Neusklajena ljubezen med zajcem in želvo

Ni skrivnost, da je najbližji moški sorodnik hitri domači zajec. Njegovo ekspresno doživljanje orgazma izvira še iz časov, ko so mu na vsakem koraku pretili dinozavri (in zato ni imel časa, da bi si po seksu v miru prižgal še cigareto), zato bi bilo lahko varno zavetje tvoje sobe priča njegovemu evolucijskemu napredku.

4. 7. 2010

Poljubljanje

  • Pospešek za želvo

Z vratu odmakni svojo lepo grivo in mu ga ponudi v poljubljanje. Njegove ustnice na tem pogosto zapostavljenem delu telesa, ki je za nameček odlično oživčen, te bodo vzburile bolj od običajnega cmokljanja na usta. Namigni mu, naj se igra še s tvojimi ušesnimi mečicami, in hitro boš zastrigla z ušesi. če namigov ne bo razumel, svojo zahtevo oblikuj v stavek in mu jo, pospremljeno z grižljajem ali dvema, zašepetaj v uho.

  • Zajca na vajeti

Izogni se globokim francoskim poljubom in odkrivanju globin njegovega grla, ker ga tvoja dejavnost veliko preveč spominja na opevano (istoimensko) globoko grlo. Včasih mu le uspe povezati obe glavi in tvoja simulacija felatia bi v njem lahko izzvala željo, da te nemudoma postavi na kolena in se te še v istem trenutku poloti brez pred­igre kot v nevarnih časih z začetka zgodovine.

Predigra

  • Pospešek za želvo

Medtem ko se še kar zadržuje na tvojem vratu, poslini njegove prste in ga vodi v svoje mednožje. Pokaži mu, kaj bi rada: nežne, krožne gibe na ščegetavčku in hkratno draženje točke G – ja, v določenih primerih je celo sposoben delati več stvari hkrati.

  • Zajca na vajeti

Nežno se ga dotikaj z jagodicami prstov, kot da bi preverjala, kako velik in trd je, nikar pa ga ne vzemi v roke na način, kot to počne on, kadar je sam – tvegala bi, da na dan privre vsa njegova zajčja narava.

Oralni seks

  • Pospešek za želvo

Da bi si zagotovila orgazem pred njim ali pa vsaj hkrati z njim, mu brez sramu ponudi v lizanje ščegetavček. Če imaš spodaj lepo frizurco, mehko kožo, brezhiben vonj in čudovit okus (za to poskrbita redna higiena in zdrava prehrana brez preobilice sladkorja, začimb, alkohola in belušev), se bo tam zadržal natanko toliko časa, kot ga potrebuješ. če ni vajen misliti samo nate, ga boš z mrmranjem in stokanjem v nanosekundi spreobrnila.

  • Zajca na vajeti

Če boš z vsemi silami napadla njegovo najbolj občutljivo mesto – glavico (v vojni je to smiselno, v ljubezni pa ne), boš iz zajca dobila superzajca, ki mu pride, še preden bi s tabo lahko podelil korenček. Sesanje glavice na začetku je približno tako, kot da bi zanj skuhala večerjo s petimi hodi, a bi mu sladico ponudila že na začetku. Zato se najprej posveti okolici, nato korenu ­njegove penisa, poljubljaj ga od popka navzdol, a se ne ustavljaj pri glavici, z jezikom potuj navzdol do njegovih jajčk, menjaj tudi ritem in moč pritiska … pa ga boš pripravila na maraton.

Zdaj gre zares

  • Pospešek za želvo

Položaj, ki ti omogoča ves nadzor in užitek, ki ju iščeš, je ‘ti na njem’. Sama nadzoruješ kot, hitrost in globino penetracije – torej tudi svoj orgazem. če čutiš, da se on približuje višku, počepni, on naj te prime za boke, uskladita dihanje in … ja, čisto blizu sta!

  • Zajca na vajeti

Prišlo mu bo prej, kot bi ti utegnil reči: ‘Prihaja mi!!!’, če mu boš omogočila velike in močne sunke oziroma intenzivno draženje glavice. Če sta v misijonarskem položaju, njegove boke objemi z nogami in ga ne spusti predaleč iz sebe.

Tik pred ooo ...

  • Pospešek za želvo

Osredotoči se na svojo najbolj poredno fantazijo. Seveda bi bilo lepo, če bi v njej nastopal tudi on, ni pa tragedija, če ne. Naš največji spolni organ so možgani, razmišljanje o seksi rečeh pa tvoj orgazem pospeši in oookrepi.

  • Zajca na vajeti

Začel je globlje dihati, njegovi sunki so bolj ritmični, telo napeto kot struna … ti pa bi potrebovala še pet minut: s palcem in kazalcem okrog korena njegovega penisa oblikuj obroček in močno stisni. To je kot pritisk na zavoro – avto se ustavi, motor pa še najprej rohni …

Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri