Ta VIDEO je namenjen vsem, ki so bili kdaj PREVARANI

Našli smo video, ki bi ga moral pogledati vsak, ki je bil že kdaj prevaran.

Ta VIDEO je namenjen vsem, ki so bili kdaj PREVARANI (foto: Unsplash/Roberto Nickson) Unsplash/Roberto Nickson
13. 5. 2019

"Če si resnično zaljubljen v nekoga, te nekdo drug ne bo zanimal. In če te nekdo drugi zanima, potem nisi resnično zaljubljen v svojega partnerja."

Tako se začne video, ki si ga oglej, če si bila v življenju že kdaj prevarana ...

... in pravi:

Študije kažejo, da obstaja kar 77 razlogov, zakaj ljudje varajo. Okrog 23 % moških in okrog 19 % žensk je priznalo, da so svojega partnerja že prevarali.

32 % moških, ki so varali, je to osebo spoznalo na spletu in 22 % žensk, ki so varale, je moške spoznalo v baru ali na zabavi.

23 % moških je reklo, da je razlog za to bil pomanjkanje seksualnega zadovljstva, 26 % žensk pa je kot razlog navedlo pomanjkanje čustvenega zadovoljstva. Drugi razlogi za varanje so potreba po večji pozornosti, novih izkušnjah ali da je to "bila zgolj napaka".

Raziskava iz leta 2015 razkriva, da bodo ljudje, ki so ekonomsko odvisni od partnerja, bolj verjetno varali – to naj bi veljalo za 15 % moških in 5 % žensk, ki so popolnoma finančno odvisni od partnerja.

In še najbolj neverjeten statistični podatek je ta, da mislimo, da partnerji vseh drugih varajo, naši pa ne.

Prepričani smo namreč, da je kar 42 % verjetnost, da bo nekdo drug prevaral svojega partnerja, medtem ko je mislimo, da je verjetnost, da partner prevara nas, le 5 %.

Z razvojem spleta, porastom družabnih omrežij in aplikacij ljudje nimajo le fizičnih afer, ampak tudi čustvene.

45 % moških in 35 % žensk je namreč priznalo, da so že imeli čustveno afero.

No, avtor zgornjega posnetka ima zate posebno sporočilo, ki pravi:

"Varanje dobre osebe je kot da bi zavrgel diamant in s tal pobral kamen. Varanje je vedno izbira, nikoli napaka. Varanje ni vedno fizično.

Če moraš izbrisati sporočila, da jih partner ne bi videl, si morda že tam. Ker opravičila ne pomenijo nič, če še naprej počneš tisto, za kar si se opravičil.

In če imaš občutek, da ti je nekdo ukradel partnerja, je najbolje, kar lahko narediš – da tej osebi pustiš, da ga obdrži. Zapomni si: pravega partnerja ti nihče nikoli ne more ukrasti.

Alkohol ni izgovor za varanje. Razdalja ni izgovor za varanje. Faks ni izgovor za varanje. Skušnjava ni izgovor za varanje.

Resnica je namreč, da ko nekoga varaš, ta oseba ne bo videla težave v tebi, ampak bo začela prevpraševati sebe, svoj izgled, napake, ... ki bi lahko bile razlog, da je bila prevarana.

Zato; četudi se razlog nanaša na to, kako ti čutiš, ona misli, da gre zanjo. Ljudje pogosto gredo še dlje, začnejo prevpraševati svojo izbiro, odločitve, sebe, tj. osebo, kakšna so postali. Vse to zaradi ene laži ali ene napake ali enega trenutka, ko se je nekdo odločil varati.

V razmerjih obstajajo tri pravila: ne laži, ne varaj in ne dajaj obljub, ki jih ne moreš izpolniti."

Pripravila: N. Š.

Preberi še: "Imam 33 let in v zvezi sem z ločenim očetom treh otrok, a problem je njegova bivša ..."

Priporočamo tudi: Obstaja EN zelo zgovoren pokazatelj, da se je ZALJUBIL vate!