"Nedolžnost sem izgubil v trojčku, in TAKŠEN je bil moj prvi seks" (resnična zgodba Slovenca)

Če misliš, da je bila tvoja izguba nedolžnosti nenavadna, obvezno preberi izkušnjo našega bralca!

"Nedolžnost sem izgubil v trojčku, in TAKŠEN je bil moj prvi seks" (resnična zgodba Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2022

Vsi si bomo za vedno zapomnili dan, ko smo izgubili svojo nedolžnost. Za nekatere je bila to malo bolj, za druge malo manj lepa izkušnja, najbrž pa lahko vsi priznamo, da je bilo vse skupaj, zaradi pomanjkanja izkušenj, precej nerodno. No, prav zato, si sploh ne moremo predstavljati, kako je vse skupaj videti, če so v seks vpletene tri osebe!

"Moža sem zalotila v trojčku s sosedoma" (pretresljiva izpoved ženske)

»Nedolžnost sem izgubil precej kasneje, kot moji prijatelji. Najbrž je za to krivo tudi dejstvo, da sem veliko let skrival, da sem gej in se posledično trudil loviti dekleta, ki me niti malo niso privlačila, in dlje od poljuba nisem nikoli prišel.

No, vse se je spremenilo s selitvijo v Ljubljano in vstopom v študentsko življenje. In še pomembneje – s prijavo na aplikacijo Grindr, s katero se mi je odprl nov svet. Nov in zelooo seksi svet.

Seveda sem precej hitro začel flirtati z ostalimi ljudmi na aplikaciji, najprej nekoliko zadržano, predvsem zaradi pomanjkanja izkušenj, s časoma pa vedno bolj sproščeno in drzno. Po nekaj dneh dopisovanja, sem se z nekim Ljubljančanom dogovoril za srečanje v živo.

Ko sem prišel k njemu domov, sva skupaj spila kozarec vina, nato pa ob romantični glasbi začela s predigro, ki pa je bila kmalu prekinjena, ko je nekdo pozvonil na vratih njegovega stanovanja.

Izpoved moškega: "Moja punca ima po vsakem spolnem odnosu najbolj nadležno ZAHTEVO"

Na moje veliko presenečenje se nama je pridružil še en fant z Grinderja. Takoj sem ga spoznal, saj je bil on eden izmed prvih, ki me je ogovoril na aplikaciji.

Nekoliko začudeno, a mirno, sem vprašal, kaj se dogaja, fant, s katerim sva začela s predigro pa mi je odgovoril, da je mislil, da bi bilo še bolj zabavno, če bi imela še dodatno družbo.

Ker seveda nisem želel izpasti čuden, ali pa še huje, priznati, da sem še devičnik, sem se naredil sproščenega in poljubil fanta, ki se nama je pridružil.

Zadeve so tako hitro napredovale iz nedolžnega poljubljanja v slačenje oblačil in oralni seks.

»Fa*,« sem si rekel, medtem ko sta me ona dva oralno zadovoljevala: »Najprej si dvajset let devičnik, nato pa nedolžnost izgubiš z dvema na enkrat!«

Ko mi je prišlo (kar je bilo zaradi moje neizkušenosti zelo hitro), sem se po hitrem postopku oblekel, vzel svoj nahrbtnik ter se izgovoril, da imam predavanje.

Ko se danes tega spominjam ne vem, ali bi se samo prijel za glavo ali pa smejal. Še zdaj ne morem verjeti v kakšni situaciji sem se znašel, a hvala bogu ta ni imela vpliva na moje kasnejše seks življenje, ki je, mimogrede, super!«

'Po sedmih letih seksa sem svoj PRVI orgazem doživela v TEJ pozi' (užitek zagotovljen)