"Ne prenesem, da me mož med spolnim odnosom kliče TAKO" (zapis zgrožene Slovenke)

15. 12. 2022
"Ne prenesem, da me mož med spolnim odnosom kliče TAKO" (zapis zgrožene Slovenke) (foto: prodimedia, promocijsko gradivo)
prodimedia, promocijsko gradivo

Okej, tole je pa precej nerodna situacija. 🙄

"Med seksom me kliče mami. Tega na prenesem.

Vsakič znova mi priseže, da tega ne bo več počel in pove, da to ni nikakor povezano z njegovo mamo, mene pa vseeno odbija. Ko mi reče mami, je kot bi me polil z ledeno mrzlo vodo. Takrat mi enostavno ni več do akcije.

Zanima me, kaj vi mislite, je ali ni povezano z njegovo mamo in kako the f*ck naj ga to odvadim.

Velikokrat mi tudi, kadar naredim kaj zanj, kot je to delala njegova mama, reče 'hvala. mami'. Ne prenesem tega, nisem in nočem bit njegova mama. Sem njegova partnerka!!!" je na slovenskem forumu zapisala jezna ženska.

"Zapletla sem se v afero, in to samo zato, ker je moj mož ..." (iskrena izpoved)

Tako ji je odgovoril en uporabnik:

"Lahko, da gre za fetiš. Če ne, gre lahko za napačne vzorce iz mladosti, ki jih boš odkrila, če boš iskreno raziskala njegov odnos do svoje mame in ju opazovala v njuni dinamiki.

Glede fetiša ti lahko v iskrenem pogovoru pove on sam, če je temu tako. Če gre za napačne vzgojne prijeme, se lahko sam niti ne zaveda, da je kaj narobe in tudi ne bo priznal. Tukaj je ključna mama in pa seveda oče, če je kje naokoli. Če ga ni, ga je verjetno smiselno kontaktirat, zakaj je odšel.

Pri sebi boš morala sprejeti odločitev, če je tvoja ljubezen do njega tako močna, da boš 'mamico' sprejela kot del njega ali mu pomagala in stala ob strani pri terapijah.

Srečno!"

Kaj pa o tem meniš ti? Imaš kakšen dober nasvet?

"11-letna hči mi je zaupala, da je očeta videla med gledanjem ..." (zapis zgrožene Slovenke)

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju