Ne čakaj na prvi poljub simpatije, vzemi stvari v svoje roke!

"En poljub je bil dovolj, da si vedela, prvič si ... 

Ne čakaj na prvi poljub simpatije, vzemi stvari v svoje roke! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2018

zaljubljena in prvič ljubljena ..." je pel Sebastian (klikni tukaj, če si sedaj pesmi ne moreš izbiti iz glave, hihi), ampak ... kaj če tvoja simpatija kar ne naredi prvega koraka?

Potem moraš stvari vzeti v svoje roke in poskrbeti, da tvojega prvega poljuba ne bo pozabil. Poglej, kako so to storile nekatere punce in pridobi nov trik ali dva.

1.

"Prvič sem ga poljubila samo na lice, potem pa sem ga naslednjič vprašala, če me želi poljubiti. Odgovor je bil pritrdilen in tako se je zgodilo."

2.

"Po resnici povedano samo počakaj, da se bosta crkljala in potem samo stopi v akcijo! To bo definitivno prebilo led. Lahko ga najprej poljubiš na lice, majhen poljub, ki traja samo dve sekundi. Potem pa nadaljuj od tam. Ampak resno, prvi poljub je najtežji, potem pa vse steče."

3.

"Rekla sem mu samo, da mislim, da se morava poljubiti in to takoj."

4. 

"Nagnila sem se k njemu in ga poljubila. Z glavo sem se mu skoraj zaletela v čelo. Moj dragi mi je kasneje povedal, da sem ga definitivno zadela z zobmi. Kaj naj rečem, res sem bila navdušena."

5. 

"Crkljajta se in medtem morda še prepletita svoje prste. Potem pa ga samo poglej (očesni stik je ključnega pomena!), svoje ustnice približaj njegovim in obljubim, da bo sam poskrbel za stik."

6. 

"Bilo je po koncu najinega prvega zmenka in ravno sva se poslavljala. Vprašala sem ga, če ga lahko poljubim in njegov odgovor je bil pozitiven!"

Vir: cosmopolitan.com

Foto: Profimedia

Preberi še: Natalija Gros (Zvezde plešejo) je delila prvo skupno sliko s svojim izbrancem!? (+ vključuje poljub!)

Priporočamo tudi: Ljubezen po domače: Miha končno podal izjavo o uresničeni ljubezni z Vesno