Najdaljša 'šila' v Hollywoodu

Nekateri zvezdniki so … hm, večji kot življenje samo …

29. 4. 2004

Prva nagrada:

Willem Dafoe

Njegov sloves holivudskega ‘King Donga’ je splošno poznan. Ko je igralec gol nastopil v newyorškem gledališču, je kritik opazil, da se je eni od obiskovalk izvil vzdihljaj blaženega presenečenja. In ko je v filmu Auto Focus, v prizoru s soigralcem Gregom Kinnearom in soigralko spustil hlače, je Kinnear priznal, da je ‘izločen iz igre’.

Druga nagrada:

Liam Neeson

Ewan McGregor, Neesonov soigralec v filmu Vojna zvezd: fantomska prikazen, je priznal: “Neeson ima največjega v šovbiznisu,” in dodal: “Liam je odličen igralec in prijeten fant, ki se ne obremenjuje s pitonskimi merami.” Moška revija Penthouse je zapisala besede igralke Dane Delany, ki je dejala, da v sobi, ki bi jo zasedli Liam Neeson, James Woods in Ed Begley Jr, ne bi bilo prostora za … nič drugega.

Tretja nagrada:

Warren Beatty

Verjetno najbolj slaven med holivudskimi ‘mečevalci’ je po besedah poznavalk (beri: žensk, ki jih je ‘položil’) obdarjen kot konj. Njegova sestra, igralka Shirley MacLaine, je nekoč celo omenila, da si želi skupaj z Warrenom zaigrati v filmu, da bi končno ugotovila, kakšna je resnica.

Izven zmagovalne elite, a vendar vredni (temeljitega) ogleda:

  • Tudi Ewan McGregor ne ‘mahedra’ daleč za najdaljšimi – in svojega bogastva ga ni sram pokazati (pred kamerami seveda). Prav pred kratkim je razburil ameriške cenzorje, ker je v filmu Mladi Adam svojemu ‘tičku’ radodarno pustil na svobodo, kar so morali varuhi morale vestno izrezati.
  • Errol Flynn je bil po pripovedovanju tako ponosen na svojo dolžino, da jo je rad primerjal s svojimi prijatelji. Njegov trik, s katerim je vedno znova osupnil zbrano družbo, je bilo igranje pesmi ’You Are My Sunshine’ na klavir – s svojim penisom.
  • Tič Carya Granta je v ohlapnem stanju in položen na trebuh baje segel do popka.
  • Potem ko je organ Bruca Willisa novinar Chuck Thompson opisal kot: “Velik, debel, obrezan stvor,” je še dodal: “Spodaj je skoraj bolj poraščen kot po glavi.” (kar ni nič neverjetnega, op. p.)
  • V enem neopaženih filmov (Umri mama) o spletkah v Holivudu je moral igralec Jason Priestley igrati osebo z izredno dolgim penisom. V intervjuju je dejal: “Ta vloga mi je bila pisana na kožo. Že vse življenje se soočam z enakimi problemi.”

Anja Hameršek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri