"Naredila sem si totalno sramoto … in to pred šefom. Najraje bi dala odpoved" (izpoved osramočene Slovenke)

"Tako mi je bilo nerodno, ko sem dojela, kaj se je pravkar zgodilo, da sem samo zbežala iz službe in napisala sodelavki, da me do nadaljnjega ne bo."

"Naredila sem si totalno sramoto … in to pred šefom. Najraje bi dala odpoved" (izpoved osramočene Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2022

"Naredila sem si totalno bruko, sramoto, blamažo, … in to pred šefom. Najraje bi dala odpoved, tako mi je bad. Sem kar odšla iz službe, ker sem se kao slabo počutila, zdaj pa sedim v kafiču in ne vem, kaj naj. Prosim za pomoč!!!

Z partnerjem si večkrat pošljeva, ko je on na službeni poti, kakšne take malo bolj pikantne slikice. In ker imam partnerja in šefa enega za drugim, sta moji slikici izpod spodnjih hlačk in modrčka pristali pri šefu.

Izvedela sem danes, ko me je poklical k sebi v pisarno in mi povedal, da mu je všeč, kar je videl, ni pa vedel, da me zanima. Pred njim sem stala kot ena butara, s spodnjo čelustjo do kolen. Ker je to opazil tudi on, mi je dal podnapise.

Tako mi je bilo nerodno, ko sem dojela, kaj se je pravkar zgodilo, da sem samo zbežala iz službe in napisala sodelavki, da me do nadaljnjega ne bo.

Sedaj razmišljam, da bi začela pisati odpoved, ker ta trenutek iskreno ne vem, če bom komu v službi še lahko v oči pogledala. V življenju še nisem bila tako osramočena," je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Strokovnjakinja: Ženske bi se morale hkrati videvati s 3 moškimi (to je razlog)

To ji je svetovala ena uporabnica:

"Enostavno razložiš, da je očitno prišlo do pomote pri pošiljanju in on ni bil naslovnik. To je sicer najbrž že sam ugotovil glede na tvojo reakcijo. Nato se opraviči in najbrž bi bilo fajn, da prosiš za diskretnost. Slednje bi se sicer moralo jemati za samoumevno, ampak ljudje smo različni in nikoli ne veš, kaj in kako.

Zaradi tega ni treba dajati odpovedi ali travmirati. Pač se ti je zgodilo. Če pošiljaš slikice okoli, se to lahko zgodi. Zato premisli, ali boš v prihodnje še vedno pošiljala slikice okoli ali boš s tem raje nehala. Ker nekdo jih zna kdaj tudi kam objaviti. Upam, da tvoj šef ni tak idiot."

Ojoj! Se je tudi tebi že zgodilo kaj takšnega? 😅

"Mož mi pravi, da moram shujšati, če želim rešiti najin zakon" (izpoved ženske)