Najboljši SEKS tega poletja bosta doživela, če bosta seksala TAKOLE (+ top lokacija)

Tole vaju bo popeljalo do zvezd ...

Najboljši SEKS tega poletja bosta doživela, če bosta seksala TAKOLE (+ top lokacija) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2021

... medtem ko jih bosta gledala! 😏

Seks na prostem ima en svoj čar. Je še zmeraj nekoliko tabu, a hkrati popolnoma naraven, zaradi česar je prav seks v šotorupriljubljen med mnogimi ljubitelji narave.

Mmmm, svež zrak, rastlinje, šum dreves, čivkanje ptičkov in oglašanje gozdnih živali ... Se ga je tudi tebi zahotelo? ;)

Vse to zveni zelo mamljivo, a bodimo realni: seks na prostem prinese tudi marsikatero neprijetnost (saj veš, žuželke in kamenčki, ki te pikajo v zadnjico, nikakor niso seksi).

Na srečo pa je lahko vajin seks v šotoru zelo udoben in zabaven že samo, če bosta upoštevala teh nekaj nasvetov.

TAKOLE bosta doživela najboljši seks tega poletja:

1. Pametno izberita lokacijo za postavitev šotora.

Najdita nekoliko odmaknjen prostor, nekje na obrobju kampa. Morda je najbolje, da že vnaprej preko spleta preverita, kakšne so vajine opcije.

Poskrbita, da sta daleč stran od otroških igrišč in skupnih območij, kjer je večja verjetnost, da bo gneča (in otroci, veliiiko otrok). Morda se v tem primeru raje odločita za kakšen manj obljuden kamp.

Ko prispeta v kamp, poiščita ravno travnato podlago brez korenin in kamenčkov. Udobje je na prvem mestu!

2. Ne pozabita na maksi udobne blazine in mehko spalno vrečo.

Ko smo že pri udobju – saj je logično, da morata zraven vzeti ekstra udobne blazine in najmehkejšo spalno vrečo (po možnosti tisto za dve osebi). Glede na to, da je na meniju seks, bosta verjetno morala s seboj vzeti nekaj več stvari kot običajno.

Preberi tudi: Pegging je nov SEKS TREND, ki ga moraš poznati (in priljubljen je bolj kot kdajkoli prej!)

Minimalno, kar potrebujeta, sta dva vzglavnika in podloge (na primer za vadbo ali plažo), na katero bosta dala spalno vrečo.

Priporočamo tudi, da v notranjost ali pa kar na vrh spalne vreče dasta še rjuho. Materiali spalnih vreč namreč običajno ne dihajo (narejeni so, da zadržujejo toploto) in dvomimo, da si želita po seksu zaspati v ekstra potni spalni vreči.

V kolikor pa si želita nekoliko bolj privoščiti, vzamita s seboj napihljivo posteljo/blazino, kup dodatnih vzglavnikov in mehko odejo za udobno crkljanje po seksu.

3. Ustvarita si seksi ambient, ki bo dvignil vajino razpoloženje.

Crkljanje v šotoru je že samo po sebi romantično, a dejstvo, da se nahajata na prostem, vama nudi številne načine, kako lahko drug drugega vzburita.

Glede na to, da je poletje in je vroče, je sploh treba poudarjati, kako odlična opcija (beri: predigra) je golo kopanje v bližnjem jezeru/morju?

Stiskanje ob ognju s steklenico vina, medtem ko v ozadju igra vajina najljubša glasba, je lahko prav tako dober prižigalec strasti (poleg tega, da vse to nekoliko "zaduši" morebitne zvoke, ki jih bosta spuščala ;)).

Priporočamo še: Stokaš med seksom? Poglej, kako zelooo to vpliva na tvoj ORGAZEM (pravijo strokovnjaki)

Za še večjo romantiko lahko poskrbita z majhnimi lučkami ali laternicami v notranjosti šotora. Le poskrbita, da jih pred začetkom akcije ugasneta, saj bosta v nasprotnem primeru za sosede pripravila pravo predstavo senc.

Naj mesečina naredi svoje!

4. Pustita šotor malenkost odprt.

Seks v šotoru lahko poleti hitro postane vroč ... in neprijetno moker.

Večina šotorov ima dvojno zadrgo, ki omogoča, da zrak pride noter, brez da bi bila vsem na očeh.

5. Ostanita v šotoru.

Saj nam ni treba poudarjati, kako neprijetno zna biti, če se vama med seksom pridružijo razne žuželke. Da ne govorimo o kršenju zakona. Seks v šotoru naj tam tudi ostane.

6. Poskrbita za improvizirano prho.

Če se še tako trudita, se bosta med seksom gotovo vsaj malo spotila. Zato bodita na to pripravljena.

Težavo lahko rešita že z vlažilnimi robčki ali dodatno plastenko vode. Vajine potne pazduhe vama bodo naslednje jutro hvaležne.

7. Izberita udoben položaj.

Bodimo realni: v kolikor nimata ogromnega (in s tem mislimo tudi v višino) šotora, morda kavbojka in seks po pasje nista najboljši izbiri.

Na srečo pa obstajajo številni drugi, zelooo zabavni, položaji, ki so kot narejeni za šotore, tudi tiste najmanjše. Žličkanje in misionarski položaj sta očitni izbiri, prav tako pa ne moreta zgrešiti z ležečim pasjim, 69-ko in položajem, v katerem sta obrnjena en proti drugemu.

Te morda zanima tudi: TOP 5 položajev za MAKSI orgazem glede na njegov PENIS (oblika in dolžina)

Ne glede na to, katerega izbereta, je pri seksu v šotoru bližina #1. To je ves čar seksa na prostem – skoraj vsak položaj namreč v hipu postane bolj intimen.

Bosta videla – do konca vajinih počitnic se bosta počutila bolj povezano kot kdajkoli prej. Ja, četudi boš čutila, da tvoj dragi res, ampak reeeees, potrebuje prho.

Aja, pa ne pozabita na zaščito: tako pred neželeno nosečnostjo kot nadležnimi žuželkami, predvsem komarji. Še majhen nasvet: izberita nek naraven sprej. Saj vendar ne želita imeti okusa po strupu, kajne?

Po predlogi Kristin Canning

Gif: Giphy.com

Preberi še: "Preizkusila sem novi seks trend brez orgazma in namesto njega doživela TO" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: 5 razlogov, zakaj bi morala REDNO masturbirati, četudi sta že poročena