Ne veš, kako prekiniti s fantom? TAKO se ga boš znebila v 10 dneh (7 napotkov, ki delujejo)

Si pripravljena na iskanje nove ljubezni? Izvoli trike, ki te bodo (skoraj) zagotovo rešili tvoje trenutke (očitno neuspešne) zveze. 

Ne veš, kako prekiniti s fantom? TAKO se ga boš znebila v 10 dneh (7 napotkov, ki delujejo) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2021

Ja, romantični uspešnici z naslovom 'Kako se zneiti fanta v 10 dneh' si se prvič nasmejala najverjetneje še z mlečnimi zobmi. Ker letos vstopa v svet odraslih (si lahko misliš, da je bila premiera leta 2003!), se ji poklanjamo s *sodobnimi* prijemi, ki (teoretično gledano) poskrbijo, da se fanta znebiš v manj kot 10 dneh.

Beri: čisto mogoče je, da te bo 'ghostal' po prvih 10 urah.

1. Zasliševanje

Iz filma: Andie (Kate Hudson) in Benjamin (Matthew McConaughey) se po prvem srečanju odpravita na večerjo, kjer mu Andie lahko postavi tri osebna vprašanja.

Cosmo scenarij 2021: Preskoči ta malenkostna vprašanja in začni kar igro 36 vprašanj (po študiji Arthurja Arona), ki jim sledi štiriminutno strmenje v oči. Resnica in izziv v enem.

2. Večerja

Iz filma: Benjamin povabi Andie na večerjo, ki seveda ni po njenem okusu, ker ji postreže z mesom. Andi seveda igra na karto vegetarijanstva – bingo.

Cosmo scenarij 2021: Vegetarijanstvo bi verjetno delovalo še danes. A predlagamo korak dlje in ne, ne mislimo na veganstvo, temveč vodni post. Oh, ja, ravno na dan zmenka imaš tisti dan v mesecu, ko ves dan piješ le vodo.

3. Foto album

Iz filma: Andie med filmom vse bolj pritiska na zvezo. Ena izmed njenih briljantnih domislic je kičast album s fotografijami njune bodoče poroke in namišljenih otrok.

Cosmo scenarij 2021: Namesto fizičnega albuma iz čipke bo dovolj že virtualna objava vajine ene in edine skupne fotografije z dolgim čustvenim izlivom. Instagram je mesto neskončne inspiracije, če se odločiš za ta podvig.

4. Rdeči karton

Iz filma: Andie v filmu igra na krvavo karto, ko v njegovo omarico v kopalnici postavi vse možne ženske produkte za tisti čas v mesecu.

Cosmo scenarij 2021: Recimo, da se je večina fantov že privadila na tampone in vložke ... kaj pa menstrualne skodelice? Prosi ga, naj ti prinese svojo najljubšo džezvo, v kateri jo boš povrela za ponovno uporabo.

5. Poseg v moški večer

Iz filma: Nenapovedan prihod na moški večer igre pokra je za parček usoden, no, skoraj. Motenje moškega večera je že od nekdaj velika črna pika, ki si jo prislužiš v njegovih očeh in še bolj v očeh vseh njegovih prijateljev.

Cosmo scenarij 2021: Ni treba, da fizično zmotiš druženje. Dovolj bo 10 urgentnih klicev in 15 sporočil: "Pridi do mene, nujno je", seveda mu zamolčiš, da je nujen primer zaplet žužka v pajkovo mrežo v kuhinjskem kotu.

6. Terapija za pare

Iz filma: Zanimivo, kako tudi 18 let pozneje domislice iz filma delujejo še danes. Med njimi je zagotovo tudi svetovalnica za pare, ki predstavlja strah in trepet večine moških primerkov. Verjetno zato, ker so vsi globoki pogovori in izlivanje čustev razlog za alarm.

Cosmo scenarij 2021: Terapija je draga in dolgovezna stvar, zato predlagamo skupno čiščenje čaker in astrološki posvet za pare. Ker če vama zvezde niso naklonjene, zakaj izgubljati dragoceni čas in po nepotrebnem izgubljati energijo? Pod nos mu lahko postaviš to revijo, ki jo odpreš na strani 112.

7. Magični jutranji napitek

Cosmo 2021 dodatek: Po čudoviti noči se predramita, pretegneta ude in ti, čudovita sanjska bejba, hitro odhitiš v kuhinjo, kjer pristaviš vodo za kavo in ponev za jajčka s slanino – ha, seveda ne.

Kako presekati neprijetno jutranjo tišino in poskrbeti, da bo kar najhitreje zapustil tvoje stanovanje? Ponudi mu, da skupaj zvrneta poživljajoči jutranji napitek iz kurkume, limone in ingverja, prižgi dišečo paličico in začni jutranjo meditacijo, ki vključuje glasno ponavljanje mantre, ki si jo našla v opisu fotke svoje najmanj ljube vplivnice.

Pripravila: Nina Vidrih,

Fotografije: Profimedia