Bralka na spletu vprašala, kje lahko najde osebo za seks v TROJE, in dobila TAKŠEN odgovor!

Kaj pa o tem misliš ti? 🤔

Bralka na spletu vprašala, kje lahko najde osebo za seks v TROJE, in dobila TAKŠEN odgovor! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2022

"S partnerjem po spletu malo brskava za kakšno posebno osebo, žensko z neko globino, da ni plehka, je fina in ji sama intima ni na prvem mestu ter si želi graditi na prijateljstvu. Želim, da se oseba ceni, rada razvaja, je zahtevna in si želi uživati. Zaželeno je, da je nekadilka in stara med 20 in 33 let. Sem radovedna in bi mogoče poskusila kaj več, če bi se ujeli, a ne za vsako ceno.

Želela bi, da ta oseba razume, da sva v trdni in srečni zvezi ter se posvečava drug drugemu. In da moj partner ne navali kar tako. Pri teh klepetalnicah (avanture, urgenca, ...) se mi zdi, da ni učinka, tam je veliko neiskrenih ali pa napadalnih oseb, so sami avanturisti.

Vem, da je težje – sploh v teh časih – najti tako osebo, ko gleda vsak le nase. Vseeno pa upam, da je možno, da se najde kakšna v tem opisu. Ali imate kakšen nasvet, kje iskati? Ali kakšno zanimivo izkušnjo?" se je glasilo vprašanje naše bralke na Cosmo forumu.

In dobila je dva zelooo različna odgovora.

Odgovor #1:

"Ne vem, kakšen smisel ima globina v trojici. Da postavi na preizkušnjo vajin odnos s partnerjem? Razen, če bi vsi trije radi bili skupaj v zvezi (in ne vem, zakaj bi rabil partner globino druge ženske, če te ljubi in se ti tako posveča).

Ne vem, kaj bo imela ženska, ki ima 'globino' in se ji ne gre samo za seks, za početi kot rezervno kolo v vajinem jing-jangu (bi se ti kot samska spustila v tak odnos z nekim parom?). Praviš, da ne sme biti plehka, hkrati pa govoriš, kako vsi mislijo samo nase, da so povsod samo neiskrene osebe itd. Če hočeš najti pozitivnost, jo najprej najdi pri sebi.

Moj nasvet – prerastita te otročje mainstream fantazije, preden vama uničijo zvezo. Če hočeta raziskovati spolnost, zna biti zelo zanimiva tudi v dvoje. Razmislita, če je to res tisto, kar hočeta, ali so pa v ozadju kakšne nerazčiščene stvari."

Odgovor #2:

"Zakaj ne bi bilo mogoče, da 'globino' izživiš z več ljudmi? To je enako, kot bi rekel, da lahko pravo prijateljstvo doživiš samo z eno osebo. Če ljubiš partnerja, še ne pomeni, da na svetu ni osebe, ki bi le-temu segla do kolen. Meje so postavljene v glavah. Če tebi ni do tega, v redu, ampak, zakaj potem projecirati to na druge in njihove odnose/želje ter jih označiti za otročje fantazije? Če je spolnost zate zanimiva zgolj v dvoje, še ne pomeni, da to velja za vsak par.

Avtorici teme pa: iz tvojega zapisa ne gre razbrati, kakšen kontakt sploh iščeš/iščeta; neko prijateljico, ki se vama občasno pridruži in s katero bi občasno preživljala čas, ali prav osebo, ki bi se potencialno, če bi se ujeli, priključila vajini zvezi in postala del nje (torej kot trojica)? Se bojim, da 99,9 % Slovencev sploh ne razume tega koncepta, kaj šele, da bi ga preizkusili."

Kaj pa o seksu v troje praviš ti?

Je možno, da se z dvema osebama hkrati povežeš na globji ravni ali pa meniš, da lahko tretja oseba v (sicer stabilnem) razmerju povzroči le razdor?

Opomba: Besedilo je delno slovnično popravljeno,
vsebinsko ostaja nespremenjeno.

Preberi še: TAKO boš svoj libido v hipu dala v višjo prestavo (+ najpogostejši VZROKI za padec)

Priporočamo tudi: Če počne TOLE, te ima namen zapustiti (pa ne ve, kako bi ti povedal)