moški zavidal ves zelen v obraz, in Gregorja, s čigar dolžino se ne bi nihče želel postavljati, ampak bi morebitna provokativna vprašanja preprosto preslišal. Prepričale se boste, da nobeden od njiju ni bil brez kompleksov, nanizala pa sta dobre in slabe strani dimenzij, s katerimi jih je obdarila narava.

Toda to naj vas ne zmoti, še naprej si dovolite kvante na ta račun. Kako dolgočasni bi bili namreč pogovori za gostilniškim pultom, kjer je ta tema zelo dobrodošla, še posebno po nekaj kozarcih, če ne bi govorile o seksu in svojih sposobnostih na žimnicah.

Rok in Gregor sta torej zaradi dolžine svojih penisov spoznavala prednosti in slabosti. Skratka, naj ponovimo, da v dolžini le ni vse. Preberite si njuni resnični, iskreni izpovedi in same pretehtajte njuna razmišljanja. Potem si ustvarite svoje mnenje in si ne grenite posteljnih užitkov z obsegom in s centimetri.

g. Veliki

Rok, 31 let

V erekciji meri 22,6 cm,

uplahnjen 12,7 cm (povprečna dolžina penisa je 15,7 cm)

Prve seksualne izkušnje ne bom nikoli pozabil, saj sem takrat pri polni zavesti doživel veliko nočno moro. Bilo mi je 16 let, penis pa je že dobil končno podobo. Z dekletom sva se po šestih mesecih obiskovanja kinopredstav in poljubljanja v parkih končno odločila, da bova prvič skupaj spala. Scena je bila premišljena: bila sva v stanovanju mojih staršev, ki so bili na dopustu, nežna svetloba, ona gola v postelji, jaz sem se še slačil. Ko sem odvrgel še bokserice, je grozljivo zakričala.

Čeprav vem, da o tem sanja marsikateri moški, ni bilo prav nič prijetno. S seksom seveda potem ni bilo nič. Znova sva poskusila čez nekaj tednov, vendar mi ga je iz varnostnih razlogov podmazala s skoraj celotno posodico vazelina, kar je seveda ubilo romantično razpoloženje. Počutil sem se, kakor da bi jo vodil na vislice, ne pa v svet užitkov. Pri naslednjem poskusu je bila tako glasna, da sem mislil, da jo bo vsak čas konec. Najino razmerje se je končalo po še nekaj polomijah.

Do petnajstega leta na velikost penisa nisem bil pretirano pozoren, dokler nisem med prhanjem po telovadbi ugotovil, da imajo sošolci precej manjše. Njihovi tički so že davno nehali rasti, moj pa se je večal in večal. Če sem slučajno doživel erekcijo čez dan, kar se v najstniških letih pogosto zgodi, je bilo to tako očitno, da sem moral zbežati v toaletne prostore in seveda počakati, da je orjak uplahnil.

Nihče od sošolcev ni komentiral njegove velikosti, razen enkrat, ko me je obkrožila gručica sošolk in me je najbolj glasna vprašala: “Slišale smo, da imaš največjega na šoli. Bi nam ga pokazal?” Obraz se mi je obarval temno rdeče in najraje bi se vdrl v zemljo. Ker je bila moja prva seksualna izkušnja, ki se v bistvu ni zgodila, tako obupna, sem se za seks opogumil šele kot bruc na faksu. Starejša študentka, ki me je prvič vpeljala v posteljne radosti, kar ni mogla odvrniti pogleda z mojega penisa, kar je precej povečalo mojo samozavest.

Hmmm, velik fant

Ko sem se pri 19 letih končno začel resnično dobro počutiti z velikanom, sem se spustil v posteljna razmerja še z nekaj dekleti. Čeprav se prva slaba izkušnja ni nikoli več ponovila, so ženske ob pogledu na očaka različno reagirale. Običajne izjave so bile “hmmm, velik fant”, “ali ga boš sploh lahko spravil not” in najpogostejša “prosim, bodi pazljiv”. Ko se je novica o velikem fantu razširila, so me dekleta začele spraševati, ali govorice držijo. Celo prijatelji so me začeli dražiti.

Ponavadi so punce, ki so se zanimale zame, zelo resno pobarali, ali se zavedajo, da po noči z menoj nikoli več ne bodo normalno hodile, in podobno. Dejansko pa – kar je še najbolj čudno – so največ zanimanja za orjaka pokazali moški.Velikokrat sem na stranišču opazil škiljenje in radovedne poglede v njegovo smer. S psihološkega vidika lahko velik penis povzroča nemalo preglavic. Sam seveda nimam več problemov, zato pa jih imajo moja dekleta, saj morajo poslušati nenehna zbadanja in šale na ta račun.

Po pravici povedano, čeprav imam čisto rad takšnega, kot je, ni to niti približno tako dobro, kakor se marsikomu zdi. Veliko deklet se namreč boji, da bi jih lahko poškodoval, med seksom pa se ne morem niti premikati niti popolnoma prepustiti. Kar pomeni, da imam in bom zaradi tega imel žal precej omejeno spolno življenje. Nekaj pa gotovo drži. Skorajda nič mi ni treba narediti za to, da se dekleta burno odzovejo.

g. Mali

Grega, 27 let

V erekciji meri 12,9 cm,

uplahnjen 5,5 cm

S sedanjim dekletom prijateljujeva že dobri dve leti. Prav zaradi njene neposrednosti in odkritosti sem zbral pogum in “spregovoril” že na drugem zmenku. Dobila sva se na kavi, ki sem jo krepko zalil z dvema kozarcema nečesa močnejšega, da sem lahko v opitosti izdavil: “Moram ti nekaj zaupati: imam majhnega tička.” Nekaj časa je kar strmela vame in potem prasnila v smeh ter rekla, da sem zvenel kot v kakšnem filmu Woodyja Allena. Že čez teden dni sva imela prvi izjemno dober seks.

Lahko rečem, da prvič v življenju nisem bil obremenjen z njegovo velikostjo in tudi penis mi je takrat kot po čudežu nabreknil do maksimuma (moj tiček je sicer zelo muhast in skrajno občutljiv). Po ljubljenju mi je dekle reklo, da janezek sploh ni bil tako majhen, kakor je pričakovala, za povrh ji je bil seks všeč. Premišljujem, da bi jo še letos zaprosil za roko. Resnici na ljubo sem se svojega malega čukca sramoval od trinajstega leta. Čeprav so se drugi deli telesa večali, se je rast penisa kar ustavila.

Takrat so me začeli zaradi tega zbadati, predvsem med prhanjem po treningu rokometa. Vsem je bilo očitno, da je moj fant precej manjši od drugih. Vrstniki niso bili zlobni, toda kljub temu sem bil prizadet. Klicali so me “korenčkov palček” ali “dojenčkov penis”. Šele po končani gimnaziji je moja samozavest začela rasti. Čeprav sem zlahka osvojil dekle, je bil ponavadi moj škratek za mnoge od njih precejšnje razočaranje. Ko sem se slačil, sem pogosto razmišljal, kaj si bodo mislile, ko ga bodo videle. Zato me takrat ne bi mogel nihče prisiliti, da bi se ljubil pri prižgani luči ali ob dnevni svetlobi.

Prepričan sem bil celo, da se mi prilegajo le manjša in drobna dekleta, ker imajo manjše nožnice, kar pa sploh ni nujno res. Seveda so se z leti predsodki zmanjševali. Tudi zato, ker sem se trudil postati boljši ljubimec in sem s pozornostjo ter rahločutnostjo skrbel za užitke partnerice že med predigro. To mi je seveda povečalo seksualno samozavest in tudi nobena več ni bila tako nevljudna, da bi komentirala velikost mojega metuljčka.

Krasen seks, sram zaradi penisa

Če se spomnim najbolj neprijetne posteljne izkušnje, bi prvo mesto nedvomno zasedla predzadnja. Preden sem spoznal sedanje dekle, sem imel kar nekaj uspešnih zmenkov z lepimi dekleti, s katerimi sem preživel marsikatero čudovito noč. Zato je kot strela z jasnega udarila izjava dekleta, ko mi je pri zajtrku – seveda po dolgi in vroči noči – rekla, da sem sicer pameten, duhovit, čudovit ljubimec, toda žal s premajhnim tičem. V strašanski zadregi sem se seveda le smejal.

Hkrati je to pomenilo konec zmenkov. Zaradi majhnega janezka resda lahko postaneš zakompleksan, vendar pa večina moških majhnost nadomešča s tem, da postanejo neverjetno spretni v postelji. Seveda tudi sam čutim kot dolžnost – ker ji pač ne morem ponuditi mogočne živali – da ženska doživi orgazem že med predigro.

Imeti manjšega od povprečja sploh ni tako slabo, kakor bi si kdo mislil. Postal sem precej boljši ljubimec, ne nazadnje pa to tudi pomeni, da lahko oblečem precej ozke modne hlače in se mi ni treba bati, da bi se moj tiček pretirano zmečkal ...

Tudi prevelik je lahko

In kaj pa mislite ve? So dimenzije res pomembne? Zbrali smo nekaj vaših izkušenj.

“V ljubezenskem življenju večinoma nisem imela zadreg, čeprav si nisem privoščila prav malo ljubimcev. Ko sem že mislila, da me ne more nič več presenetiti, mi je tla pod nogami hudo zamajal Karlo. Verjeli ali ne, imel je tako velikega, da s seksom ni bilo nič. Bil je dolg in preobilen, zato se je pri vratih preprosto zataknil. Kljub podaljšani predigri ni in ni šlo, tako da sva zaradi komičnosti bruhnila v smeh in opustila nadaljnje poskuse.” Alenka, 33 let, aranžerka

“V Mehiki sem se noro zaljubila v Carlosa in čeprav sva si oba želela intimnosti, sem opazila, da nekaj ni v redu. Brez ovinkov sem vprašala, kaj ga muči, in končno je izdavil, da ima izjemno majhnega. Mislila sem, da me vleče za nos, kajti ob dotiku čez hlače je bilo jasno, da ni razlogov za zadrego. Poučil me je, da je nabreknjen tiček že v redu, le v ‘normalnem’ stanju mu dela sramoto. Po seksu sem se prepričala, da ne pretirava. Skrčil se je na minimalnega palčka otroške velikosti. Potolažila sem ga, da mere niso pomembne, če pa mu je nerodno pred drugimi moškimi, naj se pogledom ne izpostavlja. Priznal je, da na stranišču vselej uporablja kabino.” Karolina, 29 let, administratorka

“Saj nimajo težav le moški, tudi jaz jo imam. Sem zelo ozka in celo tički povprečnih dolžin se pri meni zatikajo. Lahko samo pokukajo k meni, do konca pa ne morejo vstopiti. Zato so mi ljubši manjši penisi in si kar oddahnem, ko partnerju hlače ne pokajo po šivih.” Darinka, 25 let, tajnica

Irena Zajec

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri