"Najboljši seks v življenju sem doživela ... s starejšo žensko!" (izpoved bralke)

"Zgodil se je: strasten, poln hrepenenja in jasno je bilo, da si ga obe želiva. Moj prvi lezbijski poljub, in bil je fantastičen. Mehak, vlažen in poln poželenja."

"Najboljši seks v življenju sem doživela ... s starejšo žensko!" (izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2021

Katjo* sem opazila takoj, ko je vstopila – kako je ne bi? Bila je visoka in vitka, imela je dolge rjave lase in zanimiv obraz. Besedica "prikupna" ni bila dovolj dobra zanjo, ona je bila čudovita.

Na dogodku se pravzaprav nič zares ni dogajalo. Tam sem bila zgolj zato, ker sem se pravkar razšla s fantom. Med napol polnimi plastičnimi kozarci cenenega vina in kanapejev brez okusa sem se zalotila, kako ves čas pogledujem proti uri. Nato pa je mimo prišla ona.

"Sem Katja." Njen glas je bil globok in, kar je še boljše, imela je naglas. Morda francoski? Nisem si mogla pomagati, da se ne bi nasmejala. "Jaz pa sem Julija*. Kako si?"

Zdelo se je, kot da naju neka nevidna sila vleče skupaj. Celo po tem, ko sva se ločili, da bi se podružili še z drugimi obiskovalci, sva na koncu pristali skupaj. Čeprav morda to niti ni bilo naključje, glede na to, da sem ves čas strmela v njo.

Ker je tudi sama začutila kemijo med nama, je predlagala, da greva na pijačo, zato sva šli do šanka, kjer sva se usedli na barska stolčka ter se nagnili druga proti drugi, da bi se slišali. Nato pa je, ko sem se glede nečesa pošalila, stegnila roko proti meni in mi jo položila na stegno. Ta preprosta gesta, čeprav navidez neškodljiva, je med mojimi stegni povzročila naval vročine.

Nogi sem dala narazen in povabila njen dotik. Pogledala me je globoko v oči in še nikoli si nisem nikogar želela tako močno poljubiti. Nikoli prej nisem bila z žensko in bilo je popolnoma nepričakovano, a hkrati na nek način zelo naravno. Približal se nama je neki tip. "Pijača?" Katja je prekinila najin očesni stik, ga pogledala od glave do pet in mu rekla: "V redu sva."

Med vožnjo domov je bil najin pogovor sproščen – kljub s seksualno energijo nabitem trenutku, ki sva si ga prej delili. "Tukaj sva." Resnično sem si jo želela poljubiti in, kot bi prebrala moje misli, se je obrnila proti meni in nagnila naprej.

Zgodil se je: strasten, poln hrepenenja in jasno je bilo, da si ga obe želiva. Moj prvi lezbijski poljub, in bil je fantastičen. Mehak, vlažen in poln poželenja. "Morala bi iti," mi je zašepetala. "Lahko pa ostaneš ..."

Medtem ko sva se pomikali po stopnicah do mojega stanovanj, se kar nisva nehali poljubljati. Katja mi je čez glavo povlekla majico, me začela poljubljati po vratu in odpenjati modrček. Poiskala sem stikalo za luč in padli sva v posteljo.

Njeno telo je bilo lahko in čutila sem, kako se moje bradavičke dotikajo njene kože. Slečena do pasu je povlekla s sebe kavbojke in razkrila zanimiv tatu na levem boku. Povlekla sem jo za čipkaste tangice, ona pa je segla po moji mokri, dotika željni vagini. Ko so njeni prsti spolzeli vame, sem morala zadržati sapo. Nisem mogla verjeti, kako dober je bil občutek.

Pred tistim večerom še nikoli nisem niti poljubila ženske, ampak Katja je bila desetletje starejša od mene in njene izkušnje so mi vlile samozavest, da sledim svojemu instinktu. Obrnila sem jo na hrbet, jo začela poljubiljati po telesu vedno nižje in nižje ter z nje povlekla tangice. Z ustnicami sem našla njen ščegetavček ter ji začela z jezikom krožiti po vagini.

Okus ni bil takšen, kot sem pričakovala, a vendar se kar nisem mogla naveličati, ko sem začutila, kako se ji telo trese od užitka.

Zdelo se je, da vem, kaj počnem, zato sem nadaljevala. Obrnila sem se in ponovno me je zgrabila za vagino. Svoje prste je porinila globoko vame, medtem ko mi je s palcem masirala ščegetavček. Nisem več mogla zdržati, zato sem doživela najbolj intenziven orgazem v življenju, kmalu zatem pa začutila, da je prišlo tudi njej, ko sem jezik zarila globoko vanjo.

Tisto noč sva še nekajkrat seksali in se naslajali nad telesi druga druge. To je bila moja najbolj intimna izkušnja doslej. Biti z žensko je bilo fantastično in kar nisem mogla nehati strmeti v Katjino čudovito telo. Poljubljali sva se in se pogovarjali, dokler se zunaj ni zdanilo.

S Katjo sva se nato še nekajkrat dobili, a vendar se ni želela obvezati, še posebej z nekom, ki je deset let mlajši in še zmeraj raziskuje svojo seksualnost.

Ne vem, če to ve ali ne, ampak mi je za vedno spremenila življenje: kasneje sem spoznala ljubezen svojega življenja in se z njo tudi poročila – z žensko.

Vir: Cosmopolitan UK

*Imena so spremenjena.

Preberi še: Izpoved bralke: "Moj mož naredi vsa gospodinjska opravila, nagradim pa ga s seksom (zakon nikoli ni bil boljši)

Priporočamo tudi: "Odločila sva se narediti pavzo - zdaj bova drago plačala njegovo afero" (izpoved Slovenke)