Ne boš verjela: TAKŠNI moški so najboljši partnerji!

Zdaj je dokončno! Najboljši partnerji so moški, ki imajo ...

Ne boš verjela: TAKŠNI moški so najboljši partnerji! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 11. 2021

... BRADO!

Tiste, ki imate (rade) moške, poraščene po obrazu, vas bo ta novica neskončno razveselila, tiste, ki jih nimate, pa ... Ja, jih vzljubite ali pa boste večno živele v iskanju srečne ljubezni.

Šalo na stran. Raziskava iz leta 2016 je preučevala povezavo med poraščenostjo po obrazu moških in mnenjem žensk, ali je takšen moški primeren za dolgoročno razmerje. Izkazalo se je, da imajo ženske raje moške z brado.

Moški z večjo poraščenostjo po obrazu so, sodeč po rezultatih, bolj primerni za dolgotrajno razmerje, medtem ko so tisti z malo ali nič brade boljši za kratkotrajna.

Če je moški poraščen po obrazu, je to za ženske znak, da ima ravno pravšnjo mero možatih in ženstvenih lastnosti, zaradi česar je lahko popoln partner.

Odkrili so, da so možate oblike obraza bolj privlačne za kratkotrajna razmerja kot manj možate, po drugi strani pa je poraščenost po obrazu bolj privlačna kot neporaščenost za dolgotrajna razmerja.

Brada oblikuje obliko obraza in skrije preveč oster rob čeljusti, ki ga lahko nekatere ženske interpretirajo kot "preveč možato".

Kar pomeni, da poraščenost omili možatost, a hkrati pravi "sem močen in zaščitniški moški" zaradi tega, ker je zmožen "pognati" brado. Poleg tega poraščenost po obrazu enačimo s testosteronom, testosteron pa kaže na zrelost in, sodeč po študiji, to pomeni, da ima moški vse sestavine, potrebne za dobro, zdravo in dolgotrajno razmerje.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Razkrivamo TRIK, ki so ga ženske pred 200 leti uporabljale za zapeljevanje moških

Priporočamo tudi: Zgovorni znaki, da te partner (skoraj zagotovo) ČUSTVENO vara