Ne boš verjela! SMEH ima zelo velik vpliv na SEKS! :)

Med smehom se v kri izločajo hormoni sreče, s smejanjem pa so bolje prekrvavljeni tudi spolni organi, kar pomeni ... boljšo dovzetnost za dražljaje in posledično več užitka!

Ne boš verjela! SMEH ima zelo velik vpliv na SEKS! :) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2017

Smeh je osnova za dober orgazem, to si zapomni za vedno, zato v posteljo s svojim dragim skoči nasmejana in poskrbi, da se bosta dodobra nasmejala že med predigro.

Od malice do seksa

Podžgi njegovo domišljijo še preden bo sploh pomislil na to, da se vajin večer lahko konča takooo vroče ... Za popoldansko malico si privošči banano in poskrbi, da boš mimogrede pritegnila njegovo pozornost.

Ko te bo gledal, se začni poigravati s sadežem tako kot to znaš početi z njegovim korenjakom, on pa naj ob tem opazuje užitek na tvojem obrazu in občuti tesnost svojih hlač, ki se jih bo hotel čim prej znebiti.

Unikatno perilo

Preseneti ga z novim spodnjim perilom, ki ga bo odkril medtem, ko te bo slačil ... Na njem naj bo zapisano kaj smešnega.

Namig: Če seksi spodnjic s kakšnim posebnim napisom ne najdeš v trgovinah s perilom, se odpravi v trgovino s hobi materialom, kupi pisalo za tekstil in na svojih hlačkah pusti ‘osebno’ sporočilo namenjeno samo njegovim očem!

Za sproščanje napetosti

Ko bosta že malce sproščena, izusti kakšno neumnost in nato bruhni v smeh, a to počni s stilom. Spolnega partnerja verjetno dovolj dobro poznaš, da veš, čemu se bo takoj nasmejal in kaj mu ne bo ravno smešno.

Brez sramu se nasmej sebi in svoji nerodnosti, ko se zvališ iz njega ... Bistveno je, da se šališ spontano, tako se bodo že med predigro sprostile vse preostale napetosti.

Pomembno je, da sta oba sproščena in razigrana ter da seks jemljeta povsem sproščeno, a vseeno dovolj odgovorno, da poskrbita za primerno zaščito.

Preberi še: 10 znakov, da s tabo samo PREBOLEVA svojo BIVŠO 

Priporočamo tudi članek: Nina Graabar: Usnje in modne dodatke je združila v popolno harmonijo